158

Уйчо

преди 2 години

Време е за ядрените ракети. Какво чакат американците?! Искам да започва Третата световна и да има пълен рестарт. С 300 лв пенсия не се оцелява дори.

157

Хмм

преди 2 години

Че каква държава и Украйна? Защо не напишете истинското име на тази област и какво точно означава? Иначе е прав човека - откакто нашите приятели от НАТО и ЕС съсипаха армията и икономиката, сме слаба държава.

156

ЖалкиНищожества

преди 2 години

Преди 150г.предците на такива,като този ибрик предадоха,осъдиха,обесиха и паметник издигнаха на Апостола,а после първи неистово викаха: "Здравствуйте братушки!".

155

Ivan

преди 2 години

Хохлите ги взимаме и това е скоро идваме и в Бг пампнрси си купете. Слава на Русия и Путин

154

Анонимен

преди 2 години

Русията малко по малко започва да колабира няма начин , опашки по магазини , руснаците и те бягат кой където види щото разбират че добро не ги чака!

153

Анонимен

преди 2 години

Путин ще обяви кои трима българи са взели милиони за заразяването с ковид

152

Анонимен

преди 2 години

Много хора пишат за Донбас без реално да познават обстановката там. Истината е, че до 2014г. там си живееха мирно и в момента когато Украйна реши да тръгне към ЕС и запада им спретнаха тези активни КГБ-истки мероприятия. Украинци и руснаци са жертвите.

151

сиромах

преди 2 години

Ноев,вие къде живяхте през последните 8 години?Глух ли бехте,сляп ли бяхте та не видяхте жертвите в Донбас?Ето преди малко точка-у удари центъра на Донецк и за момента жертвите са 20,много са ранени.Случайно сигурно не си видял филмите на френската журналистка,на германския журналист,не си чувал за алеята на ангелите на Донбас?!ОТ къде получаваш заплата ти,кой ти пълни главата с простотии?Умник Гюро си ти!

150

сиромах

преди 2 години

Кой *** би искал да има под носа си неприятелска държава въоръжена с ядрено оръжие?Особено ако е с правителство нацистко и командувано отвъд океана.Русия е трън в очите на запада от много години и отвсякъде прозират опитите за задушаването и по теориите на Бжежински и то с чужди ръце без пряко участие на американски войски.Знаят много добре,че пряко участие значи война на американска територия нещо,което досега не се случвало освен тяхната си война между севера и юга!

149

Аз

преди 2 години

Кой е тоя ?

148

Анонимен

преди 2 години

Този е един от унищожителите на Бълг. армия.

147

Анонимен

преди 2 години

На мен ми омръзнаха тези псевдоспециалисти с дежурните повърхностни разсъждения. По-скоро тоя трябва да е в затвора и да отговаря защо българската армия е в такова плачевно състояние.

146

ники

преди 2 години

руските *** умират от яд, защото виждат края на смехотворния диктатор путин.джудже в бункер, това мъжко поведение ли е? комплексите бият ли го в кратуната отвсякъде?

145

Сократ

преди 2 години

Ноев: Путин не иска Украйна да съществува като държаваНе я иска в този фашистки вид. Ще очистят територията от нацета и фашаги.

144

аз

преди 2 години

АМАН ОТ ПСЕВДИ СПЕЦИАЛИСТИ

143

Анонимен

преди 2 години

Тоя па , откъде изплува , даже не го помня като министър, всички мишки взеха да се изакват по въпросите на големите котки. Трайте си там бе, и без това тази държава съществува проформа.

142

Цезар

преди 2 години

Аман от болни мозъци и руски ***, които оправдават войната която води агресивна Русия срещу независима Украйна. Няма добра война, тя винаги е кървава и убийствена. Цялата вина за жестоките последици от случващото се в Украйна е по вина на Русия и путиновия режим. Европейска България трябва да се изчисти от кадрите на путиновия режим. Б. Ноев е прав въпреки, че бе обявен за бивш агент от бившата тоталитарна и репресивна Дс служба.

141

Европееца

преди 2 години

Аман от болни мозъци и руски ***, които оправдават войната която води агресивна Русия срещу независима Украйна. Няма добра война, тя винаги е кървава и убийствена. Цялата вина за жестоките последици от случващото се в Украйна е по вина на Русия и путиновия режим. Европейска България трябва да се изчисти от кадрите на путиновия режим.

140

Анонимен

преди 2 години

нойчо,нойчо и за *** за зеле не ставаш.

139

Анонимен

преди 2 години

На такива фурнаджийски лопати не вярвам. Дипломат от преди 1989 година, пребоядисал се на демократ след 1989 и без да разбира нищо от военните въпроси става първо зам.министър на войната, а после два пъти министър на войната, за последно при Иван Костов. Типична Калинка на демократите.