16

Морски

преди 2 години

Те така. Хотелиер, близък до съответната партия и политик, приема 100 бежанци от Украйна. По 40 лева на човек - това е 4 000 лева на ден. Вярно - ток, вода и храна. Ама както и да го смяташ, далаверата е по- голяма отколкото през лятото. Вярно е, че става въпрос само за "наши хора". Те така, де!

15

Анонимен

преди 2 години

После пак гласувайте за американския отпaдък Киро-тъпотo. Това е най-простия, зависим, корумпиран и нагъл премиер който е управлявал някога държавата. Дори еднокнижника пред него е като професор, но не се лъжете. Всичкото това е защото държавата беше унищожавана от ГЕРБ над 10 години и сега *** като о-снежния могат да безчинстват на воля и да доносничат в американското посолство.

14

пияница мистик

преди 2 години

Само така! Промяната трябва да продължава, защото Фигуранта показа една снимка на цяло нощно шкафче с кюлчета и пачки на Борисов, а сегашните му фигурантчета нямат такива. Те си държат милионите в офшорки :))))

13

Бежанец от Украйна

преди 2 години

няма проблеми с помощите, цялато семейство сме тук, 5 човека, дават ни 100 евро на ден!

12

Анонимен

преди 2 години

Къде са тия производители на плодове и зеленчуци?По магазините само турска стока.С трън да завъртиш българска няма да се хване.А иначе реват за помощи.

11

Бате Гойко

преди 2 години

Мани ги тия земеделци, давайте пари за украинците... Батковците ви на Запад не ги е еня за нашите домати...

10

ллл

преди 2 години

Тя отиде за украинци и помощ за Зеленски да води война

9

Асан

преди 2 години

Колко мангизи вземат да копат 1 кило домати :)))

8

ВЪПРОС

преди 2 години

Какъв човек трябва да си , какъв болен мозък може да отглежда Домати и Краставици посред Зима ? Да ги отоплява на ГАЗ , ТОК и Дърва ? Но Болните Мозъци сме ние които плащаме данъци за да има за откачените краствичари .

7

от с. Садовец

преди 2 години

Ние сме дълбоко огорчени, че Стефан Бурджев, зам. министъра на земеделието който е с корени от същото село, че няма никакви допирни точки със сектор земеделие! Говори се, този мъж е бил в близки отношения с Корнелия Нинова, а тя изцяло му се доверява! Българското земеделие е поело пътя към пълното затриване с подобни управляващи. Надявам се, че в скоро българските земеделци ще излязат на протести, в противен случай нищо хубаво не ни чака. Какво правим? Какво?

6

Анонимен

преди 2 години

До 5 Зимата репичките да не мислиш от Холандия ги носят ? Ряпата е супер храна българска!

5

Еййй

преди 2 години

Тез земеделци все не им стига. А резултат никакъв! И накрая си купуваме вносни зеленчуци и плодове

4

фермер

преди 2 години

Право грабат субсидиите администраторите по бюрата /регистрирани като производители с химикалки/. До като местната власт е корумпирана, не е самостоятелна, а чака от държавата. Винаги истинския производител ще е мачкай и тормозен. Защо не реват в ЕС имат си правила и корупцията е ниска.

3

Анонимен

преди 2 години

Да се пишат украински фермери

2

Анонимен

преди 2 години

Добре, че е баба ни на село, та ни донася зеленчуци и плодове от градините й. На 86 г., ама здраво копае.

1

Анонимен

преди 2 години

никва помощ и без това от години всичко е внос, а в гранита си имам всичко . мен никой не ме подпомага