275

Анонимен

преди 2 години

тази не спира с подстрекателствата! На друго не е способна!

274

Готин

преди 2 години

До # 316. Странно мнение. Търговец "БЪЛГАРИН" търси 50% марж!?. Търговец германец търси 10% марж. А бе, намерил си *** клиенти! Алчни, диви и глупави. После питай: Защо плочкаджията ми иска 150 лв./м2 за банята!? А за цената на слънчогледа дето масово ни облъчват с 2 лв./кг, е тенденциозна лъжа. В момента най-високата цена у нас е 1,16 лв./кг., ако има кой да купува изобщо на тази цена. Щот баце в "Европата" борсовата цена е под 800 лв./тона. И те тека!

273

Собственик на Супер

преди 2 години

Аз зареждам в моя магазин на 4.40 цена за литър и продавам но 5.80. Дори и 50% марж нямам. Само преди няколко месеца зареждах на 2 лв на едро и продавах по 3лв което е 50% .В момента съм с намален % печалба на почти всички стоки.Ако има спекула тя не е в магазините !Търсете при производителите !

272

ПРОМЕНЯМЕ ВИ

преди 2 години

"ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА "-ДО ПЪЛНОТО ВИ ИЗТРЕБЛЕНИЕ!ОЛИОТО Е 7.00лв!БЕНЗИНА Е 3.15лв.ХЛЯБА СКОРО ЩЕ Е 4лв !ЦЕЛИЯ ТОЗИ ГРАБЕЖ Е СЪС ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА ГОСПОЖА ЛЪЖА.ГОЛЯМАТА УСТА,ПРАЗНАТА ГЛАВА И ГЛУПАВИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ,КОИТО ЧАКАТ ОТ ЛЪЖЦИ СЛАДКИ ОБЕЩАНИЯ ЗА РОЗОВО БЪДЕЩЕ ВОДЯТ САМО ДО ЕДНО-ИНФЛАЦИЯ И ПИРШЕСТВО НА МОШЕНИЦИТЕ.ЩЕ ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ ЗА ГЛУПОСТА НА НЯКОИ.ЗДРАВО ЩЕ СЕ ПЛАЩА!С ВСЕКИ ДЕН КОРАБА СЕ ПЪЛНИ СЪС ВСЕ ПОВЕЧЕ ВОДА И ЛЕТИ КЪМ ДЪНОТО! А ДОПРЕДИ ГОДИНА БЕНЗИН ОЛИО БЯХА 1.60лв !

271

Анонимен

преди 2 години

абе все лъжете 5.80 е лит олио на едро

270

Малкото богаташче

преди 2 години

Ехоо! Беднячетааа! Тъпичко ли ви е, а? ХЕХЕХЕХЕ!

269

СТИГА

преди 2 години

приказки,а действие.Нима не можете да сложите запор на цените на основните продукти

268

Анонимен

преди 2 години

Ами Кире ни с едно олио не мож се оправи ко остало с държавата давай оставка и бятай

267

Ткзс

преди 2 години

Дрън-дрън само дрън дрън

266

svetlina

преди 2 години

Правилно, Нинова , бой на спекулантите - на тия търговци ,които предлагат 1л. олио на 6 лв. бих им изпочупила витрините, българи, купувайте олио , на по приемлива цена напр. 4 лв и в малки количества.

265

стар комунист

преди 2 години

нинова, ниновааа,от 30г тоя народ чака с нещо мъничко да се облекчи изстрадалия му живот?! За 30г го изцедихте като лимон и изтръсквате като брашнян чувал! По-оправните след 90г успяха да се уредят със собствеността на народа ,която беше натрупана за 45г а на него показахте среден пръст и го изритахте в ъгъла на държавата Срам и милост от вас-НИКАКВИ! Само лъжи ,празнословия и кражби като за световно! Всички сте едни н,екадърници!

264

Ко става бе

преди 2 години

Тая сутрин в една местна верига в Шумен в седем прибираха с колички олиото дето седеше на шест и двайсет от миналата седмица . Минах пак от там . Няма никакво .

263

absurd

преди 2 години

Преди малко се върнах от Billa,олио на 4лв колкото искаш,а в Нова Зеландия цената на олиото е 5лв за 2 л.,такива са им разфасовките, в Румъния е пък 3.50лв

262

Горе-Долу

преди 2 години

Бутилка олио директно от производителя,от базата,от фирменият магазин е.....4.50

261

Курнелче

преди 2 години

За разлика от 90-те години,сега при липса,можеш да внесеш,всичко от всякъде!За сведение ,цената е многокомпонентна величина !Отразява даже,глупостта на някои!

260

Анонимен

преди 2 години

Нинова някаква наблюдателка ли го раздава? Значи е в комбина с търговците щом не налага санкции, а само ни съобщава като Инкя.

259

Анонимен

преди 2 години

Протежето на завренния зет пак лъже. Има една съставка, която се използва при получаването на олио, а тя се получава от Китай, а те получават суровина от Русия и Украйна. В момента е дефицитна суровината и има забавяне на производството. Несигурност има също от цената на слънчогледа от новата реколта. Поне сега има личен шофьор с кола от НСО и може да отиде да някой производител и да погледне в складовете. Без това повечето производители са и другари, стига е висяла в лаб-ята на заврения зет

258

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да му говориш т.ъпият българин си знае. Ще е същият цирк и покрай Великден. Самозабравихте се, животни такива.

257

65

преди 2 години

И като е спекула, вие като правителство какво правите? Ама конкретно, колко проверки, на кой конкретно, колко глоби, колко актове, колко бизнеса затворихте заради спекулата, к о н к р е т н о? Нищо, само констатации. Некадърници и корумпи.

256

Щирлиц

преди 2 години

"Та казвам аз,понеже няма олио...."Училите по времето на социализЪма могат да довършат така актуалното стихче.