224

Анонимен

преди 2 години

Тоя е пич, раздава го като световен диктатор.Така украинците са гласували за президент не на Украйна а на земното кълбо.Само не разбрах защо българите не сме участвали в гласуването на световния диктатор а само украинците.

223

ТЕЖКА ЗАДАЧА

преди 2 години

Не му завиждам на този билионер, може и да няма шанс да си харчи сребърниците. Там е горещо.

222

Ром"с

преди 2 години

Една лъжа повтаряна стоитици пъти става лъжа..сега веремето на управление на хората през тяхното мислене ,тяхното поведение се определ от медиите ..това е нов етап в борбата за контрилиране на хората.Та затова и само него повтарят..да манипулират..и управлят хората ..Няма да се учудя ,ако след някой ден и изпратят и оръжие ,а след няколко седмици и да изпратят и войска натовска..май затова ни подготвят и както винаги САЩ не воюва на своя територия -сега отново ще е Европа,жалко ,но факт.

221

баба мара

преди 2 години

няма ли кои да спре дрогата на това момче то говори само прос-то-тии вредимного на украина и населението

220

лелка

преди 2 години

Не мога да разбера, защо този Зеленски постоянно говори за това и други държави да се намесят в конфликта? Защо трябва хора от други националности, които няма нищо общо с Украйна и не я знаят на картата даже, да бъдат въвлечени в някаква война?

219

аз

преди 2 години

най-после да кажеш нещо смислено, явно новата ти дрога е добра.

218

Дедо Либен

преди 2 години

"Корабите на руския флот трябва да бъдат забранени от пристанища по целия свят и всички руски банки да бъдат изключени от системата за финансови съобщения Swift", каза още Зеленски.***, а Русия да СПРЕ ЛИ ГАЗТА ЗА ЕВРОПА?

217

Дедо Либен

преди 2 години

Крайно време е това ЗЕЛЕНО пичлеме да се гръмне, за да се избави Украина от унищожение !!!

216

Анонимен

преди 2 години

до 264- И ПОРУЧИК "ЙОРДАНОВ" Е НЕВИНЕН НАЛИ?- ВИНОВНИ СА СЕДЕМТЕ ДЕЦА ИЗБИТИ ОТ НЕГО ,ТАКА ЛИ?ВИДИШ ЛИ ФАШИСТ "БЕ.СИ.л.КА"

215

Анонимен

преди 2 години

АМИ И ЕСЕС ОВЦЕТЕ ГО РАЗБРАХА ТОЯ ПАПУНЯК.

214

Анонимен

преди 2 години

264--ФАШИСТА НЯМА ПРАВО ДА ЖИВЕЕ. ДОСТАТЪЧНО Е ОТНЕЛ ОТ НАРОДА.

213

Анонимен

преди 2 години

АБЕ ДНЕС БГ. ИЗМИСЛЕТЕ ДРУГО ИМЕ ЗА ВХОДА НА ПУБЛИЧНИЯ ДОМ (БАР" ДАКА". КОЙТО СТЕ СЪЗДАЛИ!-И СИ ПОДМЕНЕТЕ "КУ* Р. ВИТЕ.

212

Сър Пич Чук

преди 2 години

Не е вярно ! Освобождават ви ама насила .Както нас на освободиха 1944 . Избиха царската армия и всички офицери на цар Борис .

211

Димитър

преди 2 години

ми...зеления е очевадно с отклонения и още си мисли ,че е артистчето играешо във филм . Но още слушка и е полезен на американците за това е още жив

210

Ментора бай Иван

преди 2 години

За сега ти, нацисткия президент на Украйна си мишената и скоро ще ти вземат главата , заедно с другите неонацисти!

209

Ивайло

преди 2 години

Нека Господ пази украинският народ !

208

Химик

преди 2 години

До Антикомунист - И Менделеевата таблица са създали , но ти няма как да знаеш , защото едва ли си ходил на училище ?! Няма нищо по-страшно на този свят , от един объркан , невеж, несигурен и много заблуден *** !

207

ЧИЧО

преди 2 години

абе ще разберете че Путин е човек ама сте шепа овци и квото четете вярвате... Американците в момента се бият с русия това е целта разделяй и владей ама не се получи баш с путинчо защото когато имам пари богат и армия мога да претендирам. когато имаме 2 такиса 3 самолета от картон си мълча.

206

Анонимен

преди 2 години

Навярно много са чували известната сентенция "Най-голямата сила на дявола е да убеди хората че не съществува". Така че тия биолаборатории под лупа трябва да се разровят, щото ако има истина в това, ето това е наистина зловещо. И тук не става за някакво генетично оръжие, за опасни модифицирани патогени, които могат да бъдат разпространени в опредена територия с преносими като птици, насекоми. С това чувство на безнаказаност на англосаксите съм склонен да повярвам.

205

Анонимен

преди 2 години

Тази операция / война , започна защото ти не си мериш приказките , заложи прекалено много , че някой ще дойде да те спасява , и като цяло пресоли манджата ! Провокацията ти беше НЕПОНОСИМА и Путин доста те и търпя , и виж какво направи ! Русия НЯМА да влезе в конфликт с НАТО , защото както те го знаят , така и той осъзнава че ядрен конфликт е НЕмислим пък и твоята Украина НЕ си струва риска за цялото човечество - Животът ще продължи и без Вас в НАТО ! Ти само лъжеш в последните си надеждици !