163

ББ

преди 2 години

и службите спрете руските *** и служби,сайтовете им...война е и всеки компромис е престъпление!!!

162

ББ

преди 2 години

поредната руска...само след месец глад...поне петима олигарси търсят начи да го гръмнат "обичаният" ви путин,когато идат в магазините и има само...квас...ако има...пак ни обяснете за обичтта ви...Русия не е С.Корея...до месеци ще го обесят...Русия не е преживявала подобен позор и срам...руснак е *** дума...какви империи какви пет лева

161

Слав

преди 2 години

Това е пълна глупост. И тоя, който го е измислил, да ходи, да пише хороскопи, вместо да си съчинява проучвания, за да прави долна пропаганда. Погнусен съм, от низостта ви. И ви трия, повече няма да чета нищо от вас.

160

Анонимен

преди 2 години

днесбг пусне някой меко казано изсмукан от пръстите бълвоч и веднага всички разбирачи почват да коментират - някой да ви е казвал, че сте мал.оумни ?!

159

Анонимен

преди 2 години

Кой измери рейтинг от 70%? Путин печели по същия начин изборите. При истински избори и 30% вероятно няма да получи

158

Готин

преди 2 години

...и ще го направят! Жалкото е, че ние със САЩ и натовците още не осъзнаваме мощтта на Китай и нейният бъдещ сателит Русия. Все още си мислим, че светът е двуполюсен и се управлява от собствениците на държавният резерв от САЩ. Предстоят сътресения с неизвестен край за заблудените и самовлюбени владетели на света. Иде нов световен ред. Ние едва ли ще сме в неговата първа класа!?

157

Az

преди 2 години

Тая "децентрализация" или разпарчетосване, го планират САЩ още от 90-те, когато управляваше пияндето Елцин. Цитираната политоложка много добре е запозната с американските амбиции да разпаднат Русия , дали не е захлебила нещо по линия на някое НПО от тях ?

156

Анонимен

преди 2 години

А почти всички българи искат Плевнелиев за президент! Само да е посмял някой да даде негативен глас, ще му откъсна чур ката или ще и вържа cиcите и на фльонга! Метафорки сър, за балканците!

155

До181

преди 2 години

Откъде ви намират все едни такива умни мазоохисти?Русия се разпадала а ние цъфтим и вържем!

154

Анонимен

преди 2 години

е няма да искат да са роби на америка като великите украинци я, все пак русия си има действителен суверенитет

153

Що"Да"Вида

преди 2 години

Хаха от нищо нещо браво, иначе в Тексас като има съвсем официални брожния за оцепване на щата, никоя *** не смей да го коментира.

152

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Голем глад се очертава в Пидо-Рашка, скоро единственото което ще ядат удмурто-татарите ще са чеченските паламарки на моите кавказки орли. И за българските платени русофило-*** гладни години се задават - Пу-тя няма вече да може да ви плаща и няма да имате пари за наркотици и посещения на гей-клубове.

151

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Наистина пидо-рашката "армия" по-скоро предизвиква съжаление отколкото омраза... Милите те - сбирщина от маломерни дребосъци и видимо повечето умствено и физически непълноценни татари, буряти, удмурти - гладни, жадни и окъсани се маят като улави из храсталаците, надявайки се да ги пленят и нахранят...

150

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно че РФ не е казвала многократно че се нарушават правата на хората и се забранява руския език и не се спазват миналите споразумения. Просто не им се дава ефир и преди и сега има страшна цензура. Вие вярвате ли на медии окичили се с чуждо а не с българско знаме. Срамувам се че живея в такава страна. Чесния човек го вижда. Но колко хора са честни. Медиите от години показват гл.точка на непеотата. Това ли ви е истината.

149

До169

преди 2 години

Кой пък ще те пита тебе или мене дали съм съгласен или не?44 година някой сигурно е питал твоите деди дали искат да правят комунизъм и да ликвидират частната собственост,или пък 90 година някой те е питал дали искаш да ставаш евро атлантик и да си разпилееш държавата и поданиците?Аман от псевдо патриоти от които нищо не зависи!

148

4epa

преди 2 години

ИМПЕРИЯ НА АЛКОХОЛИЦИТЕ- МИЗЕРИЯ И ГЛАД И КОМУНИСТИ МИЛИАРДЕРИ !!!!!!!!!

147

Анонимен

преди 2 години

Ам те рядко са трезви и на пияна глава човек за какво ли не мечтае.

146

Анонимен

преди 2 години

Иддиоти.

145

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен171 Тия ги остави,баш за империя става дума!

144

Анонимен

преди 2 години

Цензурата е такава че какво става не се разбира съвсем. Ако света разчита на цензура тежко му и горко.