241

И биооръжия искаме..

преди 2 години

Киро, и ти ли ще продадеш територията ни за лаборатории, разработващи забранени биологични оръжия? Изглежда ти вече си се продал! Те даже от март почнаха във ВМА, отново с опити върху малкото останали български военни!Ти нямаш съвест,! Теб дори няма нужда да те купуват, защото те вече те държат лично доста изкъсо на въже, заради бизнеса ти в САЩ и Канада.. не напоравиш ли квото те ти кажат - край с него! Отчаяният български народ се подведе по харвардската ти диплома, но ти си по-зле и от ББ!!!

240

твърдо с НАТО

преди 2 години

България твърдо трябва да се държи с НАТО. Само така ще сме защитени от фашиста Путин!

239

Анонимен

преди 2 години

Петков уверява същото както Нинова за олиото и преди за средното 12.5% увеличение на пенсиите на пенсионерите. Това е, ако искате вервайте.

238

Вили

преди 2 години

Ккаво говориш бе *** виж си народа изнемогва тръгнал за интересите на нато да се грижи като зеленски те ще се погрижат за него ама не и за народа му!

237

Анонимен

преди 2 години

Бойко мислеше за хората, работеше всеки ден и решаваше проблеми на държавата по време на пандемия ,когато цял свят беше неподготвен и нямаше даже облекло за лекарите! РАДЕВ ИСКАШЕ ВЛАСТ,С ИЗМАМА ВЗЕМА ВЛАСТТА И НАЗНАЧИ НЕКАДЪРЕН ГЕНЕРАЛ, *** И КОРУМПИРАНИ КАТО РАШКОВ!ПОСЛЕ ЗАСЛЕПИ НАРОДА С ХАРВАРДСКИ ДИПЛОМИ И ДЪРЖАВАТА ЗАГИВА!НАРОДА НЯМА ДА ПОНЕСЕ ИНФЛАЦИЯТА!

236

Димби Провадия

преди 2 години

Гришо победи най-невероятния Александер Бублик , и е вече на четвърт финал . Моля ви , оставете Окрайна , въпреки че знаете кой ще спечели и защо и от къде и как ..... Кажете , коментирайте Гришо , на който знаете и Ph на урината му . Защо е победил : Бублик не си е направил клизма преди мача или е в ремисия а нашия е правил страхотен кЕкс с някоя световно известна красавица ( на която само можете да си ударите една ракетка ) - хайде творете за момчето , което има кеш 20.000.000 долари .

235

Катя

преди 2 години

Е не мога да гледам сериозно на това нещо наречено Киро.Тоя е същия като оня отсреща на Дондуков 2.Всеки ден декламира едни и същи заучени фрази.Дразнещо ограничени типове,отвратително

234

Анонимен

преди 2 години

Този не мога да го гледам !

233

Анонимен

преди 2 години

Петков - ходещ труп. Само ще го духнем и ще падне.

232

Алекс

преди 2 години

Добре че сме в НАТО.Иначе комплексираното джудже може да реши ,че нарушаваме правата на руснаците в Бургас и Поморие и да ни засипе с ракети.

231

Анонимен

преди 2 години

До era"Никой не пита народа иска ли не в тази организация."А бе чигун, къде питат народа за нещо ?

230

Ами

преди 2 години

поемай бе Кире, поемай колкото можеш бежанци, никой не ти пречи. Където най ти харесва, там ги поемай.

229

era

преди 2 години

влизането ни в НАТО ни съсипа армията и ни направи колония. Никой не пита народа иска ли не в тази организация. А по-голям подлизурко от него даже, когато лизахме зад*ни*ци*те на СССР не сме имали.

228

от Украйна

преди 2 години

кире , кажи нещо за олиото .

227

Анонимен

преди 2 години

давай Кире затривай го тоя народ това е заслужил нали те избраха с любов

226

Анонимен

преди 2 години

киро е пъиник то се е видяло

225

истината

преди 2 години

Мислех, че Бойко е дъното , по лошо не може да бъде ,но Харвард копае и под дъното. Само мошеници и *** управляват България.Слаб 2 . Вие ни сте България, Вие сте Канада , Америка и др. ОСтавка

224

Стамат

преди 2 години

Бъркаш Кире,ВИЕ говорите в един глас,НИЕ - НЕ.Колкото и да се напиняте,обикновенните хора не сме като вас,езиците ни не лижат чужди дупки по команда.Така че говори в единствено число ако обичаш,благодаря.

223

Анонимен

преди 2 години

Сами си ги избрахте, подлъгахте се по лъжите на Радев и сега тива е резултата.

222

Чокумба

преди 2 години

Цените ке се вдигнат.После ке паднат.Просия ще остане слаба.Ванга - за 2022 година.