14

Анонимен

преди 2 години

Човека е прав , а аз лично пожелавам на всички отворковци , които продължават да се возят сами в таралясника ежедневно - 5-6 лева за литър гориво !

13

Добре

преди 2 години

Да, досега виждаме ефекта на развилняла се спекула. А да видим колко са адекватни и загрижени за хората променливите продължения.

12

Анонимен

преди 2 години

Сарийски цял живот на държавната хранилка , да напусне БАН да регистрира едно частно дружество да плаща осигуровки от джоба си , и да печели колкото иска а иначе само празни приказки

11

Анонимен

преди 2 години

За много стоки с надути цени Нинова говори за спекула. Ха ха ха, и как така всеки си продава на каквито цени му скимне?Данъци плащат ли върху спекулативните цени?Отчитат ли всичко по касовите апарати пред НАП?

10

Чичо

преди 2 години

Наистина тежките времена най-вероятно ще дойдат след като Русия присъедини Украйна към територията си. Щото, след това...няма да се изненадам ако посегне и на нас (при все, че ако това се случи, война няма да има, а просто ще ни анексират). Та на тоя фон, другите "проблеми" са си гола вода...

9

Анонимен

преди 2 години

Винаги когато управляват БСП комунистите е така. Спомнете си предишната инфлация и последвала хиперинфлация при Жан Виденов. Тогава нямаше нито пандемия нито война. Крадливите комунисти искат да ни ограбват чрез надуване на цените. Преди фалираха банки няма да се учудя и сега да почнат.

8

Помак

преди 2 години

Чакат ни тежки времена! Дано сегашните управляващи, за които и аз гласувах, си опичат акъла и да защитават родната икономика и интерес, иначе бързо ще се запозная с народния гняв!

7

Анонимен

преди 2 години

Всички са наясно, че от една година стандартът на живот рязко падна (тъй като вече НЕ ни крадат) Разбира се, че го обясняват, а и внушават на хората чрез икономическата криза и войната.Разбира се, че не е вярно, защото няма как да обяснят нито размерите на бедствието, нито огромните и непрекъснати заеми, които се теглят, нито къде са уж спрените от кражби пари, нито къде е Планът за възстановяване.Обедняването ще продължи. Лошото е, че и бездарният политически театър ще продължи като поучителна приказка за не съвсем адекватни хора с интелектуален дефицит.

6

Анонимен

преди 2 години

Прав е, това в момента е само пост-ковид кризата... Ефектът от санкциите още не е почнал да се усеща...

5

Анонимен

преди 2 години

Запада е комунист, репресира богатите, кулаците, конфискува богатствата и репресира "елитът на нацията". Слагаме Русия в строг комунистически ред. Ще направим Русия отново лагер за концлагеристи, както направихме Съветския съюз и Източния блок, когато сложихме Желязната завеса от Балтика до Балканите. Всички прозападни комунисти-русофоби са съгласи и доволни.

4

Анонимен

преди 2 години

То на управляващите комунисти в България все някой друг им е виновен. ЕС спира пари за България отново. Планът за възстановяване не е приет още. Все са виновни Европа, ЕС, САЩ и други... А управляващите не са ли виновни? Как така една Румъния ни мина с 200 км/ч и вече медианната заплата в Румъния е 700 евро? Защото медианната заплата в България е едва 442 евро (бруто). Т. е. в България 50% от хората взимат нето около 700 лв... А цените са европейски... Заплатите африкански (комунистически)...

3

прав

преди 2 години

е , подготвяха ни за по- лошото.Прав--то ще взема грешни решения, много приказки без действия, Спекулата,износа на малкото, което е останоло,,,,

2

Анонимен

преди 2 години

Виденов ще ни се стори бойскаут.

1

Факт

преди 2 години

Ти може и да не си!Ама цените вече са двойни!