15

Шумен

преди 2 години

Село Риш.Асфалтирано е 1956год. и 1986год.Улицата от входа на детската градина към читалището и кметството е не повече от 500 метра."Голямата" Иванка Петрова (кмет на община Смядово) неглижира селото.Подставеното й лице (което никога не се е занимавало със строителство, ама ГЕРБ са все такива) през 2019 смени тръбите за водата.Няма да ви казвам как са поставени тръбите (без пясъчна възглавница са нахвърляни в окопите).Важно е да има бърз оборот на пари и дялкаме.

14

Генчо

преди 2 години

До Анонимен 5:Това което Бойко построи, никой не може да го боядиса, защото вече е за основен ремонт и ремонт на ремонта...

13

Анонимен

преди 2 години

Пак ги излъгаха! Българската специя много лесно се лъже, факт!

12

до 5

преди 2 години

Ами кой я фалира не жабок ? Кой за 12 г. открадна над 100 МИЛИАРДА и ги подреди в чекмеджета ? Само потомците като теб на реките Инд и Ганг не го разбират това ограбване ?

11

Анонимен

преди 2 години

Е, то не може мутрите да си пълнят чекмеджетата и пътя да се ремонтира. Сега на новите се налага да оправят съсипията наследена от ГЕРБ.

10

до прпсто лена

преди 2 години

Значи не те боли, че един пр'остак те обра и си напълни чекмеджето, а завистта ти те човърка като с отверка в кухината над раменете ти и ти създава болезнен проблем от вероятно неверни цифри ?

9

Анонимен

преди 2 години

В дупките се изсипва остатъци от асфалт къртен от някаде точно за няколко месеца дупките зейват отново а за такива (ремонти) вземат милиони

8

Прпсто Лена

преди 2 години

До У чекмеджетатаЗащо у чекмеджетата след като вие сте на власт?Заплатата на Лена Бориславова е 13 690 лв, да ти напомня, намали я и оправете пътя на хората!

7

У чекмеджетата

преди 2 години

Да идат у Банкя да протестират там са парите за тези пътища.

6

До протестърите

преди 2 години

Когато гласувахте за ПП беше добре ? Сега няма да мрънкате. Продължавайте пеша. Нали това искахте ? А оплюхте Бойко че асфалт не се ядял !

5

Анонимен

преди 2 години

Това което Бойко построи, Кирчо не може само да го боядиса! А за ново строителство изобщо забравете! Държавата е фалирала.

4

Анонимен

преди 2 години

Селската организация на ГЕРБ в акция

3

Анонимен

преди 2 години

Тиквата крадлива да мине с жипката и да ви хвърли едно две кюлчета,та да си закърпите пътя.

2

Анонимен

преди 2 години

И кой да го направи тоя път? Кирчо ли? Или Кокорчо? Не знаете ли че само Бойко Борисов разбира асфалт в тая държава а вие го уволнихте. Сега ще има да чакате още 20 години да дойде някой като Бойко и да ви положи асфалт.

1

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Интересно, 12 години не протестира ха, но за последната година 2 пъти