400

Бако

преди 2 години

Тотална медийна цензура. Всичко у нас се прави не от любов към украинците, а от омраза към руснаците.

399

Маргарита

преди 2 години

И защо да вярвам на тази пропаганда? Дайте ми ЕДНА причина! Един куп мнения от самите украинци гледах.....как ги застрелват днес, собствените им фашистки банди - плачат хората!

398

Истината за Украйна

преди 2 години

Най-големия Враг на Пропагандата е Интелекта !Кадиров колко деца вече изяде в Украйна?

397

Анонимен

преди 2 години

И отново тази снимка. Спрете да копирате тази снимка

396

Инж+

преди 2 години

Недейте да злепоставяте "освободителите"!!!! Нали знаете, че на 10-ти септември 1944г. са ни "освободили" от Пенсионния фонд и Държавния резерв на БНБ!!! ;-)

395

Анонимен

преди 2 години

Лъжи и измами. Руската армия е освободителка.

394

гост

преди 2 години

руският фашист - най големият фашист, Путин прекарал доста години в източна германия е станал най големият фашист в европа, нареди се до хитлер, сталин кин чен ун и пол пот

393

съсел

преди 2 години

затова химическо оръжие най добре. няма разрушения, само лека нощ. Виж ти , във война някой бил застрелян, не вярвам

392

toto

преди 2 години

До SharkНедей, че тогава всичките русофили ще изгърмите. Там е най-голямата пропаганда, не го ли знаеш? Също така си заминават радев, бабикян, копейкин, кито простото и оня опуления...

391

Shark

преди 2 години

Имате ли доказателства за това, което пишете! Ако да, публикувайте ги, ако не, свалете статията. Време е да се върне онзи закон за носене на отговорност от журналисти за достоверността на това, което пишат!

390

Евтина пропаганда

преди 2 години

Забравихте да допълните че руските войници ядат малки деца. А украинците 8 години са раздавали пасти на руснаците в Донбас.

389

Анонимен

преди 2 години

Руския агресор това го може!А иначе на фронта са гола вода.Но да мародерстват най ги бива.

388

Анонимен

преди 2 години

Лъжи ама има и видео записи на такива изпълнения, приятел. Или са на холивуд, а?

387

НЛО

преди 2 години

Ей големи лъжи пишете в тоя сайт!

386

Анонимен

преди 2 години

До469. Е ако ти си нормален на село и си на двора в градината. А руския танк ти спре пред къщата как ще бегаш и с какво.

385

аз

преди 2 години

има война от почти месец, единия се разхождал, другия хранел пилетата, докато се трепят. е всеки нормален би избягал от там, освен празноглавите националисти. войната е между двама с голямо его, всички други са пушено месо по веригата. бягайте с 200та, от оня свят връщане няма.

384

Анонимен

преди 2 години

Това са правели и в България руснаците заедно с румънците и шиптърите в Добруджа , а по късно и 44та година отново като идват в Добруджа, само че това се криеше от комунистите, но ние го знаем от дедите си. Обирали са и имане и животни и са отвличали и изнасилвали жените, а младите момичета са изчезвали безследно.. Вечна слава и вечна памет на ген. Колев и сражавали те се и победили руската *** в Добруджа.

383

Двг

преди 2 години

Тва е нелепо вече, оливат се от лъжи. Ясно е че на много хора им се иска да е така (хората пишещи подобни статии и другите тип слава украину), но за тяхно съжаление подобни твърдения са далече от истината. Не знам как същите тия които твърдят че Русия бълва единствено лъжи, вземат за чиста монета, без за момент да се усъмнят, каквато и да е информация пробутана от украинското правителство и неговите симпатизанти

382

гг

преди 2 години

руснаци=варвари

381

PG

преди 2 години

Някакви доказателства,защото така и аз казвам,че Земенски ходи с отряд главорези и коли и беси хайде спрете да пускате недоказани версии,смешни сте