26

ми няма да стреляме

преди 2 години

Алантическият съвет в България излезе с позиция по случай изказването на президента Румен Радев, че небето на България трябва да бъде охранявано само от български изтребители МиГ-29. Според тях се готви държавна измяна, защото по думите им някой сигурно вече е обещал българите да не стрелят и позорно да се предадат. Те са категорични, че по този начин се създава отлични възможности руската армия безпрепятствено да окупира България и да я използва за плацдарм за по-нататъшно нахлуване в тери

25

Варянта е този

преди 2 години

Отивате в САЩ и лобирате да доставят по-скоро изтребителите. Иначе няма със какво да си охраняваме небето. И стига ви е страх толкова че ако "Видиш ли някой холандец свали руски самолет в небето на България щяла да започне война и Путин щял нас да нападне" Путин ви е влезнал в главите хора. 1. Защо и какво би дирил руски самолет в небето над България. 2. България е част от НАТО и има войски и бази на НАТО на територията ни. Ако иска да напада България то той напада НАТО. Достатъчно сме защитени.

24

Анонимен

преди 2 години

Изрелците са много добри в модернизирането на стара руска техника. Правят чудеса с тях.

23

Анонимен

преди 2 години

Несъстоялият се министър на войната... Жалка история.

22

Мистър Пропър

преди 2 години

Народ който САМ не извоюва свободата си заслужава двойно робство Джохар Дудаев

21

Анонимен

преди 2 години

До L. странно, още ли не си разбрал защо няма да получим скоро Ф16! Попитай некое дете от детска градина да ти каже: "защото ще дадем да ги лазглеждат луснаците! Амеликанците не ни вялват!

20

Професионалист

преди 2 години

Младежо,вземи изгони 70годишните старци от МО и въоръжените сили,на които са необходими памперси и тогава говори за модернизация на армията.

19

L.

преди 2 години

Ама, че сте глупави! Не виждате ли очевидното решение как да опазим небето си? Ще ламинираме чертежите на Ф16 и с огледалната повърхност, получена така, ще отразяваме слънчевите лъчи и заслепяваме руския агресор.

18

Анонимен

преди 2 години

И този се показа що за птица е! Ми Заков ясно е, нямаме възможност да си пазим не само небето! Айде сега изплюй камъчето дето получи от фигуранта - кажи: трябва да възложим тази задача на таваришч Путин!

17

Анонимен

преди 2 години

Вкарвайте 10к НАТОвски войници в България и попълвайте дупките докато още може ! Разрасне ли се войната няма да има възможност да се защитим вече. Не се мотайте а действайте, играете си с оцеляването на нацията. Както виждаме Руснаците със специалната операция изравниха цялата държава и изтрепаха хиляди невинни !!!

16

Анонимен

преди 2 години

дугин в интервю за българия през 2017 казва ако дори русия тръгва да напада света българия ще е последна , така че краварите да си държат за тях самолетите ще им трябват по напред , ние ако сме неутрални е най добре и на никого да не взимаме и даваме самолети

15

??

преди 2 години

Имаме Миг който вече дори няма кой да поддържа. Ами дай го на Украина и нека НАТО го плати. Русия си купи 32 самолета Ф16 за 550милиона втора ръка.Продаваме МИГ и купуваме Ф16 на старо 2-4 броя за охрана на небето. Като дойдат и тези които Корумпетата от ГЕРБ поръчаха за 2.5милярда ( за тези пари Румъния щеше да купи 150 самолета Ф16 на старо) тук.о ще има само един тип самолети за поддръжка и въорсжение

14

Охрана

преди 2 години

Турски ВВС трябва да охраняват и нашето небе,все пак сме от един отбор НАТО и при наймалкото нарушение турчина не чака команди,а стреля и сваля и да видим дали путиняци ще се приближават близо

13

Анонимен

преди 2 години

Заков 134 летателни апарата бяха унищожени за 18 дни .Ние с колко леттелни апарата трябва сме за да искаш защита на небе и война .От кой се защитаваш ?

12

Излагация

преди 2 години

Каква е тази мека китка в стил Янев ?!

11

О, божке

преди 2 години

Този е не по-малко неадекватен от Янев. Какво ще пазиш, с какво? Чакаме да се изкаже и за батальона и да сформират четници да пазят родината. Тотално неадекватни в тази обстановка. Нали затова сме в отбранителен съюз. То, ако имахме ресурса и възможностите щяхме да сме извън него. Сещате ли се, фуражки изветрели. Правете се още на самодостатъчни. Само като опре ножа до кокала да не ни кажат и те: оправяйте се. Нали можете и сами.

10

Алекс

преди 2 години

Най-добрата опция е собствени самолети/неруски/и наши подготвени пилоти.Обаче ББ и Каракачанов дадоха парите предварително и сега разполагаме само с чертежи и макети на самолети.

9

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам защо се пънем до сега да поддържаме МИГ-овете като никаква работа не могат да ни свършат, а и подготвени летци нямаме.

8

Анонимен

преди 2 години

Единствената възможност е да си преместим небето някъде другаде.

7

Анонимен

преди 2 години

Бълария допринасяла "с каквото може". А с какво може? Май почти с нищо! Дори напротив, с купчината предатели-путинофили, някои на най-високо ниво отслабваме колективната защита. Наличните, летящи 2-3 самолета не могат да извършват никакъв полисинг, прощо защото на радарите на натовската авиация и ПВО се идентифицират, като неприятелски!