9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1,веднага отговарям, по думите на 1 министър - парите за акцизи отиват за заплати в държавния сектор. Т.е. изяждат се от калинките. Уви, нямаме държавници които да помислят за народа както в Гърция.

8

Анонимен

преди 2 години

Дори сатанистът Мицо се е замислил да не го умори от глад. Нашето Кире - секси джон траволта само си пипат ушите с Кокоро и нали той е добре и може да си позволи да плаща тройни сметки за ток и храна, дреме му за хората. Дъщеря му учи в Америката, останалите май са още тука и се греят и веселеят на Шишман. В същото време видяхме олио битките. Това са много брутални социални бутони, скоро ще видите защо 95-97 промениха съзнанието на цяло поколение. Обаче Кирето е супер. Жината ще ми направи торта

7

Анонимен

преди 2 години

Радев и БСП съсипаха тая Гърция ейй. Требва да си внесат малко Бойко

6

Всичко е измислено

преди 2 години

Работата се успокоява. Имаше само шоково увеличение. Както през 2015 - когато нападнаха Крим и бензина след няколко месеца поевтиня. Скоро горивата пак ще паднат. На Путин му трябват пари, а единствения начин да се сдобие стях е да продава евтино петрол на Китай и тряти страни. Тези трети страни ще правят транс-шипинг към САЩ и ЕС на евтиния петрол. Също Китай няма да купува от саодитска арабия и саодитите ще са принудени и те да свалят цените.

5

Анонимен

преди 2 години

По цял свят се приемат спешни мерки за облекчаване на положението, само тук се правят някакви "програми", някакви "мерки", които обаче не са за всички, а когато се опиташ да се ползваш от някоя от тях, се оказва, че не отговаряш на някое малоyмно условие и всъщност според държавата нямаш право.

4

Анонимен

преди 2 години

Тези гръцки управляващи поне се мъчат да докарат някаква що-годе социална политика. А тук, Пълно Падение и техните патерици продължават да издевателстват върху българите и да провеждат античовешки политики на грабителство и геноцид.

3

Костов

преди 2 години

Гърците си имат правителство, ние си имаме герп

2

Анонимен

преди 2 години

Къде да отиват парите които плащаме, не се ли сещаш ?

1

Анонимен

преди 2 години

Някой може ли да ми обясни къде отиват парите които плащаме за акциз на горивата и за какво точно се използват тези пари?