13

Анонимен

преди 2 години

В Китай са на системанта "нулева толерантност към вируса", което означава пълно затваряне, пазаруване на 2 дни, дистанционно обучение, тестване и т.н. В Северо-Източен Китай строят нова временна болница. Заболелите са около 500, а безсимптомните и те толкова. Населението на провинцията е 29 милиона. Китайският флот е в океана, има сериозно напрежение в Тайван.

12

Анонимен

преди 2 години

Не, че съм конспиратор, но това се появи точно навреме при китайците. Хммммм.... кой ли ги прави тези рекомбинации? Иначе - Слава на Украйна!

11

От народа

преди 2 години

Хайде пак, поредната лъжа.....

10

Контрол

преди 2 години

Това няма нищо общо със здраве и здравеопазване !! 2 322 или колко си там нови случаи, в страна, в която живеят близо 1,5 милиарда човека и поради това се вдига такава тревога е абсурдно ! Опитайте се да срещнете с някой от тези 2 Хил. човека в страна голяма колкото Китай. Експериментът Китай продължава с пълна сила. QR кодове и следене на хора, отнемане на права и свободи. Друг е въпроса колко от тези случаи са сериозни и колко са просто позитивен тест !

9

Анонимен

преди 2 години

Това с ковида не е приказка, това е кошмар, който не искат да свърши. Защото ги устройва- глобалфашистите. Няма свобода, има страх и насъскани един срещу друг човеци. И специални наднационални войски, които да възпират непослушните граждани.Това е записано в споразумение на СЗО, което трябва да подпишат членовете на организацията. Биг брадър не спи!

8

Анонимен

преди 2 години

Когато чета че Путин трябва да бъде съден за престъпления срещу човечеството,при все още неосъдени на трибунал за Ковид 19..губя всяква надежда на този свят.

7

Реалист

преди 2 години

С евтин петрол и храна от Русия могат да си го позволят - както е казал народа - имаш крава, пиеш млЕко

6

Анонимен

преди 2 години

В Китай трябва да ваксинират хората с истинска ваксина ,а не с Руска и Китайска.Те не вършат работа.С тяхната изолация през цялот9 време сега ще ги притисне яко ковида.Неизжежно е.

5

Тъй

преди 2 години

Със тоя вирус стана приказка без край

4

Анонимен

преди 2 години

2 години, докато целия свят беше затворен нищо не се чуваше от китай.. изведнъж започна запада да разхлабва и китай пак почна да затяга мерките.. :)))) конспирацийка, ша знайш

3

Топ !!!

преди 2 години

Украински бежанци , са избягали с нечуван до сега вирус , от техните био лаборатории !!! Очаква се следващите четири Години със скафандър !!! От тук насетне ... коментара ми е само " звездички " ....

2

bravo

преди 2 години

В Куба вече свърши Пандемията с техни лекарства и ваксини

1

АНОНИМЕН

преди 2 години

Май се чудите какви тъпащини да пишете.