27

Тайпи

преди 2 години

Турците ще ни спасят.

26

Йосип Броз Тито

преди 2 години

Сетихте се, производители! Протестирайте по-настоятелно! Хората Ви подкрепят, но няма как да Ви свършат работата. Другите също работим. Искайте повече от министерството, от дирекциите, от всички които определят субсидиите и мерките. Прави са и тези които казват че само с едно изсипване на Дунав мост няма да стане. Хващайте тракторите и пред Парламента... Вижте как правят французите. Страх ли ви е? Като ви фалират стопанствата от какво ще ви е страх? Хайде мало по-смело!

25

Дедо от село

преди 2 години

Ако някой от пишещите се е занимавал с земеделие,то ще знае,че в ЕС земеделието се подпомага и субсидира.Имам 62дка лозов масив.Допълнително по мярка Covid 19получих 0.89лв. За същата мярка италиански фермер 17 евра. Затова скоро няма да има БГ грозде.Същото е при колегите овощари и селенчукопроизводители.Който желае да хапва нешо БГ да хваща мотиката и да мисли за кого гласува на избори.

24

Анонимен

преди 2 години

Че то повече от 70% от плодовете и зеленчуците идват от Турция, сега ли се сетихте да протестирате, все едно слушам реклама на Кауфланд нашите експерти ви предлагат Български био плодове и зеленчуци...

23

Анонимен

преди 2 години

Яжте банани!

22

Анонимен

преди 2 години

Байдан и НАТО Е ВИНОВНИ. Искат Европа да гладува....

21

Пишете,че

преди 2 години

Бе ге зеленчуците и плодовете са с най много пестициди/отрови.В пъти.Който не вярва,сам се трови.

20

Анонимен

преди 2 години

Пазарна икономика - ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ . А сега нали има банани що да ядем от наще плодове ?

19

Анонимен

преди 2 години

Жалби и рекламации - към Кремъл.

18

пияница мистик

преди 2 години

Защо изсипвате щайгите с продукция, вместо да ги хвърляте срещу кликата на Фигуранта? Ааааааа, да, сетих се. Защото го няма Черепа да плаща по 50 лева на ден за такива дейности и на хората не им се ходи до София :)))))))))))))))))

17

не питай нас

преди 2 години

До Живко от Варна Попитай себе си!

16

До земеделците

преди 2 години

От министъра на земеделието малък Шошо и голям мошеник от БСП какво да очаквате, той в момента краде в несвяст от гори и дърва, няма време за вас, другарката Нинова разследва олиото в момента, вие си ги избрахте, на ви сега

15

До Живко от Варна

преди 2 години

Ще живееш добре, когато те вкарат в психиатрия, надрусат те добре с успокоителни и ти направят лоботомия! После ще си зеленчук до края на живота си.

14

Анонимен

преди 2 години

Протестирайте пред Кремъл. Путин е виновен!

13

Анонимен

преди 2 години

до 16--Беше ама няяяяякога. Сега ще ядем плодовете на "демокрацията".

12

Анонимен

преди 2 години

СЕГА Е РЕД ДА ПРОТЕСТИРАТ ТЕЛЕФОННИТЕ ИЗМАМНИЦИ, ЧЕ ХОРАТА БИЛИ ИЗХАРЧИЛИ ПАРИТЕ СИ, И РАДЕВ ИМ БИЛ ВИНОВЕН ЧЕ СЪСИПА БИЗНЕСА ИМ.

11

Анонимен

преди 2 години

21-РАДЕВ ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАВА ВСЕ ТАКА ЗА ДА РЕВЕТЕ.

10

Управление.

преди 2 години

Реват че има недостиг и че няма храна, олио, хляб захар, а в същото време земеделските производители са на протест и изхвърлят продукцията си на улицата защото им я изкупуват на безценица, а субсидии при тях не стигат. Като има пари - тогава защо земеделските производители са на улицата? Определено парите не стигат там където трябва.

9

Анонимен

преди 2 години

В белите държави производството се субсидира от държавата. В страните, които са определени като трето качество хора, като нашата, първата и основна цел е производството да се съсипе, за да могат да се държат в подчинение и зависими, и така да се налага хората да работят за малко пари, да си купуват вносни продукти на високи цени и да са постоянно бедни, за да продължи този цикъл. Както се казва - нищо лично, просто бизнес. Просто борба за пазари и евтина работна ръка. Кой не би го направил.

8

Анонимен

преди 2 години

Маргиналите на Радев, Хаджигенов и компания щяха да замерят институциите с гнили плодове.