69

OOoха мамашааа

преди 2 години

мазния надушвате ли, мазния? *** скоро че го разчекнат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

68

ТвоятаМм

преди 2 години

Изчезни гнусен шебек !

67

Анонимен

преди 2 години

На западните бюроклати им се свиха халките като н 15 г пюдвствени пуберки, нищо че са разхлопани като попско палто.

66

11

преди 2 години

И този е луд и незабавно трябва да се върже.

65

Анонимен

преди 2 години

Силни са, независими са и ако искат ще се събират., ако искат ще се споразумяват. Не са като България, която гледа само откъде ще задуха вятъра в ссср, че да вземе позиция.

64

До 64

преди 2 години

Ами скоро че си веят сами знамената!Залагам стотачка че първа ще е Чечня!

63

До 70

преди 2 години

Не поканени са.Това не СССР те да казват какво ще става и нашите каскети да се на.си.ратДаже гласуваха да ставаме руска република в едно с Джуров егати предателите.

62

До 71

преди 2 години

Що да се разделят я виж колко са си добре сега даже още НАТОвски страни ще дойдат!Виж според мен на Русия са и излишни Узбекистан, Чечня, Сибир и так дале

61

До 68

преди 2 години

В Българския език няма израз типа.Садис две.Няма какво да ви е страх от Европа сега славната руска армия показа на целия свят че Украйна и е свръх сили. Каква Европа каква Полша.Македония да се притече на помощ на Украйна и сте до там.А на останалите ватенки Европа е сбор от много държави свободни държави. Ще правят където и каквото си искат на техни си територии. Най много Финландия и Швеция да станат НАТОвски. Разбрах че Русия много искала да има огромна граница с нато. :) :)

60

Анонимен

преди 2 години

Англия ще води стадо овце на някъде.

59

Анонимен

преди 2 години

Какво ще ги "събира" - те да не са разпилени , че даже им посочва къде им е мястото и къде да седнат !

58

Ром"с

преди 2 години

Тия са по натовци ли ...от нас южнаците..типа те са първи сорт..ние втори сорт...дааа,демократия и равенство..винаги сме били за тях терти сорт..още Чърчъл е казал за Балканите ...

57

Solar Power

преди 2 години

До Solar Power: Така навремето като нападнаха Финландия самолетите пускаха бомби а Мол отов казваше по радиото ,че пускат помощи за финландците :) Колко е перверзно ... сега е същото Лавров дори каза,че не са нападнали Украйна :) Финландците измислиха моло тов ... сега украинците ще измислят лавров :)

56

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Не просто се готвят да се защитят. Навремето така чакаха Хитлер да се вразуми а той се побърка още повече. Та и *** лер не е нещо по различно ...

55

Анонимен

преди 2 години

Северна Европа са най-напредналите и силни икономически. А Русия заплашва вече открито и Швеция и Финландия. Целият свят се обединява срещу агресора. Путин, не можеш да се биеш с целия свят!

54

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са поробили и завзели територията на над 150 народа - Дагестан, Чечня, Татарстан, Чувашия, Якутия, чукотка и т.н. Над 150 колонизирани и поробени народа. А русофилчето тръгнало да разправя колко народа се били освободили от англичаните.

53

ЗА своята история

преди 2 години

Англия е упражнила агресия и е влязла със свои виски във над 114 държави. Независимост са обявили 56 (май повече) държави от английско робство,

52

МижиБритания

преди 2 години

Лае най-силно че ще я забравят в Европа.

51

И да не забравяте!

преди 2 години

САЩ има в Украйна биолаборатории, работи да не отидат в ръцете на руснаците!

50

Охааа

преди 2 години

Ше се насмучат яко...