13

ПроСоТо

преди 2 години

Я!...Не предполагах,че депесарските *** са толкова много в тоя форум !..Мислех,че основно са гербаджийски...Но след тая "атака",която са предприели след като изразих СОБСТВЕНОТО си усещане за тоя примитивенезик стана ясно,че че са се легитимирали...Нещо,което те по принцип не правят !...Работят "в дълбоко конспирирана тактика" и по принцип не смеят много да се афишират,защото знаят отношението на обществото към тях..

12

Да не е

преди 2 години

Девет педи?

11

12

преди 2 години

Питай баба си дядо си тя би трябвало дя знае има опит

10

ПроСоТо

преди 2 години

некой разбра ли какво казаха тия двамата от видеото ?....На мен турецкия ми звучи толкова грубо,все едно некой стърже по ръждясала тенекия..От къде е дошло това племе?..-Аз лично не знам..Все пак в езика на различните народи ИМА много,много сходни и разбираеми изрази..Само на тия дрънканиците им са ...нещо като "китайски",но без да са китайци..

9

Анонимен

преди 2 години

Тези вярно не знаят колко са 9 метра

8

Гроби Таласомо

преди 2 години

Скоро и у нас;)))

7

Анонимен

преди 2 години

Не миналата , а по миналата година влизах в морето през ноември месец , преценете дали е нормално .Водата беше някъде 17 градуса

6

Анонимен

преди 2 години

затрупа минарето и оня не може да вие на спокойствие, аре моля ви се на репортажа повече от 2 метра никъде не видях

5

Апокалипсис

преди 2 години

Изобщо не е следствтие. Още миналото лято обърнах внимане по форуми че орбитата на луната заминава на изток. Войната е дезонформация от предстоящия апокалипсис. А ваксините бяха вариант да ви запържат хуманно и да се предотвратят размирици когато всичко стане ясно

4

До 1

преди 2 години

Не е причина, а следствие.

3

Анонимен

преди 2 години

Девет метра означава височина до към третия етаж , виж два метра е възможно

2

Руснаците

преди 2 години

Използван климатични бомби в Украйна да не им затъват танковете в блатата и тресавищата. Радиусът им на действие е 1000 км. - Тази новина скоро ще бъде разпространена от демократичната преса.

1

Причината

преди 2 години

За войната явно е смяната на полюсите. Южна страна да вали сняг през март. Това е. Всичко е ясно. Знаех си