26

Км

преди 2 години

Познайте от три пъти кой го е убил.Според нашите медии(без да ги чета) знам какво ще кажат.

25

Анонимен

преди 2 години

Тази новина е от вчера. Тез лисици що се отметнаха от Тръмп. Ако беше той президент на Америка и Меркел канцлер на Германия, война нямаше да има. За тази война е виновен Запада и еднаква вина на ръководствата на двете воюващи страни.

24

Анонимен

преди 2 години

САЩ имат принцип, че защитават своите граждани,където и да е по света.След това убийство, вече са страна в конфликта! Байдън няма защо повече да чака!

23

Кон с татация

преди 2 години

Бахтий..и българската дума "мyxu" ли е забранена бе?Божее..Бахтий сингънизацията!На нас бомби и ракети не ни трябват...сайтчетата ни убиват!

22

ЗакъсняБаткаДаСеОбад

преди 2 години

На Волантиер Грюнен Шайзехеновичискоро и то с голяма степен на вероятност и то надхвърляща литературната дименси "МостлиЛайкли" ще го разчоплчт за гафа с ЮС Лаборатории. Като главнокомандващ или е проспал определен брой руски разведки които са го напоркали и принудили с инжекцията на ИСТИНАТА да им каже бройката и адресите на Лабините или доброволно, преоблечен като пострадал татрски евнух сам е отишъл при рашките и всичко си е им разказал и показал. Щатите ще го осъдят за предателството

21

+

преди 2 години

И кой го убил... От тези които получиха оружие... щом мълчат и не носят ерес към Руснаците.

20

ЗаленскиПродаваУКРто

преди 2 години

FOX-ерите небяха ли тж станцията подкрепяла Тръмп? С голяма доза на дълбока и широко покриваща истина момчето със славянска фамилия е казало 2-3 думи на руски и бандерюхите са го "послали с ***". За всичките тези престъпления които бандарасите творчески аранжират един ден Щатите щи го набият. Тия мильони $-и които Зеленотофашистче получи ще ги връщат с лихви, лихви банкерски. Банкерската лихва в пъти е по голяма от % в/у печалбата в ХайТех инвестициите

19

Анонимен

преди 2 години

Не виждам какво е търсил там. Ако е очаквал разходка, да беше отишъл да отразява модно шоу. Но забележете, тези американски телевизии даже и журналиститите им не са американци. Този е 100% поляк, очевидно пратен с ясното съзнание, че е рисковано, те.е на американците пак някой друг им върши мръсната работа

18

й

преди 2 години

Добрите новини валят една след друга

17

Анонимен

преди 2 години

У нас щяха да го пишат ковид, в Украйна ще го пишат руски обстрел. Нищо ново.

16

Анонимен

преди 2 години

Ми то репортери колкото искаш. Един в америка убива бездомници от упор, с изтрел в главата, от няколко дена и все още не са го хванали. Но това не става голяма новина.

15

Анонимен

преди 2 години

Значи руснаците докато закусват с пеленачета са видели и сметката на Пиер Закжевски от Фокс Нюз. Как им остава време и да воюват.

14

Анонимен

преди 2 години

Няма никакъв шанс да убият репортер на Битиви, Нова или Бенете.

13

Ко?Не!

преди 2 години

FOX News са срещу замесване на САЩ във войната и са против Байдън, съответно срещу подкрепа за Украйна. Може и украинците да са го убили.

12

Анонимен

преди 2 години

Мир на душата му, както и на всички други загинали!

11

Обективен

преди 2 години

Е нали Фокснюз отрекоха да е техен журналист - бил е ама отдавна.

10

sofeto

преди 2 години

Тея от FOX NEWS не бяха ли медиен подиум на назначеният от Путин за президент на САЩниците тРъмпо?

9

Анонимен

преди 2 години

Преди седмица Зеленски пусна всички престъпници от затворите и им раздаде оръжие.

8

Анонимен

преди 2 години

Неволно са станали свидетели на мародерствата на бандеровските банди и нацитата са ги застреляли В ГРЪБ.

7

НатоРвеца?

преди 2 години

Путин ли ти даде тази информация?