155

Стамат

преди 2 години

Ама как извъртяхте думите на човека,а? :)Той на казва че не върви по план,а че не напредват толкова бързо колкото им се иска.Обаче гръмко заглавие и намек че генералите около Путин все едно роптаят нещо :) Амаче жалка пропаганда.

154

Глеб

преди 2 години

Гроздето е кисело защото е високо , освен цирк по парадите за друго не ставате . Сложете си на герба Чибурашка и оставете хората да си живеят цивилизовано , прости нагли пияници .ще се бутате за визи в Украйна да ядете салам и ще ви бият по пазарите

153

Анонимен

преди 2 години

До "анализатор". Ти вярваш ли си на това, което пишеш? Да, Сталин искаше САЩ и Великобритания да се включат във войната, за да свърши по-бързо, но САЩ и Великобритания отказваха и чак когато СССР обърна хода на войната от зимата на 1942-1943 години и напредна много към Берлин, САЩ и Великобритания отвориха чакания от три години Втори фронт във Франция с десанта на 6 юни 1944. Направиха го, защото иначе СССР щеше да бие немците по цяла Европа и не бяха сигурни дали ще бъде спазено споразумението

152

Анонимен

преди 2 години

огонь по генералското чело

151

Анализатор

преди 2 години

Интелекти прорушки. Вие чували ли сте някога ситуация, САЩ да са искали каквато и да е помощ от Русия? Знаете ли колко месеца Сталин е ревал на Рузвелд, като Саранска мечка, да се включи във войната и да помогне? Знаете ли, че германската армия е премазала червената само за няколко месеца и ако не бяха САЩ, сега нямаше да я има тази страна? Не, на Вас не Ви се чете история. По лесно е да набичите чалгата, да сипете една ракия и да слушате брътвежите на баба Гьора...

150

Какво каза той

преди 2 години

Хочу сказать, что да, не все идет так быстро, как хотелось бы, но это лишь потому, что нацисты прячутся за спинами мирных граждан, за спинами стариков, женщин, детей, устраивают огневые позиции в детских садах, школах, в жилых домах, но мы идем к намеченной цели шаг за шагом, и победа будет за нами, сказал Виктор Золотов.

149

комунист

преди 2 години

Я, за за какви сложни неща са се загрижили бившата Руска Губерния от бавнидегенерати които се търкалят на кълбета за бутилка украинско олио. Скотувее скоро и с Хляба и с месото и с всичко ще се биете ей така! Препълнили сте всичко с болни стариков.Време е за ресет и да изчиститим и обезпаразитим Западният бацил.

148

СССР

преди 2 години

Това е поредната провокация на на нашите медии.

147

Анонимен

преди 2 години

Е да, но нали Путин каза преди това, че всичко върви според плана! .....Зависи кой какъв план има;

146

Анонимен

преди 2 години

Хаха, като гледам колко минуса е дал тpoла на Бойко... той толкова гласове няма на последните избори :) Ето нагледно доказателство, как ГЕРБ печелиха избори с един човек, броен 14 пъти.

145

:)

преди 2 години

Истината е, че Русия яде яко бой и никой не смее да съобщи новините на Вовата. :)

144

Анонимен

преди 2 години

Спокойно господа червени *** и вашият ред ще дойде ,ще увисните на бесилката ,заедно със Хитлер 2 той се мисли за Бог че света е негов, но един слънчев ден всички Вие неговите поддръжници и *** ще врите в катран там горе при дяволите със рогата ще си лащате греховете щом се кефите ( радвате ) като виждате как Хитлер 2 убива деца и старци и всичко наред що за създания сте Вие червена ***,идва Ви края.

143

Анонимен

преди 2 години

Aмерикански генерали са на мнение че САЩ трябва да влязат в Украйна и до един месец руската армия ще е извън строя .

142

"Сланянин"

преди 2 години

Едните са убийци.СКОРО ЩЕ РАЗБЕРАТ ,ЧЕ ИМА ГОСПОД ! Никакви съюзи не ще помогнат на убийците да се спасят от БОЖИЕТО ВЪЗМЕЗДИЕ !!!

141

славянин

преди 2 години

Новината от последните часове, е че Китай и Евразийския съюз обсъждат план за създаване на собствена независима от запада валутно-финансова система!

140

Анонимен

преди 2 години

ЛИЦАТА ГОВОРЯТ МНОГО! ГЛЕДАЙТЕ ЛИЦАТА!

139

Анонимен

преди 2 години

А, и едно наблюдение - защо поддържащите Русия са толкова неграмотни? АмунициЙ :)----e не са чак толкова неграмотни , Амуниций е древноримски философ и общественик

138

Анонимен

преди 2 години

Нацистите се крият зад беззащитни хора.. Пълно е с танкове до жилищните сгради в които живеят невинни хора.. В двора на училищата разположени военни техника и ракети..

137

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен157Още по-интересен въпрос е как Русия ще се снабдява с каквото и да е оттук нататък. А, и едно наблюдение - защо поддържащите Русия са толкова неграмотни? АмунициЙ :)

136

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 155: И би ли ни светнал как руснаците ще попаднат в Хага? Спомням си преди няколко години Украйна беше изпратила призовка за разпит на Шойгу. Тогава се бъзикаха, че той може и да отиде, ама няма да му се зарадват. Е, сега скоро може и да иде да отговори на въпросите.