115

Агент полуинтелигент

преди 2 години

Да се съберат всички велики лидери и да преговарят, защото при един такъв дуел ще страда целия свят,не само тези, които се дуелират

114

Д.ИВАНОВА

преди 2 години

ИЛОНА,ИЛОНА...СТРАХ ТЕ Е,ОТ СТРАХ ПОЧНА ГЛУПОСТИ ДА ПИШЕШ, ГОВОРИШ И ПРАВИШ...ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ,НО КОВЧЕЗИ С ДЖОБОВЕ НЯМА ! СМЕНИ МЕНТОРА,ДИЛЪРА,ХАЛЮЦИНАЦИИТЕ ТИ СТАВАТ ОПАСНИ

113

Д.ИВАНОВА

преди 2 години

В ЧЕСТЕН БОЙ ПУТИН Е ПОБЕДИТЕЛ !

112

Анонимен

преди 2 години

Човек на КГБ срещу човек на ЦРУ?

111

Анонимен

преди 2 години

Кой извади повече пари той печели. Това е загадка с много неизвестни. На Путин парите никой не знае колко са, да не се окаже, че има повече. В ръкопашен бой Мъск няма шанс, ако ше се стрелят също. Остава да си ги премерят тук мъск има шанс, но също неизвестните са две.

110

ДДРОнег

преди 2 години

****ин се е барикадирал в бункера, страх го е от всичко и всички, камо ли да се явни на дуел с Мъск !!!___А едно време руснаците са смятали дуелите за бой на чест, на както сегашният военнопрестъпник ****ин !!!

109

Анонимен

преди 2 години

Илоне Илоне ставай Путин те търси. Става сънен къде на GSMa или на домашния телефон. Не бе на вратата е.....

108

Анонимен

преди 2 години

този човек не е умен,той е учен.

107

ББ

преди 2 години

и мол/о/тов цензурират кгб-то на путин...срамуват се от историята си...подписали договор с фашисти...за грабежи и убиства...сега отново в Украйна!!!

106

ББ

преди 2 години

До Анонименракети...ще видиш истински скоро,относно Киев ...мечтайте си...ще има пейтрийът...С-300...чета вече са инсталирани...то не е като да плющиш глупости тук и да стреляш с ракети по жилищни,да убиваш жени и деца...ако сте живи ще видите...а дано не сте путлеристите!!!

105

Долу САЩ

преди 2 години

Мъск е продукт на ЦРУ или Дълбоката Държава,така,че каквото и да плеще този,не трябва да му се обръща внимание.

104

пфффф

преди 2 години

Абе то джуджето се е покрило в бункера и не смее да излезне и пред неговите хора в Москва да се покаже да не го обесят на първия дирек, тоя тръгнал на дуел да го кани?!?!

103

Анонимен

преди 2 години

Май ще го повикат внезапно по телефона този позиор, ако види Путин на живо, макар и на 70 години

102

Попфолк

преди 2 години

Сателити падат падат от небето...

101

Анонимен

преди 2 години

До РамзанСпоко, тебе те чака Уоли! Не знаеш ли, че когато два ат-а си мерят *** не трябва да заставаш между тях.

100

Антикомунист

преди 2 години

Аз започвам да се досещам защо русия ви е толко близка. Не искате да учите английски, а с руснаците като си седнете да пиете се разбирате...

99

Рамзан

преди 2 години

"Руският президент все още не е отговорил."вече отговорил Кадиров:Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров нарече Илона, на Илон Мъск. Обръщението на Кадиров е публикувано в неговия канал Telegram. Той отбеляза, че Мъск не може да се конкурира с Путин поради различни тегловни категории.

98

Анонимен

преди 2 години

Със 70 годишен дядка е лесно. Що не си направят дуел с ракети? Например на кой ракетата ще направи по-голям кратер в Киев?

97

Анонимен

преди 2 години

илонке,и ако убиеш путин кво? россия моментално капитулира? Престани да гледаш "троя" и почни да гледаш игрите на глада.

96

Анонимен

преди 2 години

Ами ако Мъск избере за оръжие грамотността и образоваността кагебейчето с какво може да опонира? Вероятно с наглост и ресурсите на една държава - едното е негово, а за другото само си мисли, че може да го пилее. Още тази година Хага ще бъде в центъра на новините. Другото тук е съскане на инфантилни змийчета борещи се за последната твърда валута останала на чорбаджиите