19

анонимен

преди 2 години

До 20. Аз съм бежанец,а на теб какъв ти е проблема . Ти просто си расист и фашист .

18

Анонимен

преди 2 години

Дано войната свърши скоро и украйнските деца да се върнат у дома си в своите училища.

17

arsenalfc

преди 2 години

Майка ви крадлива снаг, изгонихте бг деца, сега ще учите бежанци!

16

Анонимен

преди 2 години

Какво става с увеличението на учителски заплати, за учител като мен- чисто 100 лв?! Докога ще гледаме в група по 25-35 деца и ще взимам същата заплата, като колеги по селата с по 10-15 деца максимум? Увечичете броя на учителите, броя на помощния персонал, това е пълна подигравка, какво останва и още деца да се добавят към този ужас- 30-40 деца и персонал в една стая, в коя цивилизована страна го има, в коя държава от европейски съюз???

15

Анонимен

преди 2 години

А сега посмейте и едно българско дете да не приемете в детска градина, след като "има достатъчно места", че и свободни остали! Същото важи и за училищата! И това ще е краят на това правителство, което явно управлява без връзка с действителността!

14

Анонимен

преди 2 години

Ние накарахме ромите да учат, сега и украинските деца! Няма лошо! Само дето училищата са малки и учат на две смени. Нищо, сега ще минат на три смени!

13

Анонимен

преди 2 години

14 Делиормана там са мега зле .Не знаят какви са горките векове наред .

12

българина

преди 2 години

може ли да не са само в софия? може ли Кърджали Враца и Делиормана?

11

Без бъдеще

преди 2 години

Украинските деца няма да получат добро бъдеще за какво им е български език и българско образование и после да работят на мизерна българска заплата и накрая на още по мизерна пенсия от поне 150 евро. Не си заслужа изобщо да се застояват тук. Живота е кратък ще ги лишат от добро бъдеще и нашата система ще ги осакати.

10

БГ

преди 2 години

А ще ги тестват ли като нашите деца? Документи за ваксини като на всички ще искат ли? Едва ли, нали... Те не боледуват ни от ковид, ни от шарки и скарлатини...

9

Лош късмет

преди 2 години

У нас е мизерия, ако могат бързо да се преустроят в белите и цивилизовани европейски държави. Украинците бързо трябва да действат, за да се спасят от България и в блатото в което се намираме.

8

Анонимен

преди 2 години

децата ще ходят на училище? само в час по руски? -защото всички го знаят руския език... Не стига, че са ново място - а и ще ходят някъде, където не разбират езика?

7

Наблюдател 2

преди 2 години

... 70 % от учителите НЯМА ДА МОГАТ да покрият минималните изисквания за да преподават предмета си където и да е извън България. Защото са некaдърници масово. В София над 60% от училищата са коптори, вечните директори несменяеми от 30 години, учители с психични разтройства тероризират децата защото законът ги защитава. Смях и сълзи.

6

Жан Валжан

преди 2 години

Прекрасно просто! Съчувствам като родител на тези, чиито деца сега трябва да се записват в ясли,детска градина или училище. То не е уседналост, документи, подмазване на даскали, лелки и директори, защото НЯМА МЕСТА! Тези новите ще ги записват директно, а останалите ще трябва да се бием помежду си ли? Понякога ми минава скверна мисъл-ако реалната война дойде, дали няма да стане катарзис за новата българска нация,да се изчистим сами от всички метастази? Не знам.

5

Хах

преди 2 години

След 1,2 месеца нема да остане никой тука, кой нормален ще види опашките за олио и ще реши да си устройва животът тук :))

4

Наблюдател 1

преди 2 години

Дайте да съберем пари и да го закараме този човек на психиатър да го лекуват. Явно има някакви когнитивни нарушения и няма връзка с реалността, за да говори такива глупости непрестанно. Българското училище е пародия, децата стоят там по 12 часа да взимат безмислен материал предаван от полуграмотни даскаля, за да могат после да пишат безкрайни домашни до 12 сутринта и родителите им да плащат за частни уроци по всеки предмет отгоре на всичко. Около 70% от учителите НЯМА ДА МОГАТ да покрият...

3

Анонимен

преди 2 години

Хората у нас умират по опашки за олио икономиката е срината до такава, степен че държавата съществува само със, заеми а правителството в момента, е заето да настанява бежанците е Спа хотели по морето зашото видите ли децата им били травмирани не може ли по селата да живеят

2

Денков

преди 2 години

На българските деца кога по 40 лв? на Ден. Кога безплатни учебници и пособия? На какво ще ги учиме? Как Русия ни е освободила ? Или ще пренапишете учебниците, че СС Галичина са ни освободили?

1

Анонимен

преди 2 години

Ще плЮЯТ ли?