91

Не

преди 2 години

Не, няма.

90

Нина

преди 2 години

Що за безумни неща се дрънкат?! Това идеология ли е?!Това са амбиции на един болен човек вечно гладен и ненаситен за власт и величие.Кремълската пропаганда винаги е внушавал ,че СССР ,сега Русия са ,,могъщи,непобедими ". , пълна лъжа и измама .Както рухна колоса им на глинени крака-СССР ,така ще рухне и ,, идеологията на Путин за имането на право на Русия на жизнено пространство.Сибир малък ли им е? Я по сериозно моля

89

Анонимен

преди 2 години

Спортистите от цял свят дали им удобно от системната дискриминация над руските им колеги. Ако разните му федерации и комитети дискриминираха тях така те как щяха да си получат медалите, пардон псевдомедалите. Да са им честити лесно се вземат медали като отстраниш противника по политически причини. Лично аз се срамувам от такива медалисти и удобни спортни журналисти. Пориви победи. Нечестни сте.

88

Анонимен

преди 2 години

Спортистите от цял свят дали им удобно от системната дискриминация над руските им колеги. Ако разните му федерации и комитети дискриминирана тях така но те как щяха да си получат медалите, пардон псевдомедалите.Да са им честит лесно се вземат медали като отстраниш противника по политически причини. Лично аз се срамувам от такива медалисти и удобни спортни журналисти. Пориви победи.

87

Анонимен

преди 2 години

Хитлер също е искал жизнено пространство за арийците. И е получил куршум в слепоочието. И путин иска жизнено пространство и ще получи ... Кога?

86

Анонимен

преди 2 години

Край с Русия. Дотук беше.

85

Анонимен

преди 2 години

До колегата от долу, грешката е вярна.

84

Анонимен

преди 2 години

До Русия=Психиатрия - Абе И...Т , няма ли вярно нещо евтино днес за което да се биеш ( олио , бензин , захар , брашно ) , а си седнал тук да плещиш ГЛУПОСТИ ?!

83

Анонимен

преди 2 години

Изречение първо: "Без пробив в новия кръг преговори между Русия и Москва" - не знаех, че Русия и Москва се договарят за нещо.

82

Анонимен

преди 2 години

Както казваше татко- от Русия става чудесен бостан.

81

Анонимен

преди 2 години

До ... 77След нападението над Украйна, вече съм силно убеден, че хитлер е нападнал пръв за да се защити. Аналогията с разполагането на огромни военни руски формированя на границата са идентични със сегашните в Украйна.

80

Ммм

преди 2 години

До плещите Русия. Азовците са си ок *** кво става с Ра мзенчоо че на влизане по клиповете бяха стотици опасните чечен войници, а днес ги дават как пак плашат гаргите *** само 5, 6 и наврени в няква дупка. Ха ха. Кво става... и краде ли са другите. И кво ли е станало днес пак с куп руска техника и военни ммм-утре в ютюб щи има клипове. Гледайте.

79

Анонимен

преди 2 години

Путин не е идеолог, за да му приписват идеология, слагайки в устата му думи които никога не е изричал. И понеже не е професор, ясно и точно каза кое е неприемливо. 10-15 мин. полет, от страна на НАТО до Москва, на ракета с ядренна бойна глава. Поиска писмени гаранции, получи не предметни отговори, поиска от европейските гаранти на Минските споразумения да укротят Укрите, получи засилен обстрел над ЛДНР.И когато се оказа, че Русия сама трябва да решава всичко това, анализ показва че бил идеолог.

78

Антикомунист

преди 2 години

Това означава, че каквото и да е развитието - убиецът - комунист от кгб губи...

77

Антикомунист

преди 2 години

Това е само претекст. Всъщност русия се влошава вече 14 години. Продуктът и падна 2 пъти след 2008. А Украйна също има богатства. Основната причина за войната е икономическа, както винаги...

76

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда да си професор, та да разбереш, че колкото Западът, толкова и Русия има нужда от жизнено пространство, в което на границата му няма ядрени държави, както и останалите държави имат същото право. Ако укринците не се бяха полакомили да стават ядрена сила и да влизат в НАТО, а да само членки на ЕС, днес нямаше да се води тази война. Я да си дадем логичен отговор на въпроса от колко време Русия и ЕС си търгуват спокойно и си партнират, че да си развалят взаимно кефа.

75

Антон

преди 2 години

Добре казано. На немски ще се преведе Lebensraum. Да се изметат просто разни *** от това пространство трябва, каза Хитлер. Когато другите го правят е нацизъм, но ако Путин го прави - патриотизъм.

74

Ехх

преди 2 години

ТО КОЙ ЛИ ИМА ПО- ГОЛЯМО ЖИЗНЕНО ПРОСТРАНСТВО ОТ РУСИЯ?!?! На крив Путин - дишането на другите му пречи!

73

Анонимен

преди 2 години

Има или няма Русия право на жизнено пространство понеже това е въпроса. Говоренето срещу нея е от преди анексирането на Крим и дори преди идването на президента Путин. Русия винаги търпи и си премълчава. Например в спорта кой може да търпи постоянни рестрикции. Чашата преля на олимпиадата. Справедливо ли беше да не я допуснат да се състезава с името, знамето и химна на нейната страна. Чудя се от къде имаха сили руските спортисти да се състезават и дори да спечелят медали. Това еполитическо р.

72

Нео

преди 2 години

Това е типично имперско мислене, но аз мисля, че това е само фасада на желанието на фюрера да няма независима Украйна!