19

Анонимен

преди 2 години

Абе не ревахте за либийските, иракските, сирийските и афганските деца. Русия напада съседна държава въоръжавана, обучавана и насъсвана от САЩ. А не защитава "жизнените"си интереси на хиляди мили от границата си. Още повече след 2008 Русия да е била агресивна към Грузия? Факт!

18

Отговорът е ясен

преди 2 години

Днес е 20-я ден от воината. Задачата: по едно дете на секунда се получава 20 дена по 24 часа по 60 минути по 60 секунди е = 1 728 000 деца напуснали Украина само за дните на войната. Със всяко дете поне 2-3 майка, леля баба . . . означава че Украина за 20 дена е напусната от 5 184 000 украинци. И друго означава че 1 728 000 бащи на децата не са се явили във военните комендатства като доброволци. . . и на такива да им се помага, такива дето лъжат, грабят, крадът и убиват

17

Анонимен

преди 2 години

ЗАПАДНА ПРОПАГАНДА! ПРЕСТАВЯТЕ ЛИ СИ, ИГРАЯТ СИ С НЕРВИТЕ НА ХОРАТА И НАЙ-ЛЕСНО Е С ДЕЦАТА. СМЯХ В ЗАЛАТА.

16

Роза

преди 2 години

Децата са бъдещето на света.Някои от тези деца след време ще се върнат,за да построят отново разрушената Украйна.Други няма да се върнат никога и ще израснат в други страни.Дай,Боже,тези деца да живеят в един по-добър и мирен свят и да не се намерят политици,които да объркат живота им!

15

Анонимен

преди 2 години

Руската човещина...

14

ДДРОнег

преди 2 години

Войната е най-голямото зло, което може да сътвори човек... Човек ли, не е човек, този, който разпалва война, путк*ин е един луд военнопрестъпник, който притежава един от най-големите ядрени арсенали !!!___Когато страдат деца, няма оправдание за този, който им е причинил това страдание !!!

13

Анонимен

преди 2 години

До13.Незнам от къде си ама си прав.Във Варна се напълни с украински бежанки и не изглеждат никак бедни с тези скъпи коли.Пазаруват по моловете и се разхождат из центъра.Май Украйна не е толкова бедна страна колкото си мислим.

12

Анонимен

преди 2 години

Че то и в България е почти същото само че без да има война и бомби. Тука мачкането е икономическо и политическо.

11

убийруснакспасидете

преди 2 години

Ако изтрепваме по един руски opк всяка секунда можем да предпазим децата от това да загубят дома си и родителите си

10

Анонимен

преди 2 години

Вероятно Зеленски и САЩ са много доволни. Напускат Украйна обаче само онези които могат - които имат пари. В страната, под бомбите, колко деца са останали? От 43 милиона население? Вместо да спрат войната, наливат смъртоносни оръжия и пращат наемници.Крокодилски сълзи от международни престъпници, които скъсаха всички договори от 1945 година.Животът на Донбасци няма значение, на иракчаните, на либийците, на децата в Сирия. Срам и позор за цивилизацията на лъжата и разрушението!

9

Анонимен

преди 2 години

Как спи спокойно чудовището Путин......

8

Анонимен

преди 2 години

До 7.Браво колега добре го каза.Но не си само ти.Огромната част от българите са така.

7

Анонимен

преди 2 години

Я кажете как е в Йемен? Колко деца бяха избити, колко бяха подложени на гладна смърт, защото пристанищата са блокирани и това е вече години. Но не се пише нищо за Йемен, защото там СА тероризират, а те са васалче на САЩ, не е редно да се пише лошо за тях.

6

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересува Украйна! Интересуват ме цените, щото едвам си плащам сметките!

5

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на успешната политика на зеленчука...

4

Анонимен

преди 2 години

Дреме им на русофилите. Важното е Путин да управлява руската *** докато я затрие.

3

Анонимен

преди 2 години

А в евроатлантическа България - едно на 3 часа...

2

Анонимен

преди 2 години

Благодарете на тия зад океана !

1

БИОЛАБОРАТОРИИТЕ

преди 2 години

Е какво всяка секунда - морско свинче за американските биолаборатории ли да стават?