62

Shark

преди 2 години

Ммм то и румънците са прости каТ нас. Затова ни манипулират както си искат.

61

славянин

преди 2 години

Това вече е във всички държави санкционерки на Русия! Техните камъни падат върху техните глави!

60

Германия

преди 2 години

В Германия вече от една седмицаз няма олио и брашно и мая за хляб и тоалетната хартия чат пат, евтини макарони и спагети също няма, както и доста видове консерви.

59

Хмх

преди 2 години

До пияница мистик Ако се стигне до истинска криза, ще трябва да си купят и електроцентрала за тоя фризер.

58

Анонимен

преди 2 години

Сурово слънчогледово олио EXW България SPOT 4,300.00 лв/тон

57

Анонимен

преди 2 години

Паника за захар? а тоалетна хартия не им ли е необходима на комшиите )))

56

Дракюл Сепе

преди 2 години

Румънците не са много по-умни от българите

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60 Стаден ефект.

54

А така

преди 2 години

Веднага да се разследва младежката организация на ГЕРБ.

53

Анонимен

преди 2 години

На мен ми трябват 4 бутилки олио на година и 4-5 л зехтин. Няма как да купувам стекове, защото ще граняса. А вие как го ядете олиото? За какво ви е толкова много?

52

Анонимен

преди 2 години

А румънците пък що се паникьосват? И те трябва да имат в изобилие олио да се изкъпят и брашно и захар да се омажат. Дет се вика, те си ги знаят техните, ние си знаем нашите ... Един дол дренки са! Кръгове от картели е пазарната икономика, и нашата и тяхната.

51

бърза

преди 2 години

Нинова с влияние извън пределите на България.

50

До 56

преди 2 години

Снощи в ЛИДЛ имаше два вида олио - по 4,50 и по 5 лв. Така че дори само това излиза с лев по-евтино от мястото, от което сте пазарували. Иначе да, чиста спекула е!

49

53ти яко лъжеш!!!

преди 2 години

А как да ти снимам ф-ра с цена на олиото 5,50 лв за литър? Може да припяваш на охранената, червена министЕрка, дето преди е приватизирала по правилата и провали Булгартабак, че и за затвор си беше, но няма как да лъжеш! Кои доставчици са тези та и аз да си взема от това олио??? Стига се правете на умрели катерици и не залъгвайте и без това изтормозения и докаран до просешка тояга пенсионер и работещ бедняк!!!

48

Анонимен

преди 2 години

Как се нарича човек, който се е презапасил с олио?Олиогарх!

47

Асан

преди 2 години

Ами мамалигата :)))

46

Анонимен

преди 2 години

Олиото на едро от доставчиците (днес съм проверил) все още излиза около 1 лв. литъра. Така че ми е ясно, че е спекула. Вече мисля да се квалифицирам в търговец и да продавам наливно олио за 3 лв - пак ще съм с 200 % печалба.

45

пияница мистик

преди 2 години

Не мога да схвана каква е тая истерия и то точно за тези продукти? За какво им е всичкото това олио? Ще го пият ли? И брашно не знам за какво изобщо им трябва в такива количества. Явно ще въртят баници по цял ден :))) А захарта и солта всички знаят, че ги наричат "Бялата смърт". Абе купете си едно прасе, едно агне и половин теле, пък го замразете във фризера. Ако нямате, по-добре си дайте пари за фризер и месо

44

Анонимен

преди 2 години

Ужас, хората като прочетат някаква по-страшна новина първо се разбягат като пилци без следа от логическа мисъл, а следващото им действие е да хукнат към магазините за провиции и тоалетна хартия. После защо глобалния елит си прави с нас каквото иска. Срам...

43

Анонимен

преди 2 години

Ама нали обвиниха ГЕРБ, че създал психоза? Ти да видиш, герберите и Румъния подлудиха! Лош Бойко, лош! Или пък просто някой си изми ръцете с него?