19

Гошо

преди 2 години

До Анонимен15Точно така ,те ползват руска газ ,като се научат да работят с европеиска /както поляците и украинците на прм./ тогава помощи ,сега няма

18

Анонимен

преди 2 години

Е! Какво да чаакате от Кирчо и Кокорчо?!

17

СС

преди 2 години

До 16л Можеш ли да го докажеш с документи това, което твърдиш, или просто си плещиш от скука?

16

Watchdog

преди 2 години

Съгласно третият енергиен пакет на ЕС българските домакинства също трябва да преминат на борсови цени. Никой не коментира това обстоятелство. Българските власти дължат на обществото ясен и точен отговор. При текущите борсови цени на Ел енергията това би означавало минимум 1лев за киловат час или пет пъти увеличение на сметките за Ел. Енергия.

15

пп

преди 2 години

Падне ли мораториума хората няма да издържат на високите цени за ток и парно. Правителството ще падне. Това, което ни спаси тази зима беше мораториума. Сега те се надяват, че с пролетта потреблението ще падне и ще избутат някак си до следващата зима.

14

сашко

преди 2 години

Александър Николов не допуска поскъпване на тока за бита. НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ, ако суровините се покачват Газ, Нефти др. увеличението на тока е неизбежно. Тока на свободния пазар може да поскъпне до нивата в Европа, в момента ние сме с най-ниска цена в Европа.

13

Анонимен

преди 2 години

По един милион на ден кражби ни струва това правителство в момента!

12

пияница мистик

преди 2 години

Моята нали има 2 мандри. Скоро ме помоли да и направя дизайн на нови етикети. И нали ми я любовница, какво да я правя, свърших и услугата, а тя ми плати в натура :)))) Питах я защо са и нови етикети, тя ми каза, че променят имената на най-търсените им продукти, съответно и цените. Не може ми казва, да се увеличават разходите по тока и суровините и да продаваме сирене, кашкавал и мляко на старите цени. Така че виждате кой ще плати всичко - ВИЕ другари превратаджии :))))

11

Анонимен

преди 2 години

Според прогнози газът след две седмици ако не и порано ще е 4000 евро за кубик митър, петрола ще надмине 300 долара а това значи бензин, нафта са по 15 евро за литър.

10

dogan

преди 2 години

До Анонимен_ Няма да се притеснявате, скоро ще дойдат турците. И ще видим, кой какво и колко граби.

9

Анонимен

преди 2 години

Че какво я грее индустрията за поскъпването на газа и всички суровини? Нали се сещате, по-скъпа производствена цена = по-скъпа продажна цена. Ето кой ще плати разликата!

8

Анонимен

преди 2 години

ПП (Подли Престъпници) грабят народа така както турчин не го е грабил!

7

Хайде да сменим

преди 2 години

националния герб! Защо ни е лъв,никога не сме имали такава фауна по земите си? Две кръстосани бутилки олио от 5,99 и един пенсионерски череп отгоре,а? Абсолютно реалистично! НС да го гласува,докато не са го дигнали до 10 лв..

6

Анонимен

преди 2 години

В колониите е така...

5

Анонимен

преди 2 години

Уж Русия щеше да фалира, а какво се оказа европейците се бият за бутилка олио, скоро ще се греят на свещи и ще ходят пеша, а индустрията е съвсем скоро е чао

4

Анонимен

преди 2 години

Тя помощ за нашата индустрия няма от 1991 г. насам. Нищо ново!

3

До неразбралия

преди 2 години

Хайде събуди се, че България отдавна е в НАТО! Първо ще ви удавят в украинската "любов", а после и самите руснаци ще ви се наложи да отрезнеете, как целият свят е настръхнал срещу вас !

2

Хайдеее,

преди 2 години

"...пари нема, действайте"! Продължаваме с цинизма и мародерството! И откъде знае , че няма да има повишаване цената на битовите потребители и ще бъде "удържана"? Та нали комисията за "регулиране" уж е независима? Тия явно се набират да завлекат максимум и наесен ...нови избори!

1

Анонимен

преди 2 години

амми ако индустрията спре да плаща данъци, акцизи на държавата кво прави "канадеца" и ококорения? бюджетчето им май потъва като Титаник