8

Анонимен

преди 2 години

Икономиката страда.Кражбите и престъпноста се увеличават.Връщаме се в 90-те години към мутренското време.

7

Кръстев

преди 2 години

Наказанията за такива нападения на беззащитни хора трябва да бъдат запомнящи се и да съдържат две съставки - затвор + парично обезщетение на постарадалия. Затвора трябва да има долна граница за излежаване - мин. 5 години, а паричната компенсация не по-малко от 10000 лв. Всеки, който планира такива действия да знае какво го чака. Иначе постепенно се превръщаме в страна на престъпници и вандали. Този процес тече с ускорени темпове!!!

6

A

преди 2 години

Доктора в Пловдив пак виновен го изкараха. Ако се сещате за какво говоря.

5

и те така

преди 2 години

трудови лагери и смъртна присъда , това е решението !

4

Анонимен

преди 2 години

Руснаци ли са,или по-добре да не питам?

3

Не е нужно

преди 2 години

да си криминалист, за да се досетиш нещо много съществено за извършителите - грабеж, жесток побой, мъж с "криминалистическа" регистрация, помага му жена, местопрестъплението е в ж.к. "Суха река" (в съседство с кв. "Христо Ботев, известен с колорита на обитателите си). Стилът на публикацията също помага - няма даже инициали на престъпниците. Досетихте ли се за какво става въпрос? Сега е ред на БХК да ревне за дискриминация, че са ги арестували.

2

Анонимен

преди 2 години

Сега ми.остивия съд ще ги пусне с още едно висящо дело. Бог да прости човека, но в Бг, няма възмездие. Щом си убил човек, присъдата трябва да е доживотна. Тъмните субекти вече са специалисти по измъкване от закона, а адвокатите които ги защитават са по-гнусни и от тях, алчни бездомници.

1

Истанбулец

преди 2 години

Ама жертви на насилие са само жени, нали?