359

Анонимен

преди 2 години

Всички на натовци вън от България

358

Бай Дрън

преди 2 години

Тоя *** Тагарев, няма ли кой да го разкара от ефира. Войната *** на главата му. Каква война бе пич, няколко ракети и край. То стигне ли се до война, няма да ни милват като братята си украинци, а директно по канчето. И на никой няма да му пука тогава дали жертвите са цивилни. ***!!!

357

Рамзан кадиров

преди 2 години

Атлантика Тагарев реве даго пазят американски мекерета. Ние българите искаме Дани пази Путин от *** които ограбиха българия

356

Анонимен

преди 2 години

Абе ква война чОка на вратата? На решите не им останаха ракети и армия

355

Анонимен

преди 2 години

Ние, мислещите хора се отвращаваме от войните, но оръжейния бизнес по света и може би у нас потрива ръчички... който продава смърт да му се гътнат поколението.

354

Анонимен

преди 2 години

Ние не можем да не сме с НАТО и в НАТО най-малкото заради Турция и нейната външна политика, която досега се отличава с настъпателност към всичките и съседи , наистина към нас са най-малко напористи, но устието на река Резовска е заграбено с един насип, който върви край морския бряг на България и като гледам не виждам добросъседското им отношение. И с Гърция бяха до война за някаква скала остров. Нека правим всичко за нашата сигурност във всичко и срещу всяка заплаха.

353

нато вън

преди 2 години

военни учени от Пентагона ще провеждат научни изследвания, свързани със заразни болести, върху български военни в София, става ясно от обявление във федералия регистър за обществени поръчки и договори на САЩ. Документите са публикувани на 13 декември 2021. Според тях Департаментът по отбрана на САЩ търси да наеме изпълнители, включително микробиолози, които да подпомогнат предстояща военно-изследователска мисия на Пентагона в България и Грузия от 12 март тази година до 11 март 2026

352

Неразбиращ

преди 2 години

Взимайте от НАТО, каквото искате.Само не разбирам, стигне ли се до конфликт, с кое по-точно натовско въоражение ще спрем руските ядрени ракети.

351

защо

преди 2 години

Още ли не ви е ясно защо не стана министър?

350

Освен посочените

преди 2 години

защитни средства, трябва да се разположат две, не повече ядрени батареи за да спре премрежения ватнишкиПиян поглед към България.

349

Анонимен

преди 2 години

в такива времена се виждат много добре предателите

348

Да ни викне

преди 2 години

ТаНгарев да ни викне запас и ще го отървем от всичките му страхове.

347

Анонимен

преди 2 години

401 Да бе, пътници били запада и НАТО, а Азия центъра. Затова в Рим китаеца козирува на американеца и обеща че няма да помагат на Путин за да не застигнат санкциите и тях. Като са толкова силни азиатците, защо те не наложат санкции за американците заради руснаците да ги видя стиска ли им. На думи е лесно, но в действителност парите все още се държат от САЩ и Западна Европа и те определят правилата на играта.

346

Майдан

преди 2 години

Най-сигурната защита е липсата на военни обекти. България трябва да поиска специално изключение поради собствената си история и да не се намесва. Поне това ни дължат американските господари - за отпадане на визите дори и дума вече не става, платихме си за виртуални изтребители (разбирай васален данък), орязаха ни ключовите енергийни проекти - АЕЦ и газопровод, златото ни го прибират, плащаме им какво ли още не, а отгоре на всичкото те са истинските виновници за конфликта в Украйна

345

Анонимен

преди 2 години

хора това е опасно в донекц са открили пзрк изтреляни от мобилни протирак зенитни установки и казват че идват от източния блок румъния унгария бълтария , това ни прдлагат от тук за изтрелваме не на нато махайте се

344

Рейгън

преди 2 години

НАТО не можа да засече дрон 5.5 тона, който мина над всички ПВО системи, не можа да засече НИТО една от 7 Калибър-а на 20 км от полската граница, та да дойде да ни пази небето ли?!

343

Да питам

преди 2 години

Не може ли Билбо Бегинс да пусне едно дронче с 20 30 кг С 4 към Мордор и да умъртви Саурон и неговите слуги. Само така доброто ще възтаржествува над злото и ще настане нова ера за човеците.

342

Излишна

преди 2 години

Паника.

341

Анонимен

преди 2 години

Унищожиха казармите и армията сега някой да ни защити е нема такива има елате да ни завладеете щот сме много умни

340

Анонимен

преди 2 години

fake news. bg otbranitelno ministerstvo imame za otbrana. oste chetnici, ds, nso, hashove, itn, pp, da bulgaria, bsp, da braniat. ili uvolnenie.