43

Петър Петров

преди 15 години

А ти какво бе, отворко? Страх те е да си напишеш името даже. Айде не говори така за хората, които са скачали, защото на тях трябва да благодариш, че можеш да напишеш този коментар във форума. Много ми е интересно, ти колко пъти си подскачал за нещо в живота си, прасе такова.

42

KGB

преди 15 години

Бравус Георгиев, Днес лейтенант от запаса, а утре като дойдат наште - генерал и Шеф на МВР - Рапорт даден! Рапорт приет!

41

преди 15 години

Бойко е куха лейка и шимпанзе, той освен да дрънка врели некипели нищо не може да направи, само за грабеж мисли! Бойко е просто едно некадърно и крадливо шимпанзе!!!

40

преди 15 години

Гледам тука разни мазни костовисти с носталгия си спомнят как през 1997 г Костов взе властта чрез преврат и положи началото на края на България, превръщайки я в жалка разпродадена територия! Симеон довърши квото имаше да се граби още и дойдоха червените, както се казва.... и ний си казахме айде да видим кво ще стане пък при тия? Стана така, че ни разгониха фамилията с турскосини и жълтоидни хватки, правителството трепери пред 10 души богаташи и се държи като стажант в общинска фирма. Жалки ***! Питам сега: като толкова ви е мило времето на Костов, дето уж спасил България и бил най-великия български политик, що не си го докарате пак на власт, дами и господа? Тогава нали излязохте да подскачате по площадите, да чурите прозорците и вратите на народното събрание, да блокирате движението по улиците и да палите огньове по кръстовищата?Що не ревете пак че времето е ваше? Що пък не излезете пак на улицата? Щото не ви стиска, нали? Щото знаете, че Костов е сам по себе си бандит и тая тържна картинка днес в БГ е плод на неговите грабежи!!! Ревльовци и нагаждачи сте вие, нищо повече!Айде като искате - излизайте пак на улицата да протестирате!

39

Горан Видалов

преди 15 години

Бойко Тиквата е последния Аватар на Мутрокомунизма!!!След него България ще изчезне!!!

38

пешо

преди 15 години

добре ще гласувам за дсб но костов да не елидер

37

DevilishSoul

преди 15 години

36,За съжаление, мисля, че си прав...

36

КНК

преди 15 години

Когато през 1996г. фалира правителството на Жан Виденов и държавата,всички така наречени политици от ляво и от "дясно" се разбягаха и остана само ЕДИН - ИВАН КОСТОВ.Кризата беше толкова тежка,че го оставиха да спечели абсолютно мнозинство и да управлява сам с ясното съзнание,че нещата са толкова зле и не могат да бъдат оправени.Той ,обаче преобърна държавата,започна масови реформи,стабилизира икономиката,покриха се мутрите, започна натиск върху назначените от БКП/БСП "бизнесмени" за произхода на парите и живота стана по-спокоен.След 1999 год. той започна реални / не симулирани/преговори за присъединяване към НАТО,а през 2000г за присъединяване към ЕС.От тези действия към България тръгнаха сериозни парични потоци,започнаха чужди инвестиции, отвориха се международните финансови институции. Тогава организаторите на прехода/ БКП и ДС/ от 1989г съзряха две основни опасности за себе си : 1.При втори мандат на Иван Костов можеха да останат извън очакваните огромни парични потоци ,идващи от ЕС,което определи техните действия за компрометирането на това правителство. 2.Бързата промяна на действащото законодатерство и синхронизирането му с това в ЕС,заплашваше да пресече каналите за пране на откраднатите да 1996г. над 93 милиарда долара,каналите за контрабанда и наркотици.Да извади наяве по-голямата част от "сивата икономика".Ако всичко това се беше случило,в държавата щеше да въведе значително по-добър ред при набирането и използването на средства за всичките си дейности - образование,наука,култура, здравеопазване,пенсии,държавни заплати ит.н.,като всичко това щеше да стане под контрола на ЕС.За да се пресекат тези възможни варианти,тези "тъмни сили" заложиха на обругаването на това правителство и манипулиране на общественото мнение чрез завладяните от тях медии по времето на Жан Виденов и преди това Луканов -"24 часа","Труд",Нова телевизия,радиостанции и др. Така обработени ,българските граждани през 2001г. дадоха вота си срещу втория мандат на Иван Костов и за изпълнение на замислите на БКП/ДС и техните производни.Схемата беше да се представи нов и непознат политически играч,който чрез медийно прехвалване да се предсави за единствения възможен изход - НДСВ.В момента действа същата схема по отношение на ГЕРБ.Всичко е насочено да се симулира път към Европа,но колкото се може по-бавно и по- встрани за да има време и възможности да се откраднат колкото се може повече пари.Ако пак гласуваме за новата и прехвалвана по медиите формация ГЕРБ,както през 2001г. за НДСВ,бъдещето ще ни е определено и ние ще ставаме все по-бедни и по-глупави докато се затрием като нация и държава.

35

DevilishSoul

преди 15 години

34,и тия и други и трети да додат все тая ще е ...В българия управляват съмнителни бизнес интереси, а не политиците! Политиците са в техния капан и нямат избор освен покрай медийните изявления да им обслужват и интересите! Само едно тотално разпокъсване на съсредоточените в някои лица и структури капитали и тяхното преразпределяне, но вече в смешно малки размери, би променило нещата... Но това няма да стане, защото никой няма да се осмели да го направи...

34

стоян

преди 15 години

разбира че ще стане но като вждам вече възрастни и българи да ровят по кошовете е много гадно трепане искат тая *** управляващи.........

33

пешо

преди 15 години

прав си той вече се в коалиция с ндсв *** работа....

32

преди 15 години

Защо ББ няма косми по топките...?Зашото по стоманата косми не растат!!!

31

Доню Донев

преди 15 години

Пак да повторя: Вие и много други сте прави /а очевидно и болшинството от нас, зашо не гласуваме/. СИСТЕМАТА Е ПОРОЧНА, В НЯКОИ ОТНОШЕНИЯ ПОВЕЧЕ И ОТ ПРЕДИШНАТА И ИЗХОДА Е ЕДИНСТВЕНО В НЕЙНАТА РАДИКАЛНА ПРОМЯНА. Проблема е, че така е и с моментната световна система и промяната трябва да има глобален обхват. НО И ТОВА ЩЕ СТАНЕ, РАНО ИЛИ КЪСНО, КОЛКОТО И ДА НЕ ИМ СЕ ВЯРВА НА НЯКОИ, ТАКА КАКТО СТАНА И С КОМУНИЗМА.

30

Гого

преди 15 години

На крива дупка - крива 4увия

29

ББ

преди 15 години

Ми на мен все ми се струва,че проблема е точно в това,просто няма за кой да се гласува,както каза 27 със стари к..ви нов бардак не се прави,няма нови личности,нови хора,на които да си струва човек да повярва и даде шанс,от години са едни и същи,като си сменяват цветовете

28

патриот

преди 15 години

А Т А К А

27

стоян

преди 15 години

добре бе бати бойко ако не беше царя нямаше да стигнеш до тук те вече 80% от ндсв са в партия герб и какво правим със стари к.. нов б.... тя схемата е ясна ти на мене аз на тебе те бсп и те бутат бб защото той ще играе с тях 4г всичко е ясно народе за който и да гасувате пак около 20човека ще същите който управляват а другите отстрани.

26

преди 15 години

az 6te glasuvam za VMRO na karaka4anov do momenta edinstvenata pozicia koiato za6titavat e tazi na BALGARIA za 20 god. nesa zameseni v nito edin gaf, mafiotsko izpalnenie i sa dokazali 4e sa dostoini hora.

25

преди 15 години

това е никога няма да се оправите само това е истината

24

преди 15 години

весник СЕГА "Столичната община пак сключи съмнителен договор за боклукаФирма изчистила 8 сметища в София, а прибрала пари за 170"Ето това е откритотот управление и прозрачност така ге георгиев недей да приказвате клишета а вижте каво върши твоя ВОЖД и учител и неговите представители по места ти сигурно си бил зомбиран по същият начин си тичал по ЦАРЯ после по станишката а сега лижеш ................ на един слабоинтелегентен протежиран и създаден от царя.