23

Анонимен

преди 2 години

Ами ние може да излезем но пък те да влезнат. Все тая. По 5млн. сме. Но те няма да могат да излезнат.

22

ники

преди 2 години

Точно, че са прагматичен народ и ще влезят веднага в НАТО. Путин нито армията му е добре, нито има достатъчно боеприпаси за Украйна, нито има компетентни войски, спецназовете му и главорезите на резняка дадоха фира вече.

21

Анонимен

преди 2 години

Финландия няма да влезе в НАТО. Защото финландците са прагматични хора. Тия снатии са точно като залисицата дет ходелазад коча, щот видяла, че му висели дисагите...

20

Отряд1

преди 2 години

Колкото и държави да се обединяват, всички те знаят, че се изправят само срещу една държава, която според мнозина има приятел в лицето на Китай, и само разногласията между нея и Индия вдъхват доверие, че ако светът се сбие...то мелето ще е епично, и ще завърши с голяма заря...

19

Анонимен

преди 2 години

А, сетихте се, браво. Доде ви акъла най-сетне.

18

До фен на танас

преди 2 години

Да бе. Колкото ние определяме бъдещето на държавата ни, а не САЩ, които след 1989 година ни нареждат какво да правим. Ти на кой свят живееш?!

17

Булгар Фин

преди 2 години

Малко политика за вътрешно и външно ползване, но накрая ще е- Искахме да влезем в НАТО, но нямахме желание :)))

16

Мунчо

преди 2 години

Ками, не си чела сутринта новините , моето момиче. Финландските депутати са взели решение страната им да не влиза в НАТО. А колко подкрепят ???? То и ние не подкрепяхме влизането ни в НАТО, ама оня с трабантчето ни изпързаля.

15

Анонимен

преди 2 години

Колкото и нас ни питаха, така и при тях наистина.... Чак е чудно, че не са 101% ЗА!

14

Анонимен

преди 2 години

Не им се рискува да се окажат на страната на нацистка Русия на финландците.

13

фен на танас

преди 2 години

До ОбективенА пък Украйна заплашваше Русия и затова ги нападнаха. Пълна тъпня. Всеки трябва да има право да си определя бъдещето на държавата и линията която ще следва. Щом сме близо до РУсия и ще живеем зле както тях.

12

Калашников

преди 2 години

След Украйна и слад кратка почивка , Финландия ще е следващата , а Шведите са на опашката !

11

факт

преди 2 години

Да ама Не...

10

Обективен

преди 2 години

НАТО дали ще се опита да предизвика Трета световна война с присъединяването на Финландия към НАТО? Би трябвало здравият разум да надделее. Никой не заплашва Финландия, но това ще се промени, ако Финландия бъде накарана да промени сегашния си статут.

9

mda

преди 2 години

Да влизат, да видим и тях как ще нападнат суките....

8

Анонимен

преди 2 години

Стратегията на Русия,Украйна няма да членува в НАТО и Финландия и Швеция да внимават...Тези хора трябва да бъдат сложени на място....И докато Путин не се махне и страната да спре дрънкането на оръжия...санкциите да не падат ако трябва и 100 год...

7

МУСТАФА КИРЧО

преди 2 години

Да влизат на наше място, хак да им е!

6

Анонимен

преди 2 години

Всяко действие има противодействие. Докато съществува Русия и Путин, никой не е в безопасност. Затова хората търсят алианса, като единствен начин да се чувстват защитени, до някаква степен.

5

Анонимен

преди 2 години

Смятайте колко богати и умни държави са извън съюза ЕС и Блока на НАТО. И всички те днес мечтаят да са там и да имат военната подкрепа на САЩ и всипки членове. А тук пропагандата на джуджето ни говори от 10г чрез *** ... как трябвало да излезем от НАТО :))) Всеки обявил си противни ЕС и НАТО в България теябва да бъде съден за държавна измяна. И властите трябва да ги разследват .

4

Анонимен

преди 2 години

Те знаят ли какво е NATO. Един старчески дом срещу онаследяване.