30

Анонимен

преди 2 години

Прави впечатление, че най-много смъртни случаи имат държавите с търгашеско здравеопазване. За България може да се каже, че е абдикирала от здравето на населението си. Справка - регистрите на СЗО.

29

Алберт Бурла,Пфайзер

преди 2 години

Новият щам Коронокрон ще ви прецака всичките! Маски до гроб! Муааахахаха!

28

Demonaz

преди 2 години

Шок,бомба вторник е! Викайте мутафа да ни опява с погребален глас как яко ще мре. Къртете пейките,палете камионите, вадете чувалите. Не видяхте ли в китай как падаха по улиците? Или,че в Колумбия цяло село е умряло от ковид,а губеранатора на Видин е искал помощ от армията и други подобни заглавия???

27

Анонимен

преди 2 години

При тези статистики голямото неизвестно е колко хора живеят в България, защото половината народ е е чужбина. Може да са 3 милиона в България или 3,5 или даже 4 милиона. Тези ежедневни статистики за новозаразени и починали са само за живеещите в България, без тези в чужбина и за да е ясна картинката, трябва да знаем колко хора са в България.

26

Анонимен

преди 2 години

България се приближава към нормалните държави по степен на ваксиниране. Имаме над 2 милиона ваксинирани на територията на България и 2-3 милиона ваксинирани в чужбина. Да не забравяме, че половината български граждани са в чужбина и се ваксинират там. Това прави между 60% и 75% ваксинирани сред цялото население и между 70% и 85% от хората над 20 години.

25

До.15

преди 2 години

Не позна. 17% "ваксинирани" и умрели спокойно. Горе-долу съответстват на реалния процент надупчени.

24

До 29

преди 2 години

Съгласен съм с вас. Мой много близък почина точно така на 58 г. и без никакви придружаващи заболявания. До преди това и грип не го беше хващал

23

До 1-неваксиниран

преди 2 години

Как ще е измама бе, плосък мозък. Не виждаш ли, че има 36 000 починали. Не дай боже да се случи на теб или твой близък! Да видиш как някой се задушава, как ковида е съсипал 70% от дробовете му, как го интубират и нищо не може повече да се направи? Тогава дали ще повярваш безумецо такъв?

22

Анонимен

преди 2 години

Според списъка на починалите, средната възраст на починалите вчера 64 човека е 77,42 години, което е рекордно висока средна възраст. Само 5 от починалите не са в пенсионна възраст. Най-младият починал вчера е на 49 години, следващият по възраст е на 51 години.

21

Селски бек

преди 2 години

По добре кажете къде има промоции на евтино олио и колко хора са успяли да си го закупят,пак са глупости но повече хора ще ги четат отколкото това

20

ДА

преди 2 години

Споко,след 10-на дни ще се вихри украинския вариант.Да видяхте маски,нещо тестове поне на границите!?Не!

19

Анонимен

преди 2 години

Е да бяха украинци щеше да е в СНН новината, но понеже са някакви си българи с мижави пенсийки и лошо здравеопазване, явно е нормално. Днес 65, утре 150, и така малко по малко ще си държим първото място по смъртност

18

Анонимен

преди 2 години

Смъртността зависи от ваксинацията. Колкото по-малко ваксинирани, толкова повече умрели. Закономерност. В целия свят.

17

???

преди 2 години

Странно е защо се вдигна средната възраст на починалите от 69-70 години при предишните вълни, на 75-76 години при сегашната вълна на епидемията!

16

Анонимен

преди 2 години

За четвърти път броят на починалите на възраст 80-89 години е по-голям от броя им при 70-79 годишните.

15

Анонимен

преди 2 години

Досега 36162 жертви на вируса, но това да само регистрираните. Реалният им брой е близо два пъти по-голям.

14

Анонимен

преди 2 години

Доста има ваксинирани само на хартия. Те сами се хвалят по форумите. Така че не се чудете защо има "ваксинирани " в болница и умрели.

13

Търчим за ваксина

преди 2 години

Tе от какво са починали тия починали, били са болни от сериозни болести и са им изкарали положителен тест за настинка, за да ги пишат починали "ОТ ковид". Не са починали от настинката. Колко аутопсии се направиха през изминалото денонощие, за да се установи водеща причина за смърт? Нито една. "Излекуваните" всъщност са оздравели от само себе си. Някои може и да са имали симптоми на лека сезонна простуда, пили са 3-4 аспирина и им е минало.

12

Анонимен

преди 2 години

На Балканите доскоро във всички държави намаляваше броя на новите случаи, но преди две седмици първо в Гърция започна ново увеличение, преди десетина дни и в Словения, а от три дни и в Хърватия. Следващите сме България и Сърбия.

11

Анонимен

преди 2 години

64 неваксинирани по-малко .