24

Анонимен

преди 2 години

украинците искат някой да ги превози от източната до западната граница и да ходят в европа

23

Pit

преди 2 години

Опа, притесняват се от думата бежанец. Ами дайте им български паспорт какво сега. Винаги са ни използвали, че и сега ли да минем метър.А ние българите сме най-добрите, разбиращи от всичко, големи гяволи и горките все ядем на лопатката дръжката. И сега като дойдат пак от Хамерика да ни се накарат за отклонението от,, правилната посока" може и бомбички да им изпратим на бедстващите къде техните управници осем години изолираха и безчинстваха в автономните области. Всичко е документирано и показано

22

Мъко,мъко

преди 2 години

Бягат жени и деца..Мъжете им ще загинат повечето..тези ще си останат в ЕВРОПА..Демографски колапс..Успех.

21

Обаче изобщо

преди 2 години

са притеснени да пазарят, излизат с пълни чанти от Мола. Обаче нашите пенсионери се бият за по евтино олио. Продължаваме промяната другари и другарки.

20

Анонимен

преди 2 години

До Малко уточнениеТочно така. Много са били укрофашагите,и сега ги евакуират на сигурно място,на наша издършка. Интересно ще стане като бандервските сороси загубят властта в Украйна,и вече не са нужни на сатанистите,кой ще ги гледа и храни?

19

Антикомунист

преди 2 години

Като ви гледам какви глупости пишете си мисля че не заслужаваме Христо Ботев. Той би предпочел да е украинец...

18

читател

преди 2 години

българската държава за пореден път показва, че няма никакъв управленски, административен, финансов, социален и ментален капацитет. как е възможно в такава извънредна ситуация, да няма кой да извози хората, да им даде храна и вода, да ги настани , да реши записването на децата е училище, здравната помощ. Оставка на тъпата и саката коалиция!!! Отивайте при Путин и не се връщайте!

17

Ковид мерки.

преди 2 години

От началото на пандемията до сега броя на просяците се е утроил. Депресиращо е човек да се разходи из центъра на градовете.

16

Анонимен

преди 2 години

Сутринта един нетолкова умен човек беше написал,че умните хора печелят от воините,от воините никои не печели всички са губещи.

15

Бяга

преди 2 години

Бяга укронацистката номенклатура с джипове и банкови сметки. Не щат да се бежанци в България защото като бидяха боевете пред Кауфланд за олио и нацитата си помислиха,че войната е дошла в България.

14

Анонимен

преди 2 години

Те са с гражданство: 1.украинско,2. българско,като 1.местоживеене,придобит имот 2.родова връзка с предци от диаспора,защо да не могат да ползват статут на бежанци след като бягат от война-между държави воюващи на политическа основа с участие на армии по заповеди на политически,военни личности оглавяващи управленски органи,гражданска война-спецоперации с войски,военизирани групи частни милиции,частни олигархови групи охрана как армии,че групи за нападения привърженици разни течения с оръжие,бомби

13

Анонимен

преди 2 години

Оставете ги руснаците и украинците. Те ще се оправят. Ама не виждам този батак, в който затъваме ние ден след ден, как ще се оправи? Кой ще ни помогне? Никой. Така че нека да гледаме себе си.

12

европейски идиот

преди 2 години

аз кат гледам какви поршета джипове идват и аз взех да се притеснавям че им атакива балъци да издържат елита на Украйн ащот те бягат по-вече

11

Анонимен

преди 2 години

Страхуват се да не ги запишат като бежанци в България и да не пропуснат шанса да станат бежанци в Германия, Франция ...

10

Анонимен

преди 2 години

По-добре е да се махат за САЩ. За 100 хиляди души ще ни трянват минимум 1 милярд $ на месец а в провинцията няма никаква работа и е страшна безработица.

9

Анонимен

преди 2 години

Ще внесат и корона и други зарази ще пламнат в бг. Някои нямат и други ваксини.

8

Чух

преди 2 години

Много хора мародерствали в момента в Украйна и освен от войнтата и от това масово бягали хората. Разни банди въоражени бандити ходели по домовете и грабили.

7

Анонимен

преди 2 години

п о в ръщ а ми се от п оми ята коя то се пише тук , русия води война против Украйна и никакви писания не могат да променят мнението на българските граждани.

6

Добре де

преди 2 години

А така ли е наистина? Ако са със статут на Беженец после могат ли да напуснат България и да като се върнат в Украйна и вече да не ги водим със статут на беженец? На сила ли ги дъжат тук - силно, много силно се съмнявам да е така и това да е вярно, че ако са със статут на беженци после 6 месеца да не могат да се завърнат в Уркайна. Всички искаме тази война да приключи възможно най-скоро и хората да могат да се върнат по домовете си. Нали? Аз ли бъркам? Моля малко повече факти в статията.

5

Анонимен

преди 2 години

Голям страх имало у хората, че ако поискат статут на закрила, няма да могат да напуснат страната за дълъг срок поне 6 месеца, поне година, поне две. Прави са - до няколко месеца бендеро-насистката върхушка ще бъде свалена от власт, а Украйна ще си е на същото място и те спокойно ще се върнат по родните си места, ако не са горили живи хора в Одеса.