274

Анонимен

преди 2 години

Одрин падна, скоро и Киев.

273

НеРазбрал

преди 2 години

Този на колко линии е, че говори така ?

272

до 318

преди 2 години

Руснаците явно са дръпнали смукача и колана са си го сложили на шията! Неслучайно има клип как *** им крадат бронирана верижна машина-здрава без драскотина по нея!Останали са няколко дни без водка и явно са я изтъргували!

271

до 330

преди 2 години

За самолетите не знам. Но UK си признават,че са им дали 3615 NLAW.

270

Ivan

преди 2 години

Този гей Еврейски Зеленковски говори фантазий.Просто боатухите му почистиха *** от сатаните и европедалите и си я взимат и ще бьде Ново Русия Слава на Путин и Русия за новия ред в света

269

Куку

преди 2 години

о Анонимен Въпроса ти е безмислен,Украйна става собственик на тази техника а на нея работят същите които и сега я обслужват и както казват русите-там ни няма.

268

Анонимен

преди 2 години

Въпрос на време Украйна да придобие модерно ПВО и ПРО, след което съвсем случайно ще получи 100-на Ф16 или Ф18 - а кой ще стреля с това ПРО и ПВО, то не е като да гърмиш пиратки. Един пилот се обучава поне ЕДНА ГОДИНА да лети на нов тип самолет. Украйна колко пилоти има подготвени да летят на Ф-ки??? Ами обслужването на тия самолети - електроника, радари, комуникации, въоръжение??? За всеки самолет трябват 30 човека наземен персонал, за 30 самолета трябват 900 човека - откъде???

267

Анонимен

преди 2 години

Кво станА с химическият сценарий, не го ли скалъпиха вече краварите?

266

Анонимен

преди 2 години

Не може да бъде!!! Всеки ден пишете тук колко тежки загуби е понесла руската армия, а вече са обкръжили Киев и сега ще настъпват??? А призракът на Киев къде е с 1 самолет да избие всичките руски войски, нещо го забравихте тоя призрак??? Уж цяла Европа помагала на Украйна, аз като гледам резултатите от тая помощ, с такива приятели Украйна изобщо няма нужда от врагове :)

265

Путин е виновен

преди 2 години

Тъкмо ще влезе колоната и ще гръмне ядрената бомба заложена под Киев

264

Анонимен

преди 2 години

Зеленски не може да се насити на властта. Само това обяснява, що така налита на Путин.

263

Дивак

преди 2 години

Ако някога учредят награда за фалшиви новини, тя несъмнено трябва да носи името "Зеленски".

262

Гост

преди 2 години

Аз да питам не падна ли вече Киев много се бавят руските войски

261

Анонимен

преди 2 години

Руснаците започнаха да вдигат оборотите.

260

Анонимен

преди 2 години

на руските шпиони у нас ще им плащат в рубли

259

Куку

преди 2 години

Просто е въпрос на време Украйна да придобие модерно ПВО и ПРО, след което съвсем случайно ще получи 100-на Ф16 или Ф18 с пилоти в отпуск и това е краят на руската военна авантюра.Това е добре и за самите руснаци!!

258

Зоро

преди 2 години

Искате руската армия да бомбардира ден и нощ,както постъпват Америка След това потоп.Именно това се използва от украинската армия.Ако се стигне до масови бомбардировки няма да остане нищо в Украйна.Зеленски трябва да се предаде и запада да спре доставките на оръжие.Когато си гладен нищо не може да те спре, това ще стане в градовете където има армия на Украина която не позволява мирното население да напусне.Слет това Зеленски трябва бъде съден заедно с подържниците му

257

ЕС+САЩ=цензура

преди 2 години

В Херсон днес имаше отдаване на почит на героите загинали във Великата отечествена война. Предаваше се пряко по телевизиите които не са забранени от Демократите в Европа! Замислете се къде свободата на печата и словото в ЕВропа- абсолютни Фашисти са ТретополовитеДжендъри, които с лъжи промиват главите на банановите републики! Език на Омразата уж се борят а ФБ разрешава призиви за убийство на руснаци! *** за мен вече е най-добре Атомни бомби и да се свършва с тая проказа в Европа!

256

Ала, Бала

преди 2 години

18 дена го затягат този обръч. То не останаха дупки на колана.

255

Martin Bormann

преди 2 години

Конвоя няма за цел кръвопролитни битки в Киев а само да заобиколи града. След това ще се отвори коридоор за всички които искат да напуснат. После коридора ще бъде затворен и авиацията която до сега стои мирна ще свърши останалото. Киев ще прилича на Грозни, Барлин или Токио към края на 2ра СВ - само пепел и плъхове ще останат :)))