19

Хемус

преди 2 години

Какво очаквате от провокативна украйнка

18

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

До соколАми не си сокол, а обикновен лешояд...свикнал да кълве медийна ***...

17

сокол

преди 2 години

На грницата с Румъния в лека кола с бежанци от Украина с милиони евро и скъпи накити са пътували крадливите "патриоти"..България е транзит за повечето от "братя и сестри"..От 22000 молби да отидат в Англия Борис ще разгледа само 1000,и то колко ли ще одобри..Макрон е бесен.Англия пише история отдавна,затова напусна ЕС...Не й трябват укр.Не работят.Наркотици.Продават децата си.***.Бандити.За 30 години "свобода" не се научили на хубаво..

16

асан

преди 2 години

сигурно за джина са се сбили :)

15

АМИ..

преди 2 години

Какви братя,какви сестри от Укра? Те се избиват един друг,а вие си правите на глу..па..ви посрещачи? За тях няма родина,защото сами си я унищожиха.Тръгнали по света,който има пари,а защо не помагат на свой народ,на нямащи? И Бг ще опоскат и ще продължат към богати държави.Исползвачи,като ци..г.а..и.Най-много пу.тан.ни в ЕС от укра.И тук ще правят същото.Няма да мият туалетните..А и пълни с болести..Братя и сестри,да не дава Господ такива..

14

Некъф

преди 2 години

И после как да не правиш разлика между брадатите "бежанци" и украинските бежанци!!!

13

анонимен

преди 2 години

Европа е застаряващ и загиващ материк, препълнен с хора от целия свят, дошли да живеят на чужд гръб, а сега като прибавим и войната, с нашия континент е свършено!

12

Анонимен

преди 2 години

Страната търпи гигантски загуби от срива на туристическата индустрия заради войната на Путин. Зимата мина при празни курорти, а лятото ще бъде пълна кататрофа и няма да има кой да пълни хазната. Ще се стопира изплащането на пенсии и заплати на полицаите и докторите. За това немедлено трябва да се иска поне 10 милиарда компенсация отблокираните руски активи и най-важното пълна конфисация на всички руски имоти на физ. и юридически лица. Лукойл иска да продава рафинерията на китайци и арапи.

11

Анонимен

преди 2 години

Тези сирийци как получиха правото да живеят извън бежански центрове. И онези които са там кога ще бъдат депортирани. Войната в Сирия свърши. Може да се прибират. Защо тихомълком им се дават паспорти.

10

АЗОВ

преди 2 години

Скоро Copcoидното лоби ще осъзнае Божествен закон 'внимавай какво си пожелаваш' Желаеха война с Русия и унищожение на Рuсия но сега държавата ни ще се напълни с чистокръвни Альоши и Володя Уляновци ,които ще подменят пропорцията на всичко и България ще стане трети Задунайски кине-ф

9

Анонимен

преди 2 години

Това е нищо в сравнение с това, което ще се случва скоро по черноморието. Руските и украинските наркодилъри като се сбият за територия ще видите какво ще става.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12, и каква е? Ти познаваш ли украинци и руснаци? Щот аз раб отих с тая *** и знам много добре, че са едно към едно със сирийците! Стой та гледай какво следва!

7

И кво ни пука за

преди 2 години

мотивите? Очаквайте скоро и украинците да въведат техните порядки! О и да, с нищо не отстъпват на сирийците. А съсвсем скоро идват и руснаците :) Стойте и гледайте как ще си прехвърлят междуличностните различия на наша територия. Малко след това ще поискат от кремъл да освобоят черноморието от българско присъствие. Изобщо такъв купон предстои, че..... ще си хапете заднииите за това, че им помагали и сте ги прибирали. Диваци!

6

Анонимен

преди 2 години

Виждате ли разликата между сирийските "бежанци" и украинските бежанци?

5

1-n

преди 2 години

Това са физици спорили на филосовски теми и малко са се разгорещили повече.

4

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са виновни пак хахахах

3

Алекс

преди 2 години

Да се трепат,но зад оградата.Да не се пускат да излизат.Храниш го,поиш го,сега и лечение без пари.

2

Анонимен

преди 2 години

Иранци не са ли участвали в боя,и те са бежанци сега..Путин ги нападна.

1

Анонимен

преди 2 години

Това НЕ са бежанци.Това са навлеци.Тяхното място е вън от страната ни.