30

warnings about

преди 2 години

Колко ще може да подава газ Русия ако не и се плаща..Диверсантите от САЩ провеждащи наглата диверсия чрез пси обсебване на наркоманизирания Путин обявиха ясно, че ще водят икономическа война против Европа ЖЕстока икономическа война..След наркоманизиране и обсебване Путин се ползва за нанасяне на жестоки вреди на Русия,Украйна и Беларусь. Взривяването на жилищни блокове се внушава с цел НАБЕЖДАВАНЕ НА РУСКИЯ НАРОД.

29

Анонимен

преди 2 години

Бойко да каже, защо нямаме връзка с евтиния газ от Азербайджан? Защото Путин обича корупцията в България. Време е Гешев да изчезва.

28

ПроСоТо

преди 2 години

бе дет са вика :-Войната си е война,но сиренето...пардон,ГАЗА си е с пари...Интересно нашите "ястреби" кък са допуснали "санкционирана" Русия да УВЕЛИЧИ доставките си на газ за България с цели 25 процента ?!...Какво дреме Сюлейманчо Праси ?...Що са не задейства ?!

27

Анонимен

преди 2 години

Най-голямото находище на шистов газ се намира южно от Харков,там където руснаци избиват рускоговорящи православни християни.Опорките за нацисти и лаборатории са за червените папагали.

26

Аамет

преди 2 години

Братя ромули Европа е отпуснала 600 милки еврака да си сменим кюмбетата с пелетни камини.Дано крадливците не ги окраднат.

25

Анонимен

преди 2 години

Нали не си мисли, че ще получи пари? В най-добрия случай могат да му платят в рубли. Както той плаща външния дълг. Глуп.

24

До бобофил

преди 2 години

и как ще драскаш по форумите като ти спре тока бре умньо!

23

ФобоФил

преди 2 години

Стойте на студено и карайте колело! С парите от вашите сметки за ток, бензин и газ, Путин си купува бомби!

22

Биволъ

преди 2 години

А бе разбрахте ли,че руснаците не могат да си платят таксите за преноса на газ по Балкански поток до Сърбия с долари... нямали такива банкноти та предложили на Киро да платят с рубли. Асенчо от Кокорчо станал опулчо.

21

Лудост

преди 2 години

Русия ги топли а те пращат оръжие и наемници да убиват войниците им, луд свят.

20

Бико

преди 2 години

Да бе Китай е един остров на благополучието. Евтина работна ръка и не могат да се изхранят. Ще произвеждат с газ мръвки и царевица.

19

Анонимен

преди 2 години

Ще се напълним с Рубли!

18

Е,бравос

преди 2 години

Да го увеличават, че им останаха само 5 г. до 2027г. После Газостанцията ще продава евтинджос на любимия партньор Китай.Голяма печалба ще падне,значи..."Драконът" е майстор в изтезанията,а Русия ще разбере болезнено това.

17

Вскчки,

преди 2 години

Които продължават да наливат пари в руската икономика, автоматично стават съучастници в престъпната война в украйна. Всички оправдания на фона на отнетите човешки животи са смешни. Каква икономика ще спасяваме, когато на ред сме ние.

16

Анонимен

преди 2 години

малеееее 0.8% и гледай какво става, ами ако затвори кранчето на 10% или 20% е се мре или пък литъра ще стане по 100лв. Скапана държава сме, с много алчни индивиди

15

Анонимен

преди 2 години

Минаваме на браунгаз и готово.Технологията я има и е еко.

14

Анонимен

преди 2 години

Политиците ципата пешкира, но го опитам Аз Те няма да го усетят

13

Бат-Баян

преди 2 години

Беше взаимно изгодна търговия? Та Путин го направи златен този газ. Питай тези,които си газифицираха жилищата. И да тролиш по постовете се иска акъл, но явно русшистите нямат такъв.

12

Анонимен

преди 2 години

Те НАТО те Ти ЕС сметката ще платя Аз за Тях Егото , а за Мен Пршешкта Тояга

11

Анонимен

преди 2 години

Онези що го докараха няма да го усетят по джоба си