32

Анонимен

преди 2 години

КОМИТОВА ДА ВЪРНЕ ОТКРАДНАТИТЕ 60 МИЛИОНА/ДОЙДОХА ОТКРАДНАХА И ИЗБЯГАХА

31

Промяна

преди 2 години

Много се разглезихте всички. Я какво хубаво си беше преди 15г. с магистрала само от София до Пловдив. Никакви ремонти и никакъв Хемус не очаквайте от тук насетне.

30

Анонимен

преди 2 години

..Да протестират пред дома на Кратуната Боко.Как така изчезнали милиони в чанти и сакове,после се превърнати в ченч бюрото в евра и в чекмеджето с кюлчетата.Ревете сега тогава шефовете си купуваха Ламборджини на дъщерите си за абитуриентската.

29

Хемус

преди 2 години

Фирма Автомагистрали "Черно море', откакто я помня е известна с хронична липса на пари

28

Асан

преди 2 години

Шумен пристанището на Варна :)))

27

Асан

преди 2 години

Черно Море много е добре на тавана дупка под юргана 2 :)))

26

Dinosaurus

преди 2 години

Кирчо о Кокорчо ще бягат обратно в Канада и САЩ със самолет, дреме им за Хемус, Тракия и българските пътни строители. Дреме им и за България въобще. Още малко продължават промяната, докато не се сетим, че "избрахме" пълни самодейци, лаици разрушители и мош*нн*ци. То пък едно "доверие" спечелиха, 5-6 % от всички имащи право на глас, главно заблудени фенове на Чорапа и Чалгари. Ама който няма акъл сега ще гладува и "добрува", а и всички останали ще завлекат, честито!

25

Айде по сериозно

преди 2 години

До Анонимен 26 чети бре , четири. Ремонти извършени миналата година лятото. Борисов не управлява от края на февруари. Айде сега ок опитай да търсиш акъл, който и без друго липсва.

24

Анонимен

преди 2 години

Я пак да прочетат какво пише за парите тези които мрънкат!Милиони от Хемус за Тракия,или по-точно милиони от Хемус за чекмеджето,така се прави,"ходят"едни милиони от документ до документ докато се отзоват в чекмеджето!Малко са ги съкратили,всичко що е слугувало на Тиквуний трябва да се изрине,защото те са виновните за пълното чекмедже и те са виновни днес да се удрят спирачки на всичко добро което е започнало,т:ъпи ли сте да го разберете или сте коне с капаци и вървите като роби след една тиква?

23

Анонимен

преди 2 години

Изключително неприятна новина за нови 500 безработни в град Шумен. Ако за София 500 безробтни са едно нищо, то за град Шумен не е никак малко.

22

Островски

преди 2 години

Какви магистрали ??? Има 100 километра магистрала а 10000 фирми със по 2000 човека във всяка дето уж отговарят за магистралите , последно по магистрала Тракия някакви индианци със счупен опрел кадет с ремарке скубеха трева и заливаха асфалт ! Много пара се краде явно ама МНОГО !!!!

21

шуменец

преди 2 години

вадете машините и почвайте да къртите автомагистралата....кирчо и кокорчо да пътуват до варна по стария път да си одрусат м-ъдите

20

Хахаха

преди 2 години

Това значи че магистрала няма да видим. Това ли ви е промяната. Да бяхте казали че ще е на зле...

19

Сори

преди 2 години

За правителството строежа на инфраструктура не е приоритет.

18

аз

преди 2 години

Продължаваме да се гаврим с хората

17

Пп

преди 2 години

Продьлжаваме промяната

16

Анонимен

преди 2 години

Браво ПП промяната! Най-хубавата партия на Румен Радев слугите.

15

Анонимен

преди 2 години

Причината - назначава Укри!

14

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов окраде държавата!!!

13

Анонимен

преди 2 години

А защо не си търсят парите от строителството на СЕКТОР "А" НА СТАДИОНА НА ГЕРЕРЕНА 28 000 0000.00лв ,страх ги е от БАЦЕ?