33

ББ

преди 2 години

да си руснак за съжаление е срамно...да си китаецза съжаление е срамно...даси бесепар...е позорно...путин е мъртав...русия погреба...вие мечти за ссср бсп...Избори...и по тежко сме преживявали...Избори и бсп...в срамната история на България!!!

32

ББ

преди 2 години

позор...ама бсп...вие ако сте слепи самоубийци Народа ни не е...що не им изплатите направо и държавна...боко им плати тръбата с нашите пари вие пък от нашите им шибнете по няколко хилки на бедните русиянци с по-няколко апартамента...бсп сте позор..винаги сте били..този път няма да ви простим..Избори!!!корнело..и украйнците му бяха братя на шефа ти путин..и ги убива. и ти си му сестра...прелюбодейка...ама имаш и деца..и за твойте ще дойде..и няма да има кой да ти помогне..стойш разкрачена,Избори!

31

Аз

преди 2 години

До уточненияДаже става дума за 300 лв. за тримесечие, демек по 100 лв. на месец. Как да не им завиди човек...

30

Анонимен

преди 2 години

Пенсиите ще бъдат рубли, а до няколко дена няма да има курс.

29

Анонимен

преди 2 години

във Лион работех със едни Беларуси дезертирйори от армията избягали докато патролира ли на границата със Полша чрез роднини жиещи там та ми разправя ше как руснаците как ги третира ли трябвало е да се държат като богове със тях та как Мустака навел глава и трябва ло да изпалняват заповеди на х. ртйх

28

Currency Converter

преди 2 години

1 народен БГ лев = 74.81 путиняшки рубляка и потъването на карабля "Россияни" продължава стремглаво надолу и скоро ще избичи дъното на Марианската падина. Так держать и смело таваришчи в бою....

27

До Анкета

преди 2 години

Веднага ви отговарям. Дори и най-верните ' во крове' и изкукуригали блатници ще предпочетат Западните държави за бизнес, но ще ви отговорят по путинистански - наопаки. ;) Човекът от Острова го е казал от ясно по-ясно колко получават пенсионерите в Англия.

26

Банкер Буров

преди 2 години

Значи, *** бачкали във фабрики са ми казвали, че се трепят за 10 000 рубляка на месец, докато заводските шерпи получават по 14 000. По 18 000 получавали работници с червени потници в ядрените съветски юзини, но почти никой там не доживявал до пенсия.

25

Анкета

преди 2 години

Един въпрос към всички пишещи във този новинарски сайт1Колко българи биха предпочели бизнес партньорство Със Русия Беларус Казахстан Армения и брикс. за отговор пръст надолу2 и колко Бихо предпочели Запад ЕвропаСАЩ Канада Япония Южна Корея отговор със пръст на горе

24

Анонимен

преди 2 години

Сметката пак българския народ ще я плащаКакто всичко останало та накрая и от Европа ще ни изхвърлят

23

Зозо

преди 2 години

Хах, че ако ги преведат в рубли, ще им ги изплатят в рубли на пенсионерите и да се оправят :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Май изобщо няма да ги преведат, защото нямат и рубли :)))))))))))))))))

22

До хаха

преди 2 години

И 104 лв са им много - даже предостатъчно за борш.

21

Анонимен

преди 2 години

Кат ни преведат рублите, ние ко да ги праим?

20

From UK with Love

преди 2 години

Тавагишчи, и най-нещастният бачкатор в Кралството, дори и от БГ, получава пенсия 177 паунда на седмица, а ot Април по 188, а ако е внасял повече пари като Нешънъл Иншурънс Контрибюшън, може да взема и над 250, което прави 1000 (хиляда) паунда. Ако Наш *** е на народна територия ще му кихат 2335.50 BG лева всеки месец. На пенсионираните на Запад - честито! LOL

19

6557454

преди 2 години

НОИ тия пари в каква валута ги получават? Защото ако са в рубли...ние плащаме на руските пенсионери!

18

rr

преди 2 години

Значи да не се тревожим за генерал Янев и Костя Копейкин...

17

хаха

преди 2 години

До уточнения А стана ли ти ясно, че това е сума за тримесечие?! Сметката е средно по 104лв. на човек на месец, демек пълна трагедия.

16

Анонимен

преди 2 години

Грешка.

15

анонимен

преди 2 години

Няма нужда да им плащаме пенсии. До лятото руснаците ще си отидат,а който не иска ще му помогнем по-бързо да си отиде.

14

Банкер Буров

преди 2 години

Трябва ли да разбираме, че ще хрантутим разни руски навлеци и им плащаме от хазната, защото транзакциите от Матушка Радная до където и да е, са тотално блокирани. Смех, другари. Ся ко ке прайм?