113

Речта

преди 2 години

Европа е застаряващ к-т пълнен с чумави старчески утпадъkлар живеещ на чужд гръб тя е свършена идва война,която ще 0мете утпадъkлара до крак.Copcoидното лоби ще осъзнае Божествения закон 'внимавай какво си пожелаваш' Искаше война и унищожение на Русия сега БГ ще се препълни с чистокръвни жид0ве-Володя Уляновско Левин YpoДи,които ще подменят пропорцията на всичко в България трайно.Умните бизнесмени вече продават хотели имоти всичко виждайки къде отиват нещата. Това е края за Европа.Рептилаида Е2

112

Бг

преди 2 години

Жива и здрава да е кралицата на Великобритания още дълги години.В трудните години на пандемията,помогна на нас избягалите Българи от България в Великобритания. От грабежкият набез на БСП.ДПС И ГЕРБ.

111

D

преди 2 години

Като ползвате гугъл ми поне малко прочетете какво се е превело и го редактирайте. така всеки може да е журналист.

110

...

преди 2 години

абе стигне ли се до 3-та световна то каквото и да се каже ще е все зян! Малко хора в тези дни знаят какво е да е война! Апък когато завалят ядрените ракети то работата вече ще е отишла на кино! ДАНО да не се стига до това!!!!!

109

АНОНИМЕН

преди 2 години

На кой му пука.

108

речи

преди 2 години

Речта на Путин е написана отсъратника му Хитлер.

107

Кой се И.З.С. Р. А.

преди 2 години

с тази т*потия! Що за м***лоумие сте издр*скали, дЖурнаГлисти?

106

Добро утро България!

преди 2 години

Вие сте в сутрешния блок на Радио "Свободна и независима България" - от колониалният опресор, насилник, убиец, мародер, крадец, съсипник и както винаги започваме с музика. Водещият Vol'Jin отново е на микрофона минус едно черно копие и иска да ви поздрави с фразата "Целият юридически хеви метъл симфоничен оркестър са в България" - For the hordeeeee! https://youtube/watch?v=VmrJmbpm0G4

105

Елизбет жълтозъбка

преди 2 години

Аз вашата кралица ви пиша от отвъдното, ако няма кой да ме чете значи Россия пак ви е ощляпала....... Хе ..... Хе....... Хе :))))

104

Анонимен

преди 2 години

В завещанието на Приц Чарлз пише: "Ако след много години се случи най-лошото с мен, завещавам всичко на майка си"

103

саки

преди 2 години

ТАКАВА РЕЧ НА КРАЛИЦАТА ПРИ ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА НЯМА ДА ИМА И ДА СЕ ЧУЕ,ЗАЩОТО И КРАЛИЦАТА И НАС НЯМА ДА НИ ИМА.

102

Анонимен

преди 2 години

Моля се на Господ, да спре лудите мисли на хора, които мислят само за лоши неща и войни, надявам се и вярвам, че има начин да се намери път към по-добър живот за хората на тази планета, макар, че с тази чипизация и номеризация,тотален комнтрол, не знам дали хората в бъдеще ще живеят свободно и достойно, но и това зависи от самите хора, дали имат желание да създават,творят един красив свят в който хората да са щастливи или се занимават с интриги и лоши мисли за войни!

101

noFreeman

преди 2 години

абе кой се интересува от тоя рептил бе... да ляга да мре вече, че не мога да и гледам англо-наглата физиономия...

100

Анонимен

преди 2 години

Вижте какво, всички знаят, че ще се случи това, което пожелаят определен кръг от хора, надявам се и вярвам, че този кръг от хора, няма да допуснат геноцид над славяните и славянските държави и всичко ще приключи с добро за всички, дай Боже!

99

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че Англия е една окупирана държава, може би няма чужди бази в тяхната държава, но те също са една отдавна окупирана държава, дори кралското им семейство убиват един по един, но те са безсилни пред световния хегемон и да спрат това, кралицата на Англия също каза, че прави това, което и кажат и заповядат, видеото е в Тубата, може да го намерите!

98

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам , всичко лошо, което пожелават на славяните и славянските държави(включително и Русия), да се стовари върху тези, които насаждат омраза и славянофобия!

97

Анонимен

преди 2 години

До ББ,к.118 Много честа употреба на многоточие - очевидно словесният запас не е голям, съдейки по написаното и умственото ниво не е високо.Очевидно вземаш пример от К.и К., но те все пак са завършили Харвард, макар че по покана на г-жа Мустафа много бързо спечелиха парл.избори и оттогава досега оплетоха конците.Премиер Петков няма управленски опит и иска да компенсира това с вярност към ЕС и НАТО.Дано не ни докара война на наша територия.Смятах,че само г-жа Урсула е военнолюбива,излъгал съм се

96

Народеее!!!!

преди 2 години

Не спряхте да плашите хората?Откакто Путин разчиства нацистите в Украйна война та война!

95

Анонимен

преди 2 години

Не смятате ли, че 78-годишният Байдън е решил да се разправи веднаж завинаги с Русия и накара Украйна непрекъснато да провокира руснаците, едновременно провеждайки военни учения на НАТО под носа на Москва? Изнесена война: ще воюват НАТО и Русия, потърпевши ще бъдат руснаците и държавите на ЕС, а САЩ ще бъдат далече от войната! Само че в тази война има хиперзвукови ракети с ядрени заряди, които за кратко време могат да достигнат САЩ; има и Китай, който засега мълчи, но ще се включи последен.

94

Димби Провадия

преди 2 години

Гришо победи най-невероятния Александер Бублик , и е вече на четвърт финал . Моля ви , оставете Окрайна , въпреки че знаете кой ще спечели и защо и от къде и как ..... Кажете , коментирайте Гришо , на който знаете и Ph на урината му . Защо е победил : Бублик не си е направил клизма преди мача или е в ремисия а нашия е правил страхотен кЕкс с някоя световно известна красавица ( на която само можете да си ударите една ракетка ) - хайде творете за момчето , което има кеш 20.000.000 долари .