212

По принцип да

преди 2 години

Но не му стиска.

211

Анонимен

преди 2 години

Дали Путин ще направи това,още не се знае,НО ДОСТАТЪЧНО ДОБРЕ СЕ ЗНАЕ,КАК краварчетата,РЪСЕХА ОБЕДНЕН УРАН В ЮГОСЛАВИЯ,ПРЕДИ ТОВА РЪСЕХА *** ВЪВ ВИЕТНАМ,А ОЩЕ ПРЕДИ ТОВА НАРЪСИХА И ЯПОНИЯ С ЯДРЕНИ БОМБИ!!!!!ТАКА ПРАВЯТ ГЕНЕТИЧНО УВРЕДЕНИТЕ ХАМРРИКАНОСИ-УБИЙЦИ!!!ЕТО ТОВА СА МАСОВИ УБИЙЦИ,АМА ТЯХ ДЕМОнОКРАдИЧНАТА ОБЩНОСТ ВЪОБЩЕ НЕ ВИЖДА.НЕ ВИЖДАТ ТОВА И БУЛЛГАРРИСТАНСКИТЕ ИМ ***!!!

210

слуги на Москва

преди 2 години

Вижте кой определя общественото мнение в България - платените от Русия псевдо социолози Андрей Райчев(махащият с ръце), Кольо Колев(червен Кольо),Кънчо Стойчев(червен Кънчо),посредствената журналистка и медийна "па.чавра" мадам Вал. Велева, платените от Русия псевдо журналисти П.Блъсков, П.Волгин, Н.Бареков,червената(манджа-мерудия) гимнастичката Нешка Робева, братя Чукови и др.подобни...Защо трябва да се учудваме, че България е на този хал след 30 години преход. За да избегнем вредното влияние на тези руски поодлоги, трябва да им се дава по-малко медийно време и скоро ще забравим за тях.

209

Серльо

преди 2 години

Възможно е... първите ракетки ще бумнатднес. бг., блиц, стандарт, труд и т. н. ище изтребят псевдо журналистите работещиза няколко рубли в повече.

208

Анонимен

преди 2 години

Да попитам след като американците са толкова кофти хора, защо се дърпат да си стиснат ръцете със Саудитска арабия? Всеки знае какво става в Йемен и Байдън се опитва да ги натисне да се кротнат, докато Китай и Русия си правят схемите с Саудитска арабия без да им пука за последиците от войната в Йемен.. Същата Русия, която атакува братски народ, та доста е притеснително колко безумно е че 16 % подкрепят войната или демек диктатора от Москва..

207

Анонимен

преди 2 години

Абе факта, че изобщо това е тема на размисъл е силно притеснителен.. А да плашиш света с разруха е меко казано безумна лудост.

206

Анонимен

преди 2 години

Оказа се че "Човека-ракета" не е в Сеул а е в Масква.Тоя психоппат Путккин разказа играта на целият свят.Кинта и двайсе комплексиран Запъртък.

205

Ха

преди 2 години

Празни приказки. Западната пропаганда се оказа много плоска. Преди 1989 г. имаше истински виртуози в това отношение

204

Зоро

преди 2 години

Отново некомпетентни драсканици.Путин заяви НЯМА да има ядрено оръжие,ако не бъде употребено и нападната от Русия.Руските военни имат оръжие което отваря озона и след това има само ПЕПЕЛ.5000с може да опече цялата Украина.За този Зеленски му е необходимо това, не се ползва защото няма да остане нищо от Украина Този продължава с неговите шизофреничките и неонацисти .изказвания.Време да си ХОДИ

203

Жуков

преди 2 години

Престанете с пропагандите и лъжите.Защо никой няма смелостта от световните лидери да каже какво представляват Украйнците.Защо се толерира фашизма и геноцида над хората от Крим,Дунецк и Луганск.САЩ са хората който избиха 100 000 хиляди невинни в Япония с ядрени бомби те са единствените който ползват ядрено оръжие.

202

Анонимен

преди 2 години

Не възможно защото от русия ще остане пепел.

201

дедо поп

преди 2 години

Потрябвало му е да използва ядрено оръжие. А пусне ония брадати от Чечня за 24 часа Зеления и свитата му ще бъдат порицани и публично е...и

200

Роки

преди 2 години

украинците си мислят, че са центъра на вселената, а са най-мързеливата и неблагодарна нация. Путин изобщо да не ги бави.

199

Анонимен

преди 2 години

Не, не може. Точка.

198

.

преди 2 години

Ако Украйна и западът се изгъбаркат с Русия, да, ще ги използва!

197

Анонимен

преди 2 години

И още нещо, всичките фантасмагории на бункерното джудже, за разни оръжия "без аналогом в мире" и прочее дрънканици са само едни фикции, подобни на фикциите на Хитлер, бълнуващ несвързано в последните си дни, са "супероръжието", което ще обърне войната. Историята показва: Лудите бункерни, бълнуващи джуджета не свършват добре.

196

Анонимен

преди 2 години

Първо, 2000 е лимитът. Русия има около 1600 ТЯО. Второ, плутоният в ЯО трябва да се сменя на десетина години, а като знаем в какво състояние е руската армия /всеки лъже, краде и скатава/ това е под въпрос. Трето, изобщо не се знае какво работи в руската армия, но със сигурност много неща не работят /вж. т.2/. Четвърто, руската армия нищо не прави като хората. Така че, да имат максимум 500-600 ТЯО. Никакви отстъпки за бункерното джудже.

195

Анонимен

преди 2 години

Путин никога не би използвал ядрено оръжие в Украйна,но ако се намеси нато със сигурност ще го използва.Първите потърпевши ще бъдат Полша и Румъния.Да си го знаят.Следващите сме ние,за съжаление.Най лошотоо е че всички евроатлантици и "приятели" на америте в България,ще хванат самолетите преди това.А ние ще го отнесем без вина,или пък не?

194

Давай Вовчо

преди 2 години

Че си *** *** си. За 20 години не можа да надминеш много Холандия по БВП на глава. Продаде нефта и ресурсите на руския народ. Половината пари открадна с другата половина направи ракети и нападна Украйна. Мнооого умно. Гений. Давай управлява тама докато забатачиш напълно нещата. Целия свят ти гледа сеира.

193

Анонимен

преди 2 години

Путин го каза: "Защо ми е свят, в който няма да я има Русия!" Който разбрал, разбрал! Всички сме в кюпа! Няма да има спасение за никого! За съжаление!!!