19

Анонимен

преди 2 години

Изучихме нашите, та сега остана и чуждите, и то без пари. Лош късмет за България и много други страни в Европа, не сме богати толкова, че да храним и учим други. Защо виновниците за тази световна политика , САЩ, не се държат отговорни за всички беди на хората по света. За тях е ОК, войната е далеч от тях, Европа пак да му мисли, пази боже.

18

Анонимен

преди 2 години

fake news. nema fakti.

17

123456

преди 2 години

Защо никоя мисирка не попита украинското посолство защо не се погрижи за децата си? Защо не им организира училище?За нашите деца няма места, но за онези веднага и с цената на всичко ще се намери!

16

Анонимен

преди 2 години

Това, че имало места в градините в София ми е трудно да повярвам. Освен сега да са се появили местата, откакто се появиха бежанците, защото преди нямаше.

15

Анонимен

преди 2 години

София, Бургас и Варна?? - Това означава, че там има най-много настанени бежанци. Чети новините и ще разбереш, че наистина е така. Някой са настанени в общински и държавни почивни бази и общежития, други са настанени по частни хотели, а трети са настанени в частни домове на познати ли непознати доброволци, които са ги поканили в домовете си.

14

123

преди 2 години

Какво трябва да означава най-много желаещи има за София, Бургас и Варна??? Чак пък и претенции... Няма ли желаещи за Видин, Монтана, Враца??? Нали са бежанци, а не туристи!

13

Един

преди 2 години

Ей това са продажните лицемери, така карате хората да ,,заобичат,, много украинците, имало свободни места в детските градини във София и Варна, но не за българите, то от натегачество и подлизурковци може и да изгоните българчета, то без друго за тях и пари за детски няма

12

за наште

преди 2 години

деца места няма чакаш списъци връзки чудиш се кой да ти гледа детето за тия изведнъж и работа и места се намери

11

123

преди 2 години

Имало места в детските градини в София??? Вярно ли бе? Сега връщайте парите на всички български родители за частни детски градини и детегледачки!!!

10

Анонимен

преди 2 години

Министъра академик професор каза че ще приеме 100 000 деца ,а такава голяма лъжа )оставки ПП и коалиции

9

Анонимен

преди 2 години

Има бесарабски българи от Украйна, за тях тук ще е като родно място.

8

Путин болен комунист

преди 2 години

В статията никъде не пише, че ще се приемат деца в детските градини в София. Тролещите полека. Путинистите пишещи тук, ако ги оставиш ще започнат да убиват и деца. Ужас. Комунистите не са хора. Зверове.

7

Анонимен

преди 2 години

Като не разбират какво им се преподава учителките вместо да си преподават урока ще се занимават с тях, а другите през това време ще дивеят и накрая никой нищо няма да е научил, а ще има само хаос.

6

Lan

преди 2 години

3, пак е по-добре от да се чудят какво да правят по квартирата. Език се учи. Децата учат бързо. А има и етнически българи сред тях.

5

Ники

преди 2 години

До скоро казвахте, че няма място да българските деца в градините и ,че трябва да се строят пристроики към училищата защото били натоварени сега изведнъж имало много места за украинците незнаем вече кои лъже

4

Анонимен

преди 2 години

значи за българчетата няма места в детските градини (имам приятели дето децата им са вече на по 4 и още не са приети...), класиранията за училища пак не гарантират влизане в клас....ама тия веднага ще влязат в час? ЕВАЛА ПРОДАЖНИЦИ....!!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Е кво ще учат като не знаят български? Ще стоят на забавачка в училище?

2

Lan

преди 2 години

Имало свободни места в детските градини в София...виж ти

1

Immigration Officer

преди 2 години

Вземайте ги веднага! Славяни, образовани, работливи, изпълнителни, кротки, приятелски настроени, гостоприемни. Стига вече с онези с чаршафите и бурките.