30

Анонимен

преди 2 години

И къде е държавата? Как ще накажете спекулантите?

29

анонимен

преди 2 години

къде беше до сега бе ................

28

Анонимен

преди 2 години

тоя дори не е виждал мотика, а ми станал министър.....олеле малеле

27

Анонимен

преди 2 години

Нямат и смелост д а постъпят както в Полша-който спекулира без знамение от стоката и обекта го затварят. Нали уж цените на горивата били спекулативно високи преди седмица? Ами те сега пак стигнаха същите нива? Както направихте ? Само обяснявате че и малко достатъчно количества да не се притеснявали хорат. Пълна пародия. Хората за две седмици обедняха директно с 30%. Сметнете потребителска кошница на обикновен човек, не такава с почивки и самолетни билети.

26

Анонимен

преди 2 години

Всякакви министри и зам.министри се изредиха да обясняват че цените били спекулативно високи. Няма нужда човек да е министър и сам да види че цените да мега високи. Правят констатации от типа :Ауу не трябва да са високи, съчувстваме че се редите по опашки. И толкова. На касата в магазина днес платих бутилка от нереномирана марка олио-5лв. На каиврката какво да й кажа-ами Еди си кой каза че цената е висока намалете? Няма орган за истинска борба със спекулата но по лошото е че няма закон за това!

25

До Анонимен 34

преди 2 години

Няма да ми казваш кво да правя, ясен ли съм? Ако искам ще пуша по 3 кутии на ден, ще пия по 2 бутилки уиски и пак няма да искам някой *** като теб да се бие на опашката за олио 6 кинта и да сипва нафта за 4, щото трети решил да всее смут и да направи голямата далавера.

24

Дол

преди 2 години

Точно това щях да попитам. Всички тръбят, че цената е спекулативна, а няма орган, който да се намеси и да глоби всички спекуланти. Несериозно.

23

Кжгтъ

преди 2 години

Ами като е спекула, защо вие, цинични градове, не се намесихте, когато се продаваше олио по 5,6 лева???!!!???!!! По-голям цинизъм няма!!?

22

Анонимен

преди 2 години

Една кутия цигари 5 Лева , една бутилка олио 6 Лева.Спрете да пушите и ,ще се къпите в олио.Олиото е най- малкият проблем , ама медиите искат да се занимаваме с глупости вместо едни други ,важни неща.

21

ШибиРиби

преди 2 години

Лятото на Слънчака специалитета циганскаБаница педесе еврака

20

Анонимен

преди 2 години

Ако търговецът е уведомен, че следващата му доставка ще е на двойно по-висока цена, спекула ли е? Производителят пък има ток, 3 пъти по-скъп от миналата година, амбалажът скочи много, слънчогледът се бере и преработва с машини на нафта. Вярно е, има суровина, но на каква цена ще ни излезе крайният продукт?

19

Анонимен

преди 2 години

Стига с тази спекула бе, който спекулира го запечатвате както в Полша и това е ! А онзи от снимката Иван Иванов е престъпник от 90-те години, беше шеф на СИК-Шумен, заедно с Трифон рекетираха всички магазини и ресторанти в града, днес е министър от БСП, така ще се ПРЕБОРИ корупцията с бивши престъпници ! БРАВО !

18

факт

преди 2 години

тия не спряха да говорят за това олио а цената не пада :) голямо управление , голяма промяна . честито !

17

Алекс

преди 2 години

Овцете винаги ще намерят за какво да се бутат по опашки.Ако не е олио , ще е захар или тоалетна хартия.Щом им харесва,да го правят.

16

Анонимен

преди 2 години

И как така всеки си продава на каквито цени му скимне? Данъци плащат ли върху спекулативните цени? Отчитат ли всичко по касовите апарати пред НАП?

15

Анонимен

преди 2 години

Проблем с продоволствието НЯМА!Нинова направи проблем където го няма за да може да го "реши" после:)Продоволствието явно е чувствителна тема за БСП, който с носталгия живеят по времето когато обираха мандри :)

14

Анонимен

преди 2 години

Земеделският бизнес се субсидира,както ни казват доста добре и редовно, за се подсигури храната на хората, а не печалбите на бизнесмените. Спекулата не трябва да се следи, а да се пресече! Износът на жито и слънчоглед също трябва да се преустанови. Новата реколта може и да не става за консумация, а може и въбще да няма. Бизнесът и правителството трябва да спрат да ограбват населението си. Дунчев е честен човек, а БСП назначава случайници, непрофесионалисти. Иван Иванов си го знаем кой е.

13

Анонимен

преди 2 години

Две агенций и две министерства отговарят за цените значи там не си гледат работата тези служители трябва да бъдат освободени не да, се търси вината че някой по Интернет казал и се дигнали цените това го разправяйте на някое 6 годишно дете

12

Праведен

преди 2 години

Цените и през 90-та също, нали !!!

11

малоуумници смотани

преди 2 години

Цената не е спекулативна.Търсенето и предлагането определят цената!егати и малоуумните политици!