12

ББ

преди 2 години

До Барна Меранобелобузи...защото се къпят за разлика от теб и рускините,имаш пари за армиите на л.йното путин да убива жени и деца...ама нямаш.. Господ...е Народа ни има...и ще помагаме на хората в беда...дебеловратите от дпс-гроб не са дали и стотинка за украйнско сираче...искат преврати...не са питали Народа ни...боко имаш за къщи на *** ама за сираци нямаш,е скоро лицемерно ще им прати...като китаец...те не искат нищо...оръжия искат за да могат да си защитят земята и домовете...скоро и вие

11

Барна Мерано

преди 2 години

Значи ние тука, безвреме да се пенционираме и да гладуваме, а Белобузи украйнки да се шляйкат по хотели, и да се усмихват съблазнително на Родните дебеловрати бизнесмени.

10

баба Тодорка

преди 2 години

Каква е тая Крава- монтафонка? Никой не й иска еврата, поне мляко, ако може,отнякъде да се истиска, да има за децата, а жените, без мажете, те ще се оправят... мнного добре!

9

Имала баба ...

преди 2 години

420 мильона, а украйнките почиващки в Европа,...се очаквали абаут Пет мильона,...без кученцето и децата...и какво излиза, то няма да има по 50 евра на глава...а РБ 20 дава, месечно!

8

Анонимен

преди 2 години

ДПС-то сега от къде ще прави пачка. Нали почетния председател е в услуга на КГБ-то.

7

Анонимен

преди 2 години

Златните паспорти трябва са бъдат спрени, а издадените вече, отнети. За да е пълен ефектът от мярката.

6

Анонимен

преди 2 години

Българина за пари дава всичко. Дай му 5 долара, ще ти доведе жена си. За 10 ти влачи и щерка си. За 15 - цялата рода.

5

Трябва

преди 2 години

Еврокомисарите да бъдат спрени: да плюскат, да плюскат, да плюскат!

4

Анонимен

преди 2 години

Сащ нали искат много да помагат. Да отпуснат пари за бежанците, а не 200 милиона за оръжие за Украйна.

3

Абсурд

преди 2 години

Който иска да живее в България приема българско гражданство и се отказва от другото! И никакви отстъпки! България за българите!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Туй мъж в женски дрехи ли е?

1

Анонимен

преди 2 години

Раздали сме стотина златни паспорта, но позлатените са тези, които дадоха 120 000 паспорта на неблагодарни македонци. Именно тези паспорти трябва да бъдат отменени - или да се забрани двойното гражданство с РС Македония.