64

Рикиджия Северозапад

преди 2 години

Абе никакво затваряне на училищата , Марш на даскало малки мързеливци !

63

Митко

преди 2 години

Дано дойде този Делтакрон бързо и в България, за да затворят отново университетите! Стига са ни разигравали и правили на маймуни - присъствено, онлайн, пак присъствено, пак онлайн.

62

777

преди 2 години

Сменете плочата, че се изтърка.....Не сте ли разбрали, че има война, сега това е на дневен ред.

61

Анонимен

преди 2 години

Ами биолабораториите си вършат работата. Вероятно Пфайзер, Модерна и другите вече са приготвили поредните пет- шест нови игли!

60

Евангелие от Марко

преди 2 години

7. А кога чуете боеве и вести за войни, не се смущавайте; понеже това трябва да стане; ала туй не е още краят.8. Защото ще въстане народ против народ, и царство против царство; и на места ще има трусове, и ще има глад и смутове. Това е начало на болки.

59

Анонимен

преди 2 години

Е как пък всички варианти са еднакви-нали Омикрон е лек и куп страни разхлабиха мерките...поредната празна статия...

58

Анонимен

преди 2 години

Установи се Нов световен ред! Газене, плашене по всички начини - пандемия, война, инфлация .... който още не го е разбрал, само той още вярва, че светът ще се върне към стария живот! Не, няма!

57

Анонимен

преди 2 години

В Бг от вируса на ден умират повече хора, отколкото в Украйна от военни действия.

56

Социолог

преди 2 години

Гласувайте:За Ваксини/Европа - палец нагореЗа Анриеаксини/Русия - палец надолу

55

Го60

преди 2 години

От ураинскоамериканска лаборатория ли е произлязъл?

54

Анонимен

преди 2 години

Други учени потвърдиха, че това е измама.

53

Доктор Ху*

преди 2 години

До До 65.... Алоуу, Вълнистия . СТО вирусолози ти го казаха и ти все още не можеш да го осъзнаеш. Нека станат обясненията 101 , та дано сега да ти светние - ВАКСИНИРАНИТЕ... ЗАРАЗЯВАТ И ПРЕНАСЯТ... ВИРУСА ... ПО СЪЩИЯ ... НАЧИН... КАКТО ... НЕВАКСИНИРАНИТЕ ... ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО... ВАКСИНАТА ПРАВИ...Е.... ДА ... ПРЕДПАЗИ... ВАКСИНИРАНИЯ ... ОТ УСЛОЖНЕНИЯ... ПРИ ЗАРАЗЯВАНЕ .... ....... ..... Моля те прочети го бавно и за по-сигурно си го татуирай някъде за да не го забравиш. Вълни имало...хах.

52

До 65

преди 2 години

Абе умнико, това е ходът на епидемиологичния процес - на вълни. Навсякъде има х 10-15 % неваксинирани, плюс децата, ето ти милиони, които движат процеса. Няма отърване. Другите поне имат по няколко месеца паузи между вълните. И смъртността рязко спадна, благодарение на ваксинацията. Само в България една безкрайна вълна от септември от май, без почивка и с много починали. Заради страха от ваксините.

51

До 65

преди 2 години

Абе умнико, това е ходът на епидемиологичния процес - на вълни. Навсякъде има х 10-15 % неваксинирани, плюс децата, ето ти милиони, които движат процеса. Няма отърване. Другите поте имат по няколко месеца паузи вежду вълните. И смъртността рязко спадна, благодарение на ваксинацията. Само в България една вълна от септември от май, без почивка и с много починали. Заради ст аха от ваксините.

50

Анонимен

преди 2 години

Издържаме на всякакви щамове,само Путинус-фашистикус да не идва,щот за тоя вирус не мож са намери ваксина.Само 7.62 го лекува това.

49

Анонимен

преди 2 години

Останаха ли антиваксъри? С 36000 по-малко, ама още има.

48

славянин

преди 2 години

Абе нали според специалистите мутациите се появяваха само в слабоваксинираните държави!? А пък той се появява в набодените до спукване Франция, Нидерландия и Дания!

47

Селяндур с джип

преди 2 години

А Волтрон няма ли го още?

46

хахахахахах

преди 2 години

ВОЛТРОН, ТРИНИТРОН, ГАЛВАТРОН, ОПТИМУС ПРАЙМ и джуджетата. 307-ми епизод.

45

Ваксър

преди 2 години

Отивам да си сложа 5-ти буустер дано ми помогне да напусна този побъркан свят завинаги