78

Циркаджии

преди 2 години

на кой му пука за вас,северномарсиански нещастници? Няма ЕС за вас, айде у лево!

77

Анонимен

преди 2 години

Тази опорка няма да мине! Сега всеки в ЕС е наясно колко е сериозен историческия въпрос. И че с викове ние сме македонци с македонски език и история няма да стане!

76

Makedon

преди 2 години

Taka e be ........ I Rusite u Bolgarite i Srbite se edno isto BALKANSKO LAAJNO

75

Анонимен

преди 2 години

Впрочем всичките македонски и украински патриоти какво правите тук.Имате си държави отивайте си в тях.Обикновените украинци бягащи от война ги разбирам, но фашизираните милитаристи от украински и македонски произход са друга ракия.Те някак си искат да са на военен фронт и даже да започнат те първи войната, но искат да са скрити в тил зад жив щит от пушечно месо, друг винаги да им е виновен и ролята им във войната да се сведе до патриотарски речи и даване на заповеди.Жалки сте де.

74

Анонимен

преди 2 години

Леле колко от македонското и украинското малцинство имало из форума.Едно поне се разбра от това сравнение, че явно и Македония и Украйна са продукт на комунистическото политическо инженерство без реална народност.Ще го кажа по просто за всички национални предатели и лгбти американски слуги такова нещо като македонци и украинци не съществува и няма нито един исторически паметник от преди 20 век, където да го има.Има руснаци,поляци,чехи и българи, македонци и украинци има в главата на Сталин.

73

ББ

преди 2 години

До Храни куче да те лаеБългария е лоялен и никои не може да ни принуди или изгони!те крадците и зависимите се правят на ограбени...търсят съжаление...не видях украйнска майка или дете да търси...въпреки трагедията която ги сполетя...слугите на путин се отъждествяват с...украйнците...по това ще ги познаете...безбожни лицемери обслужващи путин,той ги иска в нато и ес...за да ги манипулира през тях...неосъзнал,че е мъртав от 20 дена...Анатема,нашите къде са?защо не реагират и обеснят на съюзници?

72

Храни куче да те лае

преди 2 години

Тепърва им започват мръсотиите по адрес на България пред ЕС и подобни институции. Няма да се учудя ако поискат България да бъде изгонена.

71

ББ

преди 2 години

македонците и сърбите са обслужващ персонал русия от десетилетия,путин се опитва давкара някоя от тях в ЕС...нато с македония изгърмя...подценявате путин и обслужващите го...те никога няма да се примирят и да ви приемат за приятели...разделят...използват...манипулират..България отказа една несправедливост...грабежа на Историята ни...на езика ни,използваха лобисти,медии,организации,фондации..вникнете в проблема...македония в ЕС...ако България напусне!!!Сащ приятели ,вкарвате троянски на путин

70

ББ

преди 2 години

ако погледнем фактите българите са в положението на украйнците...макета менещи си имена...грабещи История,език...през годините само сме им помагали...няма български снаряд върху къща на македонец...първи ви признахме за Независима...и путин насажда и тук...той създава казуси...македония в ЕС през крив...ако някой политик си помисли дори...ще го затрием до девето коляно...осмислете манипулацията по путин моля!!!говори против...обаче го обслужва,вкарват се като троянски кон!вие коне ли сте?

69

Анонимен

преди 2 години

Прекърстиха се защото трябваше да се избегне от Гърцката простотия.Иначе всичко е по старо.Преди СРМ,бяха БЮРМ.Сега официално се наричат Македонци и езика им е македонски.България трябва да спре да се държи с Македония като Путин С Украина.Македонците си ги има от няколко века и трябва да го приемем.

68

Анонимен

преди 2 години

Има много съвпадения в поведението на Путин към Украина и На ГЕРБ и ВМРО към Македония.Трябва да се замислим по този въпрос.Защото вярвайте хората от САЩ,НАТО и ЕС са се змислили и не е необходимо този от ВМРО да им го казва.Трябва да помислим дали България е в правилния път.Дали най-накрая ще се освободим от зависимостите ни от Путин,КГБ и ДС.Все още бивши агенти ръководят държавата.Вижте какво правят с олиото,цените ,спекули и всичко.ГЕРБ е Путин,Бойко е Путин.

67

Щирлиц

преди 2 години

Ето със какви елементи се водят преговори,и не дай Боже ще се подписват договори!А поредното слугинско правителство подготвя да предаде България на тези гади.ни.

66

Анонимен

преди 2 години

Да живеят Македония и Украина.Русия и България да се освободят от Путинското робство.Да живее България и Русия без Путин.

65

Анонимен

преди 2 години

Никакъв скандал не виждам.Това е самата истина.България е Путинска държава.Президента каза,че Крим е Руски.Бойко не разреши да има кораби и самолети в България на НАТО.Направи Путински газопровод,вместо американски. Каракчанов непрестанно ги наричаше промити мозъци.БАН отрича тяхното съществуване и език.Какво е излъгал.

64

Анонимен

преди 2 години

На тях някой да им е искал злато след Сан Стефанския мирен договор с Освобождението на царство България в Руско-Турската война 1877-78 г. с участието на български опълченци,някои може са били от техния край сега,но според първата тогава приета Конституция на държавно управление как конституционна монархия отнасяща се и за тях понеже били сме освободени съвместно териториално на призната българска територия и тогаз др. държава не е имало по нея според договора наложен и плащали издръжка общо-32тн

63

Анонимен

преди 2 години

Всичко е въряно в изказването му.Дали има съвпадение или не незнам,но е абсолютна истина.Ветото беше поръчка на Путин и Каракачнов и Бойко Борисов я изпълниха.Македония и Македонците съществуват и това не е от 1945 година.Много преди това.Каракачанов като военнен министър го казваше.Даже ги поздрави със несъществуващата Санстефнаска България.

62

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно правилно изказване.Точно така се държаха нашите политици с Македония.И това е по поръчка на Путин.

61

Анонимен

преди 2 години

Аз това си го превеждам като "Не ни пускате никога в ЕС".

60

ха-ха-хи

преди 2 години

И тоя се оказа БАНДЕРОВЕЦ-нацист!!!

59

Анонимен

преди 2 години

Тия нищо чудно да зимат пара от Русия