79

Ъ!

преди 2 години

Брей този Радулов голям демократ! А ще разкаже ли кой фаултет в школата на МВР е завършил?

78

До Радулов

преди 2 години

Повечето ви колеги минаха веднага към САЩ и НАТО! Проблемът ви е, че искате да станете милионери на държавна служба! Стига с този СССР, от 30 години го няма! Намислете други причини, но не са ви спуснали други опорки.

77

анонимен

преди 2 години

начи свържете ги с нато, къф ви проблема

76

Анонимен

преди 2 години

Ако Европа иска да получава руски газ, тя трябва да го плаща - ГЕНИАЛНО ПРОЗРЕНИЕ!!! Аз например искам германски мерцедес и американско уиски - трябва ли да ги плащам или ще ми ги подарят???

75

Ангелина

преди 2 години

Това ,че в службите все още има хора ,които са свързани със СССР не е най-страшното ,а по -вредното са страната ни е ,че има хора ,които са свързани с мафията.

74

ДЕБИЛ

преди 2 години

Язък, че си професор !

73

Анонимен

преди 2 години

Ами професоре тя Русия не е като България и всяакви западни мошеници да ползват полезните изкопаеми без да плащат и друго Русия не е колония на запада и ако запада иска нещо ще трябва да плаща искат или не...___________________________ Към 70% от икономиката е в руски ръце, вкл. през подставени, наши лица. В енергетиката - над 90%. Та, на кого продължаваме да сме колония, вече 78 години?!

72

ха-ха-хи

преди 2 години

А бе тоя не беше ли кадър на ДС...???? Я го попитайте случайно да не е още свързан с КГБ????

71

Анонимен

преди 2 години

Във службите през последните години се напълни с калинки , със връзкари, партиини протежета и .... много малко професионалисти , много началници и малко вожд. Всичко е в областните градове от там от разстояние се разузнава.

70

Анонимен

преди 2 години

По тъпо изказване скоро не бях чел значи така нареченият професор казва "Ако Европа иска да получава Руски газ тя трябва да го плаща" .Ами професоре тя Русия не е като България и всяакви западни мошеници да ползват полезните изкопаеми без да плащат и друго Русия не е колония на запада и ако запада иска нещо ще трябва да плаща искат или не...

69

Анонимен

преди 2 години

В службите са хора, които не знаят нищо за причинно-следствените връзки, не знаят нищо прогнозиране и планиране и съответно резултатите са такива. Въпреки, че за войната, трудно може да се предскаже лудостта на Путин.

68

Анонимен

преди 2 години

Службите са гола вода пълно с наши хора, които са там само заради заплатата. Все по-трудно ще е с кадрите, бъдете сигурни, с това образование резултати ще са плачевни най вече в държавния сектор.

67

Обидно

преди 2 години

Обидно е да се слушат подобни глупости, а да се разпространяват по официалните канали си е инфантилна и престъпна журналистика. Какъв СССР, в службите са се настанили американците и мангизите!

66

Анонимен

преди 2 години

В службите няма хора, които да не са свързани с някой!!!!!! Хайде по-сериозно

65

Анонимен

преди 2 години

Кипи от БКПта още от 1944та година!

64

Анонимен

преди 2 години

Плочкаджии, футболисти, комунисти. Все лапачи на народни пари за нищо. Да си лентяй в България е предимство.

63

Биг Г

преди 2 години

Прав е все още има такива обвързани с СССР ,а останалите са обвързани с Америка.колко жалко и мъчно

62

Жоро Сороса

преди 2 години

Всички клетвени листи за вярност към СССР подписани стоят на съхранение в архивите на МВР много лесно може да се разбере кои са предателите и по пенсиите им също който има пенсия над 600 лв е бил сътрудник на ДС за да клепа роднини и приятели.

61

Долу ДС мафията

преди 2 години

Дойде време за лустрация и присъди след 30 години крадене на болшевишките гадове крайно време е!

60

Фалшива новина

преди 2 години

Той (Радулов) изтъкна, че освен това става въпрос за страна с невероятни ресурси - тя разполага с около 50 тона злато, а когато парите не могат да бъдат в употреба, всичко може да се купува със злато. +++ Много е компетентен Радулов, няма що. България разполага с 40 тона злато, а Русия имала само 50 тона злато. В нета пише, че Русия има 2292 тона злато....