47

Иван

преди 2 години

Адаша много правилно ви го каза: "Истината е,че 99% от вас въобще нямат представа от туризъм,защото за това се УЧИ 5 ГОДИНИ,а болшинството сте НЕУКИ" - кратко и ясно!

46

.!.

преди 2 години

Значи за да има хубав сезон трябва да се направи следното! 1. Да се построят поне още 1000001 хотела! Ако може од всеки хотел да има 10-20 декара асфалт , за паркинги! После требе всичко което е плаж да се бетонира! Поне 200м навътре в морето да има пристани бетон и други! После когато идеш на морето келнери абе въобще персонала трябва да те замерга с кошници с фекалии! Да се мръщи да се цупи абе да прави така, че да ти е гадно и също да иска мноого пари за това! При тез усливоя ще има добър сез

45

До 42

преди 2 години

"Българи бол ама купуват на крак палачинки , цаца , сладолед и минерална вода . Това не прави пари" Това прави пари на тези,които продават горепосоченото!А тези с ресторантите не "прави пари",защото не знае как!Справка-Турция,Гърция,Италия и да не продължавам нататък.Тези там "прави пари",защото не е само надути цени и отвратително обслужване,а правилно отношение към всеки,за да дойде пак,а не да ви псува! UNDERSTAND?!

44

До 42

преди 2 години

Мита, че руснаците са богати туристи е за хора с ментални проблеми. В България такива няма. Тук идват в апартаментите, пържат цаца и смърди на водка. По ресторанти не ходят. Прането ни смърди от готвенето по терасите. Радваме се, че от 2 години ги няма. Богати руснаци ходят във Франция, Италия, Гърция, Испания, но и те са малко. Масовото са инкузив мизерници или в собствените си апартаменти.

43

Глупости

преди 2 години

Летния сезон ще си е силен, като миналата година. В Август нямаше места по ресторантите и имаше опашки. Нямаше руснаци и беше хубаво. Имаше много поляци, чехи, немци, украинци и румънци. От 30 години не е имал по-хубав сезон. Жалко е, че тази година няма да има украинци.

42

Дидо

преди 2 години

Много интересно, когато през 89-та се зародиха първите мутри никой не реагира,след това настъпи мракобесна инфлация отново пълен пас,пуснаха Ви чалга и кална порнография за отклоняване на вниманиято,хвърляхте шапки до небето,натириха Ви из Енропа за да Ви вземат територията пак се хилехте като счупен буркан,отнеха Ви правото на индустриализация и независима енергетика мигахте кат брашняна мишкак Ща стана бре,много куражлии снанахте!!!!!!!

41

Анонимен

преди 2 години

Съсипаха всякакъв бизнес в Бг...с тези цени на битовият ток ,след ковида и войната....и инфлацията -скоро ще е страшнотоооо.А относно ковида-ей Румънците махнах всякакви тестове,ама у нас лабораторийте не се наядоха с пари..

40

Анонимен

преди 2 години

Вижте сега , това , че е пълно с хора не значи , че се харчат много пари . Колкото и да плюете Руснаците те бяха богатите туристи , които харчеха много пари по луксозни заведения и всякви глезотии. Богатите европейци ходят по италия и испания те няма какво да правят тук за тях не е проблем да дадат за две кафета и два сока 50 евро . Българи бол ама купуват на крак пакачинки , цаца , сладолед и минерална вода . Това не прави пари бетните европейци тук олинклузив не харчат нищо извън хотел .

39

Ivan

преди 2 години

Айде стига сте ревали за поредна година преди сезона!Никой не е длъжен да ви плаща .Истината е,че 99% от вас въобще нямат представа от туризъм,защото за това се УЧИ 5 ГОДИНИ,а болшинството сте НЕУКИ.И всичкия бетон на света да излеете по курортите,пак няма да се научите да правите бизнес,защото сте прости некадърници.Изгонихте всички от тук и продължавате в същия дух.Ами докато я карате така,ще търсите туристи,ама друг път(макар,че будалите никога не свършват и вие май точно на това разчитате)

38

Беден хотелиер

преди 2 години

Абе вие се оляхте бря!!! На ден по 10 статии само за пропаднали хотелиери и скапаните им сезони пишете... Това са денонощия с едни и същи помии!!! В България туризма си отиде отдавна още преди около 30 години!!! Спрете се вече!!! Как не написахте една статия, че има олио по 2,99 някъде на промоция???

37

Анонимен

преди 2 години

Е нека са да видият как трябва да са цените. 40лв олинклузив. Стига ви лапачка без нищо на среща.

36

време

преди 2 години

Кръчмар бизнесмени захващай те се на работа цяла Европа е гладна за зърно и зеленчуци България е богата не разчитайте на чеченски руснак на плаж.

35

Анонимен

преди 2 години

А Данооооооо.....

34

Анонимен

преди 2 години

Супер новина. Дано никакви туристи да няма извън страната, а българите да ги разкараме в Гърция и Турция. Празни плажове само за живеещите по морето.

33

морски

преди 2 години

До пияница мистик...вярно е за цените вдигнати много, но е вярно и за много туристи носещи си храна, купуващи от топли витрини, а те стават все повече.

32

пияница мистик

преди 2 години

Малеееееее, как лъжат. Като дърта ромка :))) Спомням си как лятото миналата година тук постоянно се пишеше, че била рекордна по брой посетители и много българи са предпочели нашето черноморие пред Гърция и Турция. Същото ми го каза и моята от Черноморец. Те там имат къща и всяко лято са за по 3 месеца там. Каза ми, че за сефте вижда толкова туристи и че цените се били вдигнали двойно и тройно. Аз сега на кой да вярвам? На нея, дето ми е любовница или на туристическите бизнесмени :))))))))))))))

31

Германец

преди 2 години

"Според бизнеса не е нужна карантина на неваксинирани граждани" -- Всеки ли на територията ви има категорично мнение по всеки въпрос, въпреки че няма понятие от нищо?

30

Док

преди 2 години

Днес Гърция обяви, че преди Великден ще премахне всички Ковид ограничения. Честито на нашите хотелиери. Тази година освен чужди, и български туристи НЯМА ДА ВИДИТЕ!!!! ХАХХАХАХАБХАБхахааааа!!!

29

морски

преди 2 години

Алчните печалбари пак няма да си платят високите наеми на обектите. Догодина още повече платете предварително. Много ще спечелите, тук ден година храни!

28

Анонимен

преди 2 години

Лъжи пак.Имате бежанци целогодишно ще им плащат кво ревете.