235

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли електората на БСП и чалгарите вчера , когато умираха на опашките за олио. Ето за такава промяна гласуваха и я получиха. Ето ви една поговорка за случая- ум царува, ум робува, ум патки пасе. Сега живейте спокойно, че разградихте модела Борисов.

234

Анонимен

преди 2 години

Българина не може да разбере, че нито се намира в Русия, нито сме 96-та при Жан Виденов.

233

Анонимен

преди 2 години

Оставка Нинова

232

Анонимен

преди 2 години

Спрете да купувате олио за 1 месец и после ще е пак по 1,80-2 лева, колкото беше преди година! Докато купувате като *** стекове олио, цената му ще се качва! За какво ви е 1 стек олио? Мазни борби ли организирате? 1 бутилка олио стига за 1 месец в нормално четиричленно семейство!

231

Анонимен

преди 2 години

1 бутилка олио ми стига за 1 месец. Не знам другите по колко олио ползват, ама на мен ми трябват 10-15 бутилки за 1г за тричленно семейство и 10 бутилки зехтин. Зехтина си го купувам домашен от Гърция като ходя на море. Цената на олиото е висока, щото диваците си купуват по 20л сакън да не останат без олио. Като готвите мусака за какво ви е олио? Половин лъжица ви трябва за лука после каймата си пуска. За манджите по мазно месце и няма нужда от олио само да се тровим с рафинирани ***!

230

Анонимен

преди 2 години

Ще има ли мерки, присъди срещу спекулаторите? Или немаме държава а разграден двор?

229

Анонимен

преди 2 години

Ще готвим с масло и свинска мас! За салати и овкусяване - зехтин! Който иска да купува олио и по 10 лева.

228

Анонимен

преди 2 години

С цената на зехтина няма спекула. Затова си вземам от него - салатен и есктра върджин.

227

Пипи

преди 2 години

Разрешете вноса на олио и цената ще падне веднага.

226

пияница мистик

преди 2 години

Аз ям предимно по заведения или си поръчвам от Глово да ми донесат :))) Ако ми дойде музата да готвя, използвам масло или свинска мас или в краен случай олио от рапица или кокосово масло. Ако щете вярвайте, ама слънчогледово олио не съм ползвал от много години. Имам тук 1 бутилка, трябва да видя дали не е за изхвърляне вече. Иначе си купувайте прясна сланина - 4лв за кило. От 1 кг излиза голяма чиния с вкусни пръжки и си пълните 2 буркана свинска мас :)))) Стига с тва олио бе, хора :))))

225

промоция

преди 2 години

Много хранителни магазини предлагат евтино олио с надпис "породи проблем с доставките олио нама да има" има в изобилие на тройна цена.

224

Пипи

преди 2 години

Разрешете вноса на олио и цената ще падне веднага.

223

Анонимен

преди 2 години

E, не протестирайте. Все пак стартът беше даден преди 30 години и 'Техноимпекс" беше един от фундаментите на конструкцията. Толкова години си кротувахте с надежда да се уредите покрай червените крадци. Е ПОУМНЯХТЕ ли вече или още ще слугувате?

222

ИМА ТЕФЛОНИ

преди 2 години

ИМА МАС. СТИГА С ТОВА ОЛИО. ВИЖТЕ КОЛКО ДОБРЕ СА СМЕ ХОРАТА ИЗГЛЕЖДА И С ФИЛИИ ОТ МАС И БИОЛОГИЧНИ ПРОДУКТИ ОТ ГРАДИНАТА НА МАЙКА. ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ НИ НАПРАВИХА БОЛНИ И ОГРАНИЧЕНИ ЗАВИСИМИ ХОРА.И ВСИЧКО ЗА ЕДНА ХУНТА ОЛИГАРХИЯ ШЕПА ХОР. ЗАБОГАТАХА НА НАШ ГРЪБ.

221

Анонимен

преди 2 години

Другарката Нинова е объркала времената. Сега е пазарна икономика и ще си слагам цени каквито искам. Който не му изнася да не купува. А другарката нщо неможе да направи. Даже на Кирчо жената прави козунаци за по 50лв, що не я провери нея за спекула? Просто са некадърни и винаги космоса им пречи, тия не трябваше да помирисват власт дори, но гласуващите умници ги получиха бонус. Коалицията е избрана от тия по чужбина, чалгарчетата на Славчо, слабообразованите на Нинова и тия където живеят в облацит

220

ГРУ в България

преди 2 години

До винаги - "Българина когато поживее малко добре започва да се бори да стане по зле скача по площади и избира твари." - протестите ги организираше ГРУ (руските тайни служби) заедно с парите на олигарха Васил Божков - агент черепа. Без ГРУ протести пак щеше да има, но нямаше да са такава сила. Друго - машинно гласуване? Защо? Броеше ли някой хартиените бюлетини за сверка?

219

you

преди 2 години

Нинова ти от 10 дни приказваш наляво и дясно ,че имало спекула,ама олиото си стои в магазините на 5,6 и 7лв.Тоест нищо не правите по въпроса със спекулата.Но вие сте така само обещания,без действия.Така сте били и така ще си останете.Вашия зам.министър в интервю повтаря същите неща и на всяка втора дума казва "пак казвам".Все едно слушам Валери Божинов.Пълен смях сте всички.Дано скоро да ви няма заедно с недоносените харвардски крадци.Между другото 9 млрд. къде отидоха?

218

Както винаги

преди 2 години

мадам Лъжа измества проблема.Абе стрино,въпросът не е дали има олио,а колко струва.Хората ви гледат и слушат по ТВ как всичко,което кажете не е така и превратно тълкувате във ваша полза провалите си,все друг ви е виновен.Големи мошеници сте и не ви вярваме,като кажете,че нещо е наред,значи да чакаме скоро проблеми.Не можете да овладеете инфлацията,според вас тя е 5%,а според нас наближава 20%.Постоянно ни занимавате с украинската криза,за да не виждаме некадърното ви управление.

217

винаги

преди 2 години

Българина когато поживее малко добре започва да се бори да стане по зле скача по площади и избира твари.

216

АНОНИМЕН

преди 2 години

Замириса на мекици !