256

Анонимен

преди 2 години

Засранец!!!Обикновен терорист!!!Дано си го получиш в Украйна!!!

255

аа

преди 2 години

Единствение човек, който подкрепя Путин във войната е този на снимката... и този е чевек с IQ = 0....

254

ники

преди 2 години

Този не принадлежи на човешкия род. Стои отзад в тила и разстрелва с неговите хора дезертьорите. Той само това може да прави, като се изправи срещу украинците лице в лице и ще бъде ликвидиран на момента, което ще е много добра новина.

253

Глyпoсти пишете

преди 2 години

Paмзан е човек, който не ходи никъде без цяла армия охрана. Как не отиде в Украйна сам. Той сам не смее на улицата сред своите да излезе.

252

Чечня

преди 2 години

До сега Paмзан беше извинител, сега вече е и освободител. Чечня освобождава Украйна.Чудя се Хитлер, ако имаше ядрено куфарче, дали щеше да унищожи Земята, след като разбра, че губи.

251

Анонимен

преди 2 години

На този....един Драгунов между очите......

250

Анонимен

преди 2 години

обявена че 180 наемници са унищожени рус авиаця в лъвов и полигона шоумомена се моли да се затвори небето. спри воината ***.и ти тека много загуби русия т е жали с тази воина не ти убива мирното население а бендеровци убиват ти народа

249

Каброн

преди 2 години

Рамазана е пътник,и той си го знае.В Чечня го пазаят 2000 лични телохранители.Където и да ходи,ходи дегизиран.параноята го кара да убива жени и деца от страх за отмъщение.Единственото место където може да отиде необезпокояван,това са именията на Путин дадени му от Кремъл.Иначе живее в резиденция,и не се показва никога пред народа.Ако сте забелязали,всичките му снимки са с личната му гвардия и семействата им.,,часовникът тик-така''.Но тайм.

248

Анонимен

преди 2 години

Май чичо Сам напълни памперса... И ибрикчиите също.

247

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е че се избиват взаимно със собствените си оръжия, така ще намалеят и ще са по-малка заплаха за останалият свят.

246

Анонимен

преди 2 години

В Украйна съм, в Украйна съм...

245

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: И как я взривиха тази бомба като са обсадени отвсякъде :) Има наистина много елементарни хора по света. То и затова такова ни е нивото на ваксинация. Конспирирани отвсякъде :) Прозтт народ бедна държава !

244

Гледам и си мисля

преди 2 години

Е'га ти *** (орангутана, австралопитека, неандерталеца, човекоподобното и т.н. праотци на човешкото същество) тоя! Коефициент на интелигентност - нула! И този ли трябва да бъде пример за подражание или другият джуджак, с който са приятели!?!?!?! Помислете си!!!! И тогава поствайте проруски тези!!!!

243

гост

преди 2 години

рамадане черкезка изтривалка такава, твоят враг стои срещу теб сляп ли си, изби хиляди ваши хора преди години а ти сега си му вярното куче за боеве, срам срам, определено Алах няма да те пусне в рая

242

Чета и съм убеден

преди 2 години

Блоу бе резчо (клъцнисрежко)! И на мен и на всички свободомислещи хора!

241

Хаха

преди 2 години

Да умре в септична яма тоя *** блатен

240

Анонимен

преди 2 години

До Анонимени руснаците сигурно лъжат за касетъчната бомба...

239

Ludoto Lenche

преди 2 години

Rusia shte chisti ukrofashistite do poslednia draznal !!! Da vsiaka voina ima grozno litse ! Tova e neusporim fakt ! Do tezi deto roniak krokodolski salzi za Ukraina i viat sreshtu Rusia ....Kade biahte ,kogato ukrainskite nakazatelni batalioni seea smart v Donetsk i Lugansk v prodaljenie na 8 godini ?!???! Taka che Rusia shte chisti dokato pochisti vsichki rakovi obrazuvania !!!

238

Анонимен

преди 2 години

Този на снимката е национален предател. Гордите чеченци се опъваха на Москва години наред, накрая се намери ренегат(баща му), който твърдеше - да спрем кръвопролитието и спря да се бие. Резултатът беше 250 хил. мъртви чеченци. Сигурен съм, че синовете на избитите мечтаят да го видят мъртъв, сигурен съм че говорят с презрение за него. Така както се говори за един национален предател.

237

redordead

преди 2 години

Нормално, защитникът на православието ползва чеченските сатрапи, срещу...православни...Но, то какво да се учудваме - той нямаше да напада...всъщност, както каза Лавров, те не са нападнали Украйна и нямало да нападат и други страни...????