75

Дух на хан Аспарух

преди 2 години

Извинете, защо НЯКОИ ХОРА искат аз да бъда убит или осакатен и да нямам приятелка и позитивни успехи в живота ми?!

74

Анонимен

преди 2 години

Адът на Земята настъпва, извращенията от всякакъв вид вземат превес, надявам се скоро време Господ да се погрижи за останалите праведни и не продали се на злото!

73

Анонимен

преди 2 години

Това е мястото на всички с цялостна мозъчна ампутация или предстояща лоботомия, защото след това няма да знаят за какво са родени и какво трябва да правят след операцията! Горката журналистка, като знам менталния и капацитет и дефицитите и по български език, статията е равна на хабилитация, браво! Моля без критики, не съм чел статията!

72

истината

преди 2 години

терористична американска организация

71

.

преди 2 години

Много текст, много чудо... А обобщено само с две думи - преддверие на царството на сатаната.

70

аналогов часовник

преди 2 години

Както разбирам..аз,който съм "аналогов" човек...Метавселената е едно псевдоматериализиране на развинтена фантазия,,и то не само твоята а такава на някой програмист..т.е потапяне в несъсъществуващото..или казано по-просто..техномагия. Това е мечтата на дявола.

69

Анонимен

преди 2 години

Отчаянички са на запад

68

?!?!?!

преди 2 години

Гледайте Двойници с Брус Уилис и ще видите 1 към 1 метавселената :)

67

Рео

преди 2 години

Еми че то метавселената я имаме открай време бе. Природата го е измислила от милиарди години. Отворете вратата, излезте навън. Всичко е 3D. И аватари вървят по улицата, и бизнеса си го има. За какво по дяволите ще го търсим това с очила за VR...

66

Анонимен

преди 2 години

Нито знаем, нито искаме да ни обясняват какво е това антисоциално недоразумение, предназначено само за лузъри, които не могат да се оправят с нормалния социален живот на Земята. Това дяволско изчадие трябва да бъде унищожено в зародиш и бойкотиранот от ВСИЧКИ нормални хора по света.

65

Лека нощ

преди 2 години

Един мой ученик, миналата година ми каза голям лаф!Възглавницата е най-добрия съветник! - Скандинавска поговорка!https://youtu.be/u9Dg-g7t2l4Поздрав с Дистърб - Звука на тишината. Този клип на тази песен предизвиква етичен конфликт в мен. От една страна изпълнението на Дистърб е велико, по-добро от оригинала, но клипа е самата тъжна и нерадостна истина за хората на изкуството в България и учителите по изкуства 15000 човека. Да харесам изпълнението или клипа. Изпълнението да, истината дето

64

Как да ти го обясня?

преди 2 години

Като гледаш гробищата и наглостите през последните 14 години как мислиш ще дойдат ли или няма да дойдат, като имаш предвид, че визуално в най-изчистена форма пиктограмна съм изяснил естеството на проблема и извършените явни престъпления, закононарушения и нарушени човешки права!И за момчетата от Страсбург подчертах ЯВНИ НАРУШЕНИЯ , А НЕ ПРЕДПОЛАГАЕМИ СПОРЕД МЕЖДУНАРОДНОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВO

63

Знаеш ли к'во?

преди 2 години

Много сте забравили урока на БЪЛГАРСКИЯТ КРАЛ КАЛОЯН - Балдуин влачи свет злато и плячка от Константинопол и се прави на интересен.Ако Константинопол е Социалистическият период от 1945-1990 и Балдуин е мародерствали, писал кво си иска като закон срещу международното право пък и свил едни пари от МОН с оправдание за софтуерни пиратство пък то е работа на МВР и откъде накъде и щом пратиш и вест и кост на другите : Sitting ducks here! Патици за отстрел и то много нагли!

62

Не бе момчета!

преди 2 години

Аз се опитвам да върша някаква работа тук за която съм нает - по съвест, по закон, по етика, по рожденно право ...вие правите нещата невъзможни!Айде да го погледнем юридически - кой се е насрал тук?Аз или вие? И предшествениците ви по отношение на държавност, ред, справедливост и тривластие?Айде познайте , имате един опит?

61

Атанасооов!

преди 2 години

Гледал ли си "Възражение по съвест" - о пълен комплект са - Хага, Люксембург, Страсбург и бонуса е Европейска прокуратура. Нали ти казах: Внимавай да не влезеш на едни джинове от който няма да излезеш жив.Защо така? Защо? Защо? Чуваш ли гласа на Виктор Калев? Не вие можете да се правите на много интересни срещу безправни граждани, които сте направили безправни, ама на джинове да видя как? Що под дулата на оръжия бе?

60

Денковвввв!

преди 2 години

Стаматов!Атанасов !Момчета не е ли по-лесно в стила на първите седем години да кажете! Ние сме малко на пачи яйца, правихме се на интересни две години и едни корумпирани *** много се осралаааа .... Ще оправим всичко ама признаваме си, че се опитваме да го заметем под килима.Само да ви подскажа - Лаура е дошла или ще дойде или е вече тук но не само с Европейска прокуратура...

59

Как да ти го обясня?

преди 2 години

30 години държавата е абдикирала от основните си задължения! Гледам конституцията и гледам член 23, чл. 13 - вие ги нарушавате от както е написана тази Конституция. В тоя ред на мисли в стил Ал Пачино - Конституционния съд където и да сте да го духатееее!Ми часчета отгоре против чл.23, кодекса на труда, закона за научните звания и титли. Това са 3000 човека Денков. Някой в системата други извън нея, но самата присъда робски труд Стаматов ги прави много ядосани 3000 човека. Гледам Кьовеши е тук

58

Виж кво

преди 2 години

Мойте колеги може да не ме уважават, може да не ме харесват, може да ме считат за най-малкия изтърсак от тия 3000 човека художници и художници учители и един от най-младият магистри в тоя факултет и университет , но ви гарантирам, че тия 3000 човека ще дадат пръст нагоре за работата ми и пръст надолу за свинщинатааа в художественото образование през последните 20 години!Денков защо си го причиняваш това срещу 3000 човека!

57

Що бе момчета:

преди 2 години

Си причинявате това? Къде сте тръгнали?Знаеш ли колко е просто да дадете едни 500000 лева с лихвите, че сте в нарушение , може да ги пишем и в двоен размер - демек един милион, че две години се правите на интересни и под името Петър Кънев да смените един статут на едно училище, защото юридически казано като ви гледам толкова сте се настани, че влезе ли в административния ако настоящата ми работодателка реши , че ви съдят за дискриминация, шпионаж, кражба на интелектуална собственост и д-р.

56

То е дълга история

преди 2 години

Мене ми бяха дадени устни заповед - двата СТЕМ проекта и като дойдат и естетизация и библиотека (но не на на затвора Шоушенк) и тоя заповеди на предишния ми работодател не са отменени от настоящия!