27

Анонимен

преди 2 години

В един момент с възрастта всеки бърка в кошницата с болести и каквото ти се падне. Блаженни са тези доживели дълбока старост здрави и отишли си бързо.

26

Анонимен

преди 2 години

Просто неговия тип роли не му пасват на годините вече. А иначе какви филми имаше през 90те като умирай трудно 3 и последния бой скаут а и много други нема да ми стигне времето да ги изброявам

25

111

преди 2 години

От кога ще трябва да се записваме на личен режисьор, за да ни поставя медицински диагнози и да ни предписва лечение, когато боледуваме? Ех, тоя Брус! Пак се е уредил преди всички.

24

Баи дончо

преди 2 години

Глупости -бай дьн е президент , та на брус ли ще му пречи дубльор ще му чете рвпликите - той само ще е лице на филма

23

Волф Хофман

преди 2 години

Спокойно могат да сложат Волф Хофман на мястото на Брус Уилис - никой няма да забележи.

22

Анонимен

преди 2 години

Хайде де! Без Брус Уилис ще е голяма загуба, като него чакат на опашката 1000 подобни. Също като Том Круз и Том Ханкс, били от бедни семейства, Круз раздавал билетчета в автобуса, Ханкс бил свитичък, беднуха и изведнъж като отишли на кастинг и ги взели, на кой ще ги разправят тия. То за една смотана, обикновена работа трябват връзки пък камо ли за Холивуд, където ще взимаш милиони.

21

Анономен

преди 2 години

До Илия Едва ли е разбрала иронията ти / авторката де /. Мисля че най- малкият ни проблем са некадърните писачи. Проблем е че Брус Уилис и да прочете "бележката" на тази.. няма да я съди. Какви пари ще и вземе за жълтините...колко години ще я съди. Във феисбук било казано, бгнес казал, една козметичка и казала...каквато държавата, такива и драскачите срещу заплащане и то предполагам - нищожно или в натура. Браво за коментара.

20

Анонимен

преди 2 години

Е то президента им е с крайна фаза на деменция, те за някакъв актьор правят драма.

19

Анонимен

преди 2 години

Деменцията си е гадна болест ,то не че има хубава...

18

Анонимен

преди 2 години

За всяка болест има начини да се помогне. Да почва с диетите и прочистванията на Гарсон, акупунктура, йога... Иначе ще деградира.

17

Анонимен

преди 2 години

Гадно нещо е животът. Цял живот чукаш мацки, накрая те хване деменцията и нищо не помниш.

16

Анонимен

преди 2 години

Да не се коси той и техният президент не помни много,много ама не му прави проблем..така че смело напред...

15

Анонимен

преди 2 години

В коментарите долу някои се бъзикат с болестта на великия Брус, други го изкарват некадърник. Първо, средно умен човек не би се бъзикал със здравето, и второ, как с накадърие се достигат 250 млн долара богатство? Други си е гащници със заделени 410 лв на кръст и то за залози и алкохол, да дават оценка на преуспели хора. Жив и здрав да си, Брус!

14

Илия

преди 2 години

Отлична статийка на Петя Славова, браво. Проверено, потвърдено от болница, от приятели, от съпруга, от децата му. Радвам се за теб Петя, желая ти здраве, щастие и късмет. Много ме впечатли посланието откъде ни е познат. Аз предпочитам чалга кючека, но и тия филми ще гледам. Не мога да пропусна и това, че вече знам на коя е бил съпруг, и преди това на коя. Благодаря ти, Айлов ю, Жу тем. Обригадо. За мен си награда - ПУЛИЦЪР или както е правилно. Не ме е срам. Давай все така.

13

Анонимен

преди 2 години

Голям пич! Господ здраве да му дава!

12

Джедай Мастър

преди 2 години

В човешки план е много тъжно ако наистина има деменция. Що се касае в невъзможността да снима филми, новината е по-скоро добра. Много отдавна на Брус Уилис е спряло да му пука за филмите и от 20 години няма един приличен филм.

11

Анонимен

преди 2 години

Щом е само с начален стадии на деменция,значи е подходящ за президент на САЩ,имайки в предвид състоянието на бая-Дън,Брус Уилис ще е направо цвете!

10

КОВИД Ваксините

преди 2 години

Забавят, но не Забравят - без Прошка!

9

Анонимен

преди 2 години

И той като Путинн...

8

Ламята

преди 2 години

Ба пречи му....Има един,президент стана и не му пречи,баш на Брус ша пречи