31

Радек от Боктор

преди 2 години

До простия български народ!!! БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КУХИ ***, КОИТО ДОКАРАХА КИРЦАТА И ОКОКОРЕНИЯТ НА ВЛАСТ!!! Сега разбрахте ли как вкарахте най-големите крадци в държавата в курника с кокошките? Можели да ми отговорите, защо държавата ще купува зърно за 1 000 000 000 лв., защо? Румънци, Сърби, Унгарци и др. просто забраниха износа!!! Но, ние...ще купуваме!!!! Е, нали зърнената мафия е червена....това и бебетата го знаят. Петролът и той е червено-молиционерски бизнес.....БЛАГОДАРЯ ВИ ***!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Боричкане за власт в Парламента и никой не се вълнува от народа.От ден първи само това се случва.Един бил овчарско куче и трябвало да се връща на власт, защото малко плащаме на ЕС заради мистериозно"изчезналите"милиони.Преди бяхме прости, сега сме овце и ни трябва псе-пазач, според него.Другите не могат да се оправят със саботажите на първите. И един психопат, който допълнително мъти мозъците на определен кръг с безмозъчните си обещания, които са далеч от реалността, но събира копейки. ВЪН ВСИЧК

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен : На 24 февруари петрола беше 99 долара а дизела в България 2.62лв за литър. Днес цената на петрола е 100 долара а дизела в България струва 2.95лв за литър.Дааа - тука има спекула в която участва и държавата !!

28

Анонимен

преди 2 години

До Честито : НИЕ СМЕ ПО БОГАТИ И ОТ САЩ И ОТ РУСИЯ

27

СЛОВЕНИЯ

преди 2 години

Допълнение : за 2021 - минималната работна заплата в Словения се увеличава от сегашните 941 ЕВРО на 1041 ЕВРО бруто ! Тука сме на 350 ЕВРО Бруто.Ние нямаме нужда от таван на цените на горивата - ГЕНОЦИДА СИ ВЪРВИ !!

26

Анонимен

преди 2 години

Тук кво чакат ?!?Пак ще откриват топлата вода :)))

25

Честито

преди 2 години

В Русия дизела е 0.85лв. В САЩ e 2.20лв. А в България е 2.95лв.

24

Анонимен

преди 2 години

Тука тавана е 5 лв за литър.

23

Анонимен

преди 2 години

Само така!Иначе няма оправия.

22

фен на танас

преди 2 години

До АнонименИ според мен е време да се национализира и продаде на компания която има добро име, ще произвежда качествено гориво и ще си плаща данъците.

21

Анонимен

преди 2 години

На 24 февруари петрола беше 99 долара а дизела в България 2.62лв за литър. Днес цената на петрола е 100 долара а дизела в България струва 2.95лв за литър.

20

Анонимен

преди 2 години

Можело значи?

19

Анонимен

преди 2 години

По бавната тръба - защо конектора с Гърция не е построен 12 години а Турски Поток през БГ го построихме за една година и малко?- Аха защото конектора от Гърция пренася алтернативен на Руския газ и на ГЕРБ това не само че не беше приоритет, а бе умишлено забавено.Защо Лукойл работи само с Руски петрол? Защо не е диверсифицирано? Защо не плаща данъци в България - защото дори не е Българска рафинерия - само замърсява и обгазява България а печалбите ги праща в Русия.

18

Точно така

преди 2 години

Когато петрола поскъпва на международните пазари в България търговците още същия ден вдигат цените. А когато цената на петрола започне да пада, нашите се ослушват. Миналата седмица петрола беше стигнал 139 долара. Сега обаче цената се срина и днес падна до 99 долара. По нашите бензиностанции цените продължават да се покачват и днес са на най високите нива В ИСТОРИЯТА! 3лв дизел никога не е имало!

17

Анонимен

преди 2 години

А *** (жалкия фигурант и шaйкaта му) ще свалят и ризата от гърба на raнeцa

16

КИРЧО ДЖОН ТРИ ВОЛТА

преди 2 години

Протестът е важен начин на протест

15

Mногознайко

преди 2 години

Ааа кой каза, че в България не може да се замразят цените, кой? Значи в Словения може а в България не може.

14

Анонимен

преди 2 години

От последните минути става ясно, че парното се вдига след мораториума с 58 процента. Глад ще мори добитъка. Протести няма. Всички са доволни. Стадото се бута за олио.

13

Ф16

преди 2 години

Защо бе , нали искате капитализъм. Жули литъра по 5,6 евро. Да става революция , путин има достатъчно бомби и за брюксел.

12

Анонимен

преди 2 години

Петролът падна на нива отпреди войната. А цените?