132

Анонимен

преди 2 години

Да си смени тениската за следващото видео

131

Защо Зеленски е

преди 2 години

говорил с Полша и България?Защото те имат МиГ 29.Петков вероятно му е интерпретирал вица за Иванчо и велосипеда:"Тате каза,че ще ми купи колело,ама другия път".А сега беше моментът да разменим миговете с Ефки втора употреба от САЩ-даваме МиГ на Украйна,но само в замяна с Ф16 от САЩ или друга страна със стари такива от НАТО.А че сме щели да дразним Русия?Какво печелим,като не я дразним и какво ще загубим?

130

Xcvhb

преди 2 години

От Киро руската *** очаквайте нов 9 септември. Тоя е учил някъде май около Ленинград .Какво да очакваш от комунарски синчок.

129

Shark

преди 2 години

И какво като си говорил, кво станало? Те и двамата не знаят къде се намират! Ти също! Трима мууляри тръгнали света да оправят! ПФУ

128

Чуки

преди 2 години

ХВАНИ ЕДИНИЯТ,ЧЕ УДАРИ ДРУГИЯТ!

127

ЛАЗО

преди 2 години

Зелката говорил с Просто Киро,единия не може да мисли,другия не може да говори,явно идвамата искат българското оръжие да е видимо в Украйна!

126

Анонимен

преди 2 години

Да но всяко едно ръководство на една страна е отговорно и виновно ако е допуснало война на нейна територия. Нашето правителство да си гледа нашата страна. Но не виждам здрав разум. Не искам Дани наричат милитаристи но вече прочетох такива неща. В същото време ек налага санкции на Полша.

125

СС

преди 2 години

Двама клоуна си говореха празни приказки !!! Слаби политици слаби държави !!!

124

дедо Ташунко

преди 2 години

Приказки на килограм, но файда никаква. С приказки няма да спрете войната, актьорчета жалки.

123

Анонимен

преди 2 години

Добре сте си говорили с Просто Киро. Взехте ли си сбогом ? Защото и двамата сте за шут отзад и Адиос, мочачос!

122

Анонимен

преди 2 години

Всеки говори с всеки, само Джуджан се крие в миша дупка и иска военна и финансова помощ от Китай.

121

#_$

преди 2 години

Еврейския *** говорил с канадския си колега ! Пешки!

120

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО......Хкремент, аз с ушите си слушах взривовете от бомбардировките с обеднен уран на мъничкото градче Кральевац от американските убийци! Там няма никаква индустрия! Ужас - градчето е на 12 км от нашата граница! На следващите дни по тревата на няколко села падна оранжева луга! От РАК ИЗМРЯХА СТОТИЦИ БЪЛГАРИ! *** И ДО ДНЕС! Ти си аморален тип, не си българин! И плашиш! Значи си за ***! Тогава престъпникът беше Мавъра, нарушил Договора за дружба и ненападение с братската страна!!

119

Киро Брейка

преди 2 години

Ей лоша работа. Убодох се на ръждив гвоздей, хванах гангрена и ми ампутираха крака под коляното. Сега съм с патерици, по-нататък ще видим.

118

Анонимен

преди 2 години

До Комик /80/.....В начелото случи - да, Путин е дошъл от улицата и е предпочетен, защото е невзрачен и не бие на очи. Познавам една, брат й на която е кандидатствал, но са го отхвърлили - много красиво, едро момче! Веднага се забелязва и запомня! Нататъксе обърка - Русия ще остане най-голямата страна, с огромни богатства. Там е цялата Менделеева таблица. Ако спре износа на никел, няма неръждаема стомана. Ще спрат хиляди заводи, цели отрасли! Ако спре износа на титан - Боинг и Еърбас - фин!

117

Анонимен

преди 2 години

Учил е право,но по инициатива на жена му с влечение в културно-развлекателни представления,игри с хумор насочил се за участие с кратък филм в младежка игра-съревнование излъчвана от 80 год. постигнала успехи с начина на представяне и посещения,излъчвана на живо по телевизията през времето когато се запознали,но с тоя картел кастов обвиняващи се комунисти,хитлеристи, бандеровци и още др. с техни,олигарси,куратори,босове,обслужващи,източващи средства народни,кой правист ще се справи в таз ситуация

116

Обективно

преди 2 години

АНАТЕМА ЗА ПРЕСТЪПНИЯ РЕЖИМ НА ПУТИН = ХИТЛЕР 2!!! БОГ ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ!!

115

АК-47

преди 2 години

Нашият къде се вре при този неадекватен цирка'джия. Ще ни вкара в някоя гадория...

114

.....

преди 2 години

Да беше изгледал филма Донбаска пролет заедно с него,г.лупак, да си изясните някои истини! Бандеровците какви са ги сътворил 2015 год и продължават! Неофашистките ти теории и крокодилските ти сълзи пред Запада НЕ минават навсякъде,! Има и мислещи хора!

113

Анонимен

преди 2 години

Просто *** е национален предател за нас и патриот за Британска Колумбия!!!Тази година ни предстои да преговаряме за цената на газа с Газпром.На каква цена ще ни го пуснат, не ми се и мисли!!!