247

Димитър

преди 2 години

Неонацистите от ураинана багата в България неонацистите в България и капиталистите в сащ преследват една и съща цел парите и рисъсите . България не може да гарантира сигурност по КСО на нито един български гражда дин .тогава за каква държава говорим . Мафията НАП,НОИ,има гит ,работят за престъпния капрестъпния капитал .така какяисаевро пенсиите ценности когато няма морал не можем да говорим за правосъдие а по липса на правосъдие няма демокрация без съдействие от оправляващи съд и прокуратура бъл

246

ВАРНА

преди 2 години

БРАВО ТИ СИ ГЕРОЙ НА МИРА ВСИЧКИ ТРЯБВА ДАСА СМЕЛИ, ИМАЛИ ХОРА КАТО НЕЯ ЩЕ ИМА МИР.

245

Анонимен

преди 2 години

Едно време ЧК-бащицата на НКВД такива ги е изпращала на надзирателите в сибирският концлагер да се гаврят с тях докато сдохнат. Очаквам да я намерят заклана като пиле в затвора

244

Анонимен

преди 2 години

Божке кога разбереш ,че Хиалуронеца дето ти вкаран в жуките няма да се внася повече в Русия то на какви простотии са способни на Путляка редакторките.

243

Анонимен

преди 2 години

Като гледам на къде вървят нещата,пак ще има "ношки Буша".Пак света ще ги спасява от голодомор.Бензиностанцията пак фалира.ОЙ-ОЙЮ-ОЙ.Бу-га-га-гааааааа

242

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКато живееш в русия,що дириш на български форум.И какво кранче ше спираш,колхозник. Пий си бояршника и не ни занимавай с националните особености на ***.Знаем ги.

241

Анонимен

преди 2 години

Злобнят джуджак с големите комплекси е пътник.Без значение как ще се развият събитията в Украйна.Слава Украйна!

240

Анонимен

преди 2 години

До Гномик 241 без да си бил в русия говорите глупости. живея в москва. магазините има всичко без иключение банковските карти работтят както си работиха сбербанк не се сравняваите с русия русия е на светлинни години е напред от бг вие в бг сте гладни сле д месец ще останете и боси в ваще опашки задавиха пенсионера за олио затова че затворете си плювалника и мълчкте че русия ще ви спре кранчето

239

Анонимен

преди 2 години

РОССИЯ-ЕТО ЧИСТОЕ ЗЛО

238

Кво не е ясно

преди 2 години

Да всички руски орви от секс камерите се отказаха от Русия.Сега си ги търкат от други държави .

237

Анонимен

преди 2 години

В Харков и Мариопол са 90% руснаци които са избивани от руснаци защото предпочитат живот в Украйна не в русия сяма лай.. н...а.

236

Анонимен

преди 2 години

Русия излезе по-демократична от запада, там поне някой може да изрази друго мнение, тук всички блеят в един тон?

235

Анонимен

преди 2 години

Рускините се срамуват от войната, а украинките не се срамуват от репресиите срещу руснаци в Украйна последните 8 години?

234

Az

преди 2 години

Не са били, защото Украйна никога не е съществувала. Това е руска земя с руски народ. Такава държава има едва от 30 години и в нея се води най-примитивна антируска политика. Но и този проблем си намери майстора, да нес е притеснява Маринчето.

233

Анонимен

преди 2 години

няма така нация украйнци , това име го дават болшевиките , я отворете по стари карти от 8 10 век до 1917 дребни княжеста галичи, драговичи , модри половци българи -руси---

232

докато не дойде

преди 2 години

зеленски , произведен "политик" от олигарха коломойски и не продаде украйна на байдън. И сега се опитва да вкара целия свят в 3та световна война

231

Гномик

преди 2 години

На този гном е трябвало мозък да пу инжектират, а не ботокс. Как не разбра,че Украйна иска свобода,иска да живее без диктатура. Искат да бъдат част от Европа...стига с тази Америка бе ***. Никой не иска да живее като скот отлъчен от целия цивилизован свят. Хората искат да живеят нормално, да пътуват и да се радват на живота. Тоя върна Русия в Каменната ЕРА. Приятели руснаци ми казват, че за протест можеш да лежиш до 15 години. Няма нищо по магазините, празни рафтове и безработица.

230

Сата НАТО

преди 2 години

прекъсна основната новинарска програма на канала с изключителен протест срещу нахлуването на Владимир Путин в Украйна ------////------- Нищо общо с истината. Нищо такова не пишеше на плаката. Нито Путин, нито Украйна се споменават, нито даже има намек и препратка към тази война.

229

Анонимен

преди 2 години

Путин изнася реч и отзад се чул глас: "Пуканки, кола, цигари". Путин се намръщил но нищо не казал. По някое време пак: "Пуканки, кола, цигари", Путин се ядосал и креснал гневно: "Ако още веднъж чуя това, депортация от Русия!!" пи което цялата тълпа почнала да крещи: "Пуканки, кола, цигари!!"

228

Сата НАТО

преди 2 години

Както вече казах - фейк и постановка, да се покаже, че в Просията мненията против войната не се преследват. Това рузко *** ве сега ще го размахват като девствен чаршаф.